*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 483
  • 930
  •   1
Отговори
# 780
Днес и номер 2539 получи своето обаждане от клиника Олимед-Варна на 03.12отивам да си взема заповедта!

# 781
здравейте,

Имам един въпрос към одобрените момичета:
Къде мога да намеря информация какво следва след като си вземеш заповедта?
Кога се носи в клиниката, кога започва процедурата и т.н.
Извинявам се предварително ако въпроса ми не е за тук.
Благодаря на отговорилите и успех в процедурите Peace

# 782
  • София
здравейте,

Имам един въпрос към одобрените момичета:
Къде мога да намеря информация какво следва след като си вземеш заповедта?
Кога се носи в клиниката, кога започва процедурата и т.н.
Извинявам се предварително ако въпроса ми не е за тук.
Благодаря на отговорилите и успех в процедурите Peace
Като я вземеш е добре да уведомиш в клиниката че имаш заповед, а кога ще се започне процедура зависи единствено от лекаря ти. Може и веднага, може и по-късно.
Аз започнах месец преди да ми изтече срока на заповедта.

# 783
  • София
Аз си взех сутринта заповедта,а след малко отивам при док.Така ми беше казала,като я взема да я занеса за да се разберем.Така ми каза и д-р Лалев"а сега я занесете в клиниката".Относно това кога започват процедурите,според мен,зависи от графика на лекарят ти,от цикъла може би.... newsm78.Аз затова реших веднага да я занеса,за да не се чудя кога,какво Grinning.

# 784
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,,,,,ДНЕСКА МАЙ НЯМА РАЗДВИЖВАНЕ Weary Weary

# 785
Здравейте, днес се обадих на д-р Лалев и той каза, че моя номер 302* е разгледан. Одобрена съм и сега чакам да ми се обадят, когато е готова заповедта.

# 786
  • София
Здравейте, днес се обадих на д-р Лалев и той каза, че моя номер 302* е разгледан. Одобрена съм и сега чакам да ми се обадят, когато е готова заповедта.

Браво  Party
а да имаш спомен дали си четен или нечетен номер  Rolling Eyes

# 787
 newsm44 newsm44 newsm44 УРААААААААААА Joy Joy Joy

# 788
Здравейте,реших и аз да се включа по темата. Аз съм номер 2643, от юни месец чакам да ми се обадят, но никой не се обажда.Днес им звъннах и ми казаха,че имам отказ. Аз съм с LUFS и не знам защо ми отказаха. Документите ми подготви д-р Йонакова от клиниката на Щерев и подозирам, че не ми е дала точна информация за необходимите изследвания които трябва да се приложат. Казаха ми че ще изискат документите за да видят какво липсва и ще ги върнат за преразглеждане. Някоя от вас дали е имала подобен случай и дали има шанс след отказ да ти преразгледат отново документите и да те одобрят?

# 789
Момичета дано скоро всички бъдат много щастливи благодарение на фонда  Hugи скоро да се хвалим от сърце че  preggoсме вече ние.

# 790
Здравейте,реших и аз да се включа по темата. Аз съм номер 2643, от юни месец чакам да ми се обадят, но никой не се обажда.Днес им звъннах и ми казаха,че имам отказ. Аз съм с LUFS и не знам защо ми отказаха. Документите ми подготви д-р Йонакова от клиниката на Щерев и подозирам, че не ми е дала точна информация за необходимите изследвания които трябва да се приложат. Казаха ми че ще изискат документите за да видят какво липсва и ще ги върнат за преразглеждане. Някоя от вас дали е имала подобен случай и дали има шанс след отказ да ти преразгледат отново документите и да те одобрят?
ако нещо липсва и се набави от клиниката, не мисля, че ще има проблем и ще те одобрят. въпроса е, че нещата така се бавят във времето. говори и ти с клиниката-имат ли обаждане и къде е бил проблема.  Peace
успех и дано скоро се обадят  Hug

# 791
  • София
megmimi  пиши като ти кажат какво става и защо е станало така моля те  Rolling Eyes и аз съм с ЛУФ и аз съм в щерев  Rolling Eyes до момента не се беше включвал някои с тази диагноза  Rolling Eyes аз също се притеснявам дали ще ни одобрят и дали са ни подготвени както трябва документите  Rolling Eyes

# 792
Кате - пате - сега разбрах за Луф синдрома, ами не знам дали това е причината за отказа при другото момиче?

Мегмими - по ринцип има 14 дена срок за обжалване на решението от датата на уведомяването! Отиди на място според мен виж за какво става въпрос и попитай в документите ли е проблема или в диагнозата?

# 793
по принцип с диагноза LUFS трябва да те одобрят. аз говорих с координаторката в клиниката и според нея не са приложени всички изследвания - доколкото разбрах трябва да се приложат резултатите от проследяването с екхограф или каквото е там. на мен ми поискаха само хормонални изследвания и цветна снимка. май изобщо не са разбрали, че съм с луф синдром. координаторката обеща, че в началото на седмицата ще отиде да вземе досието и ще се обади - проблема е, че такова проследяване трае три месеца, което си е допълнително време. имам стари снимки от преди 4-5 години, от друг лекар, но не знам дали мога да приложа тях. сигурно ще ми дадат друг входящ номер и ще трябва да чакам пак шест месеца. най-гадното е, че никой не ми се обади - аз им звъня от август месец да ги питам и те все ми казват, че не са стигнали до моя номер. накрая им вдигнах скандал и те ми дадоха телефона на някакъв лекар, който ми каза резултата. иначе при отказ никой не ти се обажда.

# 794
  • София
megmimi  Hug съжалявам че така е станало  Rolling Eyes на мен ми приложиха преснимани снимките от ехографийте, ама то така ги снимат че нищо не се види, както и да е дано разглеждащите да имат фантазия и да ми видят кистите  Rolling Eyes
еми значи като почнат да се хвалят номера с 42** ще почна да им звъня, я пък каквото сабя покаже   Tired

Общи условия

Активация на акаунт