След два миседа ще опитам пак

• 7 561
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, всички планове за прегледи и изследвания ми отидоха на вятъра. Оказа се, че с мъжа ми заминаваме за Испания след няколко дни.  Като гледам Даниелка как се справя с тамошните лекари и ми прилошава. Sick
newsm62 спокоино,тук  чакането е далго ,но пък отношението  е отлично.и болниците са им на ниво

# 61
А след мисед някакви излследвания не ви ли назначиха да си направите? Защото причините може да са най-различни и отново да се повтори. Според мен трябва да се търси причината за аборта...ако изследванията са отлични...тогава спокойно оптайте пак.

# 62
  • София
В повечето случаи ние сами си самоназначаваме-имунологични,генетични,щитовидна жлеза,защото често причината се крие в някой от тези изследвания,а според лекарите нямало нужда да се правят,случило то се било подбор на природата и т.н.,а това е много погрешна практика и разсъждения за мен.

Даниелка,как си,още седмица остава до прегледа,дано всичко е наред. Praynig Hug

# 63
да още малко остава,вече нямам търпение ,дано всичкко е наред че и аз да се успокоя.тези дни имам леки болки доло в яйчниците,корема ми порасна малко. Rolling Eyes

# 64
В повечето случаи ние сами си самоназначаваме-имунологични,генетични,щитовидна жлеза,защото често причината се крие в някой от тези изследвания,а според лекарите нямало нужда да се правят,случило то се било подбор на природата и т.н.,а това е много погрешна практика и разсъждения за мен.

Даниелка,как си,още седмица остава до прегледа,дано всичко е наред. Praynig Hug
Добре че доктор Корновски ми каза че двата ми мисида нямат нищо общо помежду си, тъй като са с много години разлика, иначе щях да се побъркам да търся причина, която всъщност започнах да търся, но като видях какъв омагьосан кръг е това, спрях. Реших да му повярвам че няма нужда от изследвания и да забременявам. Така и стана, сслед два аборта имам една много лесно изкарана бременност. Явно просто трябва да се случи на доктор  newsm78  Simple Smile
daniela197878 чакаме да чуем добра новина!!!

# 65
Не се смей Даниелка, че съм се навила да забременявам след 3 месеца. Тогава ще има да ти запълвам личните с въпроси за тамошните болнични процедури. #Crazy
Вчера бях на преглед при Патишанов. Много мил човек, доста неща ми обясни. Лошото е, че нямам време за никакви изследвания. Само цитонамазка ми пусна. Изписа ми една рецепта за някаква лека инфекцийка и ми каза след месец два да почваме пак с бебеправенето. Но пък ме е страх да се втурвам отново без да съм предприела нищо. Дано в Испания да мога да си направя поне основните изследвания.... Даниелка????  Rolling Eyes

# 66
Не се смей Даниелка, че съм се навила да забременявам след 3 месеца. Тогава ще има да ти запълвам личните с въпроси за тамошните болнични процедури. #Crazy
Вчера бях на преглед при Патишанов. Много мил човек, доста неща ми обясни. Лошото е, че нямам време за никакви изследвания. Само цитонамазка ми пусна. Изписа ми една рецепта за някаква лека инфекцийка и ми каза след месец два да почваме пак с бебеправенето. Но пък ме е страх да се втурвам отново без да съм предприела нищо. Дано в Испания да мога да си направя поне основните изследвания.... Даниелка????  Rolling Eyes
ще ти направят изследвания но няма да са пълните каквито ти искаш,тук се процедира по друг начин ,правят всичко след третия път.в кои град ще бъдете

# 67
Да Да - 3 пъти по 6 месеца бременност, после по още толкова изчакване и като сложим и времето за зачеване... ми аз ще се пенсионирам, докато ршат, че трябва да видят какво ми е. Иначе ще сме в Олива / на плажа /. Ще го правим под палмите второто момченце  Laughing

# 68
Деана , радвам се , че прочетох твоя пост...Всички ми казват , че съм луда ако опитам пак - аз имам 4 меседа - но сега вече ще направя и генетични макар че казват че не е необходимо ...Искам да изключа и това - аз имам аденом на хипофизата и всички лекари твърдят че това е причината ... както и да е - стискам ти палци и дано скоро се похвалиш с хубава новина ...

# 69
Ади и аз бях с 4 миседа ,доверих се на Конова ,Тодорова и Димитрова и сега имам най-прекрасното детенце на света!!! Hug  bouquetсъщо бях се отчаяла но с правилно лечение и открит проблем всичко минава бързо и без проблеми!Успех на всички и дано успеетевярвайте това е най-важното Grinning

# 70
Да Да - 3 пъти по 6 месеца бременност, после по още толкова изчакване и като сложим и времето за зачеване... ми аз ще се пенсионирам, докато ршат, че трябва да видят какво ми е. Иначе ще сме в Олива / на плажа /. Ще го правим под палмите второто момченце  Laughing
за съжаление тук е така,незнам в Олива как ще решат да действат.моя съвет е ако имате време направете си изследванията в Бг.и като доидете тук започваите да деиствате.жалко  че няма да сте в Мадрид ,щеше да ми е приятно да се запознаем

# 71
Ади и аз бях с 4 миседа ,доверих се на Конова ,Тодорова и Димитрова и сега имам най-прекрасното детенце на света!!! Hug  bouquetсъщо бях се отчаяла но с правилно лечение и открит проблем всичко минава бързо и без проблеми!Успех на всички и дано успеетевярвайте това е най-важното Grinning
4 миседа направо настръхвам Stopи знаеш ли от какво са се получили

# 72
Да от тромбофилия Confused, но сега всичко е минало имам страхотно детенце, желая го на всички ви да иси имате  живи и здрави бебоци Hug  bouquet

# 73
Аз имам един мисед в единайста седмица , месец май, забременях веднага след първият цикъл и за съжеление бременността ми завърши в девета седмица ,миналият месец с диагноза кухо яйце.И двата пъти се изчистих естественно, без кюртаж.
Изобщо не съм изгубила надежда и вярвам , че следващият път всичко ще е наред Hug

# 74
утре съм на преглед .стискаите палци всичко да е наред да не е пак кухо  яйце Praynig

Общи условия

Активация на акаунт