После ходихме до Вис Виталис да купим на малкия ново сгъваемо легло,че неговото го ползва брат му,а утре го пращам с майка ми на почивка.Свила ми се е душицата,ама се надявам че той ще се забавлява.
А секс?
Това в кръга на шегата-иначе особена промяна няма,освен,че наистина времето ни насаме е доста ограничено.Но пък за сметка на това сме безкрайно щастливи 
Дано скоро да ги споходи щастието 
В тази възраст плачът далеч не е проява на бебешки прищевки, а е израз на някаква нужда на бебето - физическа или емоционална. Опира си до дете според мен
Аз моето не го оставям да плачка, нося си го и му дърдоря нон стоп, хубаво, лошо, това ще е ...и никак не ме изнервя. 
Незнам от Ам-то ли е, от Еспумизана ли? Четох, четох във форума за АМ, ами то колкото мами, толкова мнения за видовете АМ..както и да е...Днес купих Лактана Био пък да видим.
цялата работа беше за 5-10 мин. Цяла седмица не можем да изядем сладкото от питката, още има разни бисквитки. Относно корема моя хич не се е прибрал, и то от пъпа нагоре, седи един такъв твърд, много странно....аз бях секцио, незнам дали има значение. Доки каза, че е рано за упражнения... не че съм фенка на спорта 

Същият ден кръстихме и Антоний. Вече си носим малко кръстче на връвчица около вратлето. 
Само дето ние няма да се пазим и очаквам изненади
Но вече съм на 31 няма за кога да чакам за още дечинки. Ще ни се да са ни трички, но да видим...

Но си мисля че бебето на всичко може да се приучи, така че с повече упоритост от моя страна, ще го отуча от този навик...

Миналата неделя на кръщенето на Тони обаче твърдо реших, че няма за кога да чакаме с таткото. Малкият за един час изкара колкото татко му за два месеца. Викам си: "Браво, бе, той като циганенцата! С раждането и почва да изкарва пари, пък нали е на кърма - разходи за него нямаме. Давай да раждаме още, че и те да допринасят за семейния бюджет.

.
, но е по-добре.
На следващото приспиване не ми даде да я увия, че я чаках да задреме и така, сега ще видя дали пак ще спи толкова.Надявм се това да има ефект , защото ще ни побърка.
Даже комшиите ни казаха че доста плачело нашето бебе.
Препоръчани теми