Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ами не бих казала, че в момента 'пробваме', малко съм изтощена да броя дни, да меря овулации и т.н.
в момента сме оставили малко на течението нещата, ако стане, стане...

И ние така, не мога да се настроя към по-сериозен подход.
А горе-долу как те отслабва диетоложката ти? Моята ме мори с едни 1200 калории на ден, които все прескачам  Tired

# 76
Здравейте дами! Аз съм от наднормените! Преди да забременея, правихме опити около 5-6 месеца - без резултат. Януари отидох на гинеколог - никакви проблеми но препоръка за редуциране на теглото. Започнах диета и в началото на февруари забременях. За протокола: Забременявайки бях 110, сега съм +9. От диетата да съм смъкнала - 2-3 кила и по - скоро от успокоение станаха нещата!
Диетата ми беше:Зелева супа, плодове и зеленчуци, без хляб и сладко!

Живот и здраве да се роди бебче - после ще му мислим!

Успех на всички чакащи и бебеправещи!

П.С Кръвното ми за сега е без промяна 120 - 125/ 75- 80

# 77
Бърди, аз се храня по една схемка, която не изключва така важната за Италия паста, хлябът е много силно ограничен, включени са зеленчуци, месо, риба. Нищо драстично, меря на везничката грамовете обаче, което е малко досадно. Но, свикнах и вече на око ги меря Twisted Evil  През лятото малко се отпуснах, но съм доволна, защото не напълнях и внимавах да не прекалявам ... Например, днес обядвах зелена салата с риба тон, такива рулца... скаридени ли бяха, не помня как се казваха в Бг. Едни оранжеви такива ( 2 бр)  и 30гр. хляб. Добре е, не ми отнема нищо драстично, не изключва никоя група храни. Отслабва се бавно.

Въпрос: Какво става с коремите след раждане. Свиват ли се поне до състоянието преди раждане?

# 78
  • Стара Загора

Въпрос: Какво става с коремите след раждане. Свиват ли се поне до състоянието преди раждане?
От жената зависи дали ще се свие Mr. Green Моят е както преди да забременя.....
Казах ли, че и аз съм от "хубавите" жени Mr. Green

# 79
  • София

Да сви се, но аз понеже съм си дебела си имам корем. Така че мога да кажа, че съм в същата форма отпреди раждането. Само с една екстра - стриите  Mr. Green

# 80
  • София

От жената зависи дали ще се свие Mr. Green Моят е както преди да забременя.....
Казах ли, че и аз съм от "хубавите" жени Mr. Green

От най-хубавите, ма сега ще те ступам за първото място  Mr. Green

# 81
  • София
Ух, девойки, така ми се иска вече, ако знаете  Heart Eyes

# 82
  • София

Кое? Да ни видиш на по бира колко сме красиви, ли?  Whistling

# 83
  • София

Кое? Да ни видиш на по бира колко сме красиви, ли?  Whistling

Хехехеххе, и това не отказвам  Mr. Green

# 84
  • Mediterraneo
След първото раждане коремът ми се прибра. След второто имаше какво още да се желае. Сега ще видим след третото какво ще стане...

# 85
  • София
Аз по принцип нямах кой знае какъв корем при първата бременност, качих общо 11 кг. и стрии даже нямах. Две седмици след раждането правихме погача на малкия и си бях облечена в нормални дрехи отпреди да забременея.
Сега пак ще е така като гледам - до момента съм качила 1 кг., корем кажи-речи нямам - минавам си за дебеличка леличка, още не съм започнала да се мажа за стрии.

# 86
Здравейте!Реших и аз да пиша в темата щом чух  за бира  Laughing 
10cent's,мен ме рязаха вертикално.По време на бременността качих 35 кг,бях вече наднормена при раждането.Шита съм,много бързо се възстанових,сега след 3 години по4ти не ли4и раната(да вметна ,че раждах в България).Преди месец си правих пълен гинекологичен преглед и вси4ко беше ок.Сериозно ли имаш приятелка ,която смъкнала толкова кг по време на бременност?
И аз мисля ве4е за 2-ро бебе ,но все отлагам защото ме е страх с тия килограми.Не можах да сваля след раждането и това си е.Стресът и напрежението може би,при мен изиграха голяма роля.С де4кото пристигнахме в Германия,3 месеца след като родих,вси4ко ново,непознато....търсене на нов педиатър,нови приятели,не знаех тогава езика и т.н.Сега мисля ,4е съм готова за друго детенце,но се плаша каква ли дебелана 6те стана! Sad не 4е сега не съм. Аха-а-а да не пропусна, корема свалих много бързо,сега си го имам от дебелината.
Успешна бременност на бъдещите мами,на финала едно здраво бебче! Grinning .Много късмет на момичетата ,които искат бебчета!

# 87
Сериозно ли имаш приятелка ,която смъкнала толкова кг по време на бременност?

да, имам
отслабна близо 20 кг  в първите месеци на бременността си ( предимно от повръщане и липса на апетит). роди в перфектна форма.
аз на туй разчитам  Mr. Green

# 88
Аз надебелях точно преди да забременея. 80 кила прелести,обаче корем нямах. Родих и сега съм 78. Но много хора си мислят, че чакам второ. Уж и начина на раждане имал значение за прибирането на корема.

# 89
  • Стара Загора
Сериозно ли имаш приятелка ,която смъкнала толкова кг по време на бременност?

да, имам
отслабна близо 20 кг  в първите месеци на бременността си ( предимно от повръщане и липса на апетит). роди в перфектна форма.
аз на туй разчитам  Mr. Green
Аз свалих 7 кг. и после ги качих и отидох да аждам колкото бях преди да забременея...След раждането като ме изписаха се притеглих у нас...бях -10кг. Родих нормално.

Общи условия

Активация на акаунт