Сериозен проблем с частна ясла

• 19 940
  • 148
  •   1
Отговори
# 120
  • СОФИЯ
Дидиа, не за първи път се радвам на специфичната ти емоционалност. "Практичните" ти съвети не са подходящи за тази тема.

"СЪДИТЕ всички - и яслата,и Агенцията за закрила на детето / за липса на контрол/ и Министерството на здравеопазването - стига да имате сили и нерви да се борите с още по-тъпата ни,бавна и мудна  съдебна система."

Аз също мисля, че са съвсем адекватни съветите на Дидиа  Grinning Друг е въпросът, че по принцип съденето на всички тези ще е доста трудно, но това си го знаем за държавата ни.в

А между другото винаги ми се е искало да кажа нещо, но съм избягвала да влизам в споровете за градините. Вслушвайте се повече в нещата, които пише Дидиа за градините  Wink Може да не сте (сме) съгласни с някои неща, но в по-голямата си част те са истина. И Дидиа доколкото я познавам е човек, с който може да се води интелигентен спор  Grinning

Не я познавам Дидиа, но по отношение на "съденето" със сигурност не е дори теоритик. Въздържането и аз не го владея добре, но с оглед "уважение"  вероятно бих се зачела по-внимателно в някой пост, отнасящ се до "професионалния подход към децата м/у 2 и 7-годишна възраст". "Съденето" е територия на съдебните състави. По-важно е, че БилиР, която е пуснала тази тема е наясно с това.  В "държавата ни" често е проблем и да си купиш от бакалията колбас в срок на годност, но това е поради обстоятелството, че и там работят хора...от нашия етнос...и те са част от "още по-тъпата ни,бавна и мудна" система на търговско обслужване.

БилиР, сори за спама!

# 121
  • София
Ами, докато продължават да разсъждават хората като теб, България ще си е на същия хал... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 122
  • София
мама САННЯ, аз всъщност точно това исках да кажа... индиректно... да не се пренася отношението към даден потребител в тази или която и да е друга тема  Wink Жалко, че не ме разбра. Наистина е добре да прекратим със спама  Wink

# 123
  • СОФИЯ
мама САННЯ, аз всъщност точно това исках да кажа... индиректно... да не се пренася отношението към даден потребител в тази или която и да е друга тема  Wink Жалко, че не ме разбра. Наистина е добре да прекратим със спама  Wink

Това искрено и сериозно подкрепям!!!  Peace Peace Peace

Бих била радостна, ако спазването на действащото в страната законодателство, изказът е общ, включва и всички разпоредби от НА на ЕС, РБ е член, май не беше нужно да го напиша, се толерира И от модераторите на този форум.

# 124
  • София
мама САННЯ, явно беше упрек към мен като мод. Аз не го разбрах, обаче  Wink Но няма повече да пиша, защото в момента и аз спамя. Нека дискусията да си продължи по казуса на Били.  Peace

# 125
  • СОФИЯ
мама САННЯ, явно беше упрек към мен като мод. Аз не го разбрах, обаче  Wink Но няма повече да пиша, защото в момента и аз спамя. Нека дискусията да си продължи по казуса на Били.  Peace
ОК, приемам това.

# 126
Искам да кажа на всички ви...............не ми пука за парите, не ми пука дали ще ги затворят или каквото и да било..................благодарила съм милиони пъти, че детето ми е живо.Днес сутринта ходих на същия този булевард да чакам да видя тази жена дето ми е намерила детето и немога да опиша какво изпитвах през цялото това време..............Търся начини да ги накажа за тази фатална небрежност и за това което можеше да се случи.
Моля ви не ми казвайте на кой трябвало да благодаря и какво са 450 лв., защото повярвайте ми всичко което може да изпита една майка в този момент съм го изпитала и всеки ден след този ден, като ме погледне детенцето ми в очите плача защото е при мен чувам я да говори, гушкам я и съм оценила късмета ни. Моля насочете ме към адвокат

ПОДАЙ ЖАЛБА В КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/ на пл. СЛАВЕЙКОВ/,

ТЕ ЩЕ ГИ САНКЦИОНИРАТ ЯКО, ЗАЩОТО ОНЕЗИ СА ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО И НИ ПРЕДЛАГАТ НЕКА4ЕСТВЕНИ УСЛУГИ, ЗАСТРАШАВАЩИ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА НИ !!!  #Cussing out Sick

СНИМАЙ КВ.ОТ ПЛАТЕНАТА ТАКСА + НЯКАКЪВ ДОКУМЕНТ 4Е ПОЛИЦИЯТА ТИ Е ДАЛА ДЕТЕТО....И ГИ ПРИЛОЖИ В ЖАЛБАТА...!

УСПЕХ ! Peace  bouquet

# 127
какво става по въпроса
мина вече известно време, по новините нищо не сме чули  Rolling Eyes

# 128
  • София
какво става по въпроса

Трябвало ли е да чуем? Rolling Eyes

# 129
какво става по въпроса

еми би било редно според мен

# 130
  • София
какво става по въпроса

еми би било редно според мен

Еми според мен пък си е лично решение на потърпевшия дали ще разгласява всичко по медиите.  Wink Не съм чувала съветите от форума да са задължителни. Освен това по мой спомен авторката никъде не е споменавала, че ще уведоми медиите  Mr. Green

# 131
явно съм се объркала значи
не знам защо по-нагоре останах с впечатлението, че иска да предприеме нещо подобно

# 132
  • София
Все още нямам адвокат и от други места чух, че едва ли някой би се наел.Неискам да коментирам това което смятам да направя, тъй като неискам управителката да знае действията ми, ако случайно е чула за темата ми. Ще ви информирам веднага щом има резултат.
Медиите ще ги оставя, като последен вариант ако нищо не се получи по нормалния път. Ходих до закрила на детето от там нищо не можели да направят ooooh!
Това е засега от мен Hug
Wink
Нали се сещаш, че държаваната машина се движи твърде бавно, за да е изчерпала всички варианти. А и честно казано не мисля, че би трябвало да споделя повече тук какво възнамерява да направи. Нещо като "следствена тайна" ще да е  Laughing

# 133
Току що видях,че в jobs.bg търсят персонал за тази ясла.Дали са уволнили въпросната възпитателка?

# 134
Потресена съм! Добре, че детенцето ти е живо и здраво! Hug

Аз бих подала жалба до Комисията за защита правата на потребителя:
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewc&group_id=1&month=lastthree
Аз съм подавала тук електронна жалба и сега водя дело, което е безплатно за мен! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт