Според мен не се държи нормално, според него аз не съм добре

• 9 680
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
Със сигурност решението не  е  в нета, но като видиш,че ти не си ледият в случая и не преувеличаваш е друго. Не се забавляваме, защото той никъде не иска да ходи. На мен ми се ходи на кино примерно и му казвам да идеме ми можел да си гледа филма и на компютъра нямало да ходи той не обичал и така за всичко.

Ксения вече съм си у дома, но преди известно време да речем от 2 седмици и аз ходех на работа аз до 17,00ч. той до 18,00ч. Като той от работа директно в къщи, аз от работа тичам до градина в трети квартал нито при работата нито в квартала в който живеем. Та прибирам детето от там с градски до нас, пазарувам прибирам се към 18,00 часа след около макс 20 мин се прибира и той. Той казва,че аз си клатя краката в мойта работа по цял ден и това е ми на бюро съм работела. Неговата е и мисловна и физическа работа,но смятам за нормална за мъж. Има много по-тежки физически професии и доста по-отговорни също. Поради причината, че работя на бюро (това че моята работа също изисква точност и неразсейване не се брои то не натоварва нали седя цял ден) аз не съм уморена и взимам по-малко от него така,чеее ако искам аз да ходя на неговата пък тогава да се оплаквам.

# 31
Да ти кажа честно според мен и двамата не се държите нормално  newsm50

# 32
Миличка, преди мен, няколко човека те попитаха - как можеш да обичаш такъв човек? кое те кара все още да го обичаш?
От разказите ти до момента, аз, лично не прочетох нещо, с което да е достоен да бъде до теб.

Един шут в гъза ... и ще му дам да се разбере, дали моята работа е по-малко натоварваща от неговата.
Пази си достойнството и не позволявай да те унижават!

# 33
Не знам кое ме кара да го обичам още не мога пред себе си да го обясня дори. Като съм без него няколко дни и ми липсва и ми тежи,че не е до нас . Аз със сигурност не съм перфектна,но се старя. Аз до преди половин година много говорех постоянно - това не си направил, онова така трябва, така правят семействата и прочие. Много съм говорела писнало му не съм знаела да мълча. Научих се сега като ми писне само си отварям устата е пак няма угодия а да не говорим,че няма да се сети сам да свърши нещо. Сега пък съм мълчала и накрая си изплюя всичко и го захапя. Вчера дори му казах,че приемам упреци за домакинстването ми само от хора,които вършат повече от мен. Еми разлюти се и от там последваха другите нападки.

# 34
  • София
Купи си сушилка за прането, кола за пазаруване! С неговите пари. И не пипвай нищо докато не се сети сам. Лежиш и си почиваш и викаш "аз съм бременна, полага ми се почивка". Wink Книжката и на дивана.

Нали чухте, че е финансово зависима от него...  Wink Ще седне тя с книжката, а после?! Ужасен е тоя мъж бе...

# 35
Не знам кое ме кара да го обичам още не мога пред себе си да го обясня дори.

Аз също  Confused

# 36
Разбрахме че освен всичко, авторката няма и никакво желание за секс с него.

Заставам и аз зад Немо. Когато няма любов от страна на жената, за каква да говорим от страна на мъжа?

Ако е от същата тема като в линка на Tintina,тогава си мисля,че авторката е търсила съпруг,за да не е самотна майка.                Жено,сериозно кой ти го избра този?Ти още в началото не видя ли що за стока е?Ако някой твърди,че ме обича то никога не би се държал с детето ми като с "мебел".Просто аз не бих го допуснала,камо ли да толерирам подобно отношение(пък дори и биол.баща да е)Та в този контекст,ти като видя как се държи с детето ти,защо се нави на второ?Ааа,сетих се.ЛибоФ му викат на това Mr. GreenЕми обичай си го,и стига си мрънкала...Според мен сте си лика-прилика

# 37
Знам ,че се повтарям,потретвам,...ама,не разбирам !    Shocked
Как можете /защото не си единствената,чиято история съм чела тук/,  да понасяте такова отношение?!Защо позволяваш да си бърше краката в теб?Нямаш ли никакво достойнство, гордост?
При положение,че си го познаваш,а и отчасти той е искал второ дете /доколкото разбрах / сега е бил момента да го дресираш ...или превъзпиташ.Още от първия месец е трябвало да се оплакваш, за всичко...колко ти е лошо,колко ти е гадно... и т.н.И маалко по малко да му прехвърлиш повечето задължения.За 9 месеца щяха да му станат втора природа и да ги прави без да се замисля.
А за зависимостта...какво да ти кажа?И аз не работя ,мъжа ми ме издържа,но никога не си е позволил да ми натяква или да ме упреква,че не съм добра домакиня.А аз не съм от най-големите чистници,повярвай...дори сутрин той обикновено мие чиниите от вечерята,защото ни е домързяло след 1-2 бири вечерта...
Не знам,при бебе на път,малко лекомислено е да кажа "Зарязвай го!"  ,но ако не се променят нещата,трябва да си готова цял живот да гледаш 3 деца ,да си слугинята в къщи...    

# 38
konstantin2007 не е от същата тема това ми е първият съпруг и баща на детето. Сигурно сме си и лика прилика де знам ли?  Ти по какво отсъди така ?

# 39
Имаш ли близки? Родителите ти например?

# 40
konstantin2007 не е от същата тема това ми е първият съпруг и баща на детето. Сигурно сме си и лика прилика де знам ли?  Ти по какво отсъди така ?
Ами щом досега си го търпяла да се отнася с детето ти като с "мебел"(при положение,че е биол.баща #Crazy)и после си се навила и на второ,не сте ли си лика-прилика?честно ми кажи.Търпиш го тоя мухльо,да ти скапва живота,че и на детето ти,а пък се тръшкаш за някакви битовизми.Не ти помагал и т.н.Че то това са си бели кахъри в сравнение с ролята му на родител.Тоест мисълта ми е,като го видя че не става за баща,защо реши и още едно дете да му родиш на тоя?Или си мислиш,че към второто ще е по-добър? Че и го обичаш,на всичкото отгоре...И кое му обичаш точно?Егоизмът и себичноста ли?Или те е страх да не останеш без салам Mr. Green      И още нещо..Не разбирам как една майка може да изпитва ЛЮБОВ към мъж който не зачита детето и?

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 14:49 от konstantin2007

# 41
Попита ли защо се дразни постоянно от теб? Все кусури ти намира, доста съмнително поведение е неговото. Да не би да успокоява гузна съвест или какво? Лошото е че комуникацията при вас напълно липсва. А да си водиш монолози няма смисъл. Трябва да го накараш по някакъв начин да преосмисли поведението си. Чакате второ дете, а той вече мрънка че не работиш. А това че вкъщи въртиш къща бременна и дете оправяш, това не се брои така ли става? ooooh!
 Ако можеш да заминеш за известно време например при родителите си и да го оставиш сам за няколко дни с детето го направи. Така ще разбере че всъщност грижите за дома и детето са никак малки, и не по-малко отговорни!

# 42
Много е лесно да се дават категорични мнения.
Хиляди пъти съм казвала, че няма мъж който да обича мърмореща жена и жена която постоянно говори, говори и вдига скандали.
Моят мъж също не пипва нищо в къщи, но и работата му е толкова натоварена, че заспива на масата или има нужда да изразходва негативната енергия като играе на компа... Но за сметка на това на мен не ми се мърмори колко е чисто и сготвила ли съм. Но аз не вдигам скандали и не мърморя. Може би беше и около моята втора бременност ей така и моят се прибираше и сядаше на компютъра и после спеше. Поговорихме веднъж уж на майтап и той каза " За какво да си говорим, като ти освен за проблеми нищо друго не говориш." Беше прав. За каква романтика говорим, за какво разнообразие като сивото ежедневие ни е затиснало тотално и всички все очакваме някой друг да ни направи веселото и доброто настроение.
След като толкова години сте заедно, трябва да знаеш кои са нещата които на него му харесват. Ми направи това което на него му харесва, говорете за неща които него го вълнуват. Лично аз гледам мач и слушам дълги плеади за база данни и защита на системите, даже вече задавам и коректни въпроси, но човека се чувства важен и значим... Прави на другите това което искаш да правят за теб...
Не сте единствените хора при които темите за децата и работата са единствените. Това не означава, че не те обича. Но бременните са мнооого емоционални и честно трудно се издържа. предстои ви трудни времена, защото ще дойде хлапето и ще изисква още повече грижи и внимание. Но вие сте тези които да намерите пътя един към друг. Но да се търси сметка кой какво дал и взел и да се тропа с крак и да се изисква, не става. Това е начина да останеш самотна майка! Бъди хитра. Бъди човек който е чувствителен към нуждите на съпруга си и тази инвестиция ще ти донесе дивиденти, повярвай ми! Говоря ти от личен опит. И не съпруга ти не е кошмарен, нормален мъж, които предполагам може да се държи и по-добре ако не му се мърмори и натяква. Мисля, че след всичките скандали това на което го избива е инат и бунт... и това не е защото  е лош човек...
Ти го познаваш най-добре, върни се към началото на вашата връзка и си спомни кои бяха нещата които обичате да правите заедно ...
Успех!

# 43
...
След като толкова години сте заедно, трябва да знаеш кои са нещата които на него му харесват. Ми направи това което на него му харесва, говорете за неща които него го вълнуват ...

А защо ТОЙ не направи това, което на нея й харесва  Thinking
Или жените не са хора, те са нещо, което трябва да прави мъжете щастливи и доволни.
Не видях нищо човешко в отношенията им, твоят може да работи много, но до преди дни те са работили по равно, за нея като бонус грижите за детето + 9 месечна бременност, + ролята на слугиня (че даже била лоша домакиня  ooooh!), а той си седи пред лаптопа, чака някой да го опере и оглади, не поглежда детето си!!! И заради "прекрасните" му жестове, тя не само трябва да си мълчи, но и да прави това, което на него му харесва  Shocked

Може и да няма мъж, който да харесва мърмореща жена, но и няма жена, която да й харесва да я правят на парцал.

# 44
Не се сърди, човече Имам родители, но по една или друга причина не мога нито да споделя нито да ги ангажирам със себе си (повечето причини все здравословни) Те не знаят за проблемите ми въпреки,че майка ми мн. пъти ме подпитва добре ли се държи уважава ли ме аз все и замазвам очите,че само и е до мен сега.

Общи условия

Активация на акаунт