Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 564
  • 289
  •   1
Отговори

На всички именници днес пожелавам здраве и дълголетие!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 07:48 от Хера

# 1
  • Стара Загора
Честит имен ден  bouquet
Шерче енергия имат да обърнат света тези деца Mr. Green Аз от сряда гледам моя в нас...първо беше болен той...оправи се обаче се гътна детегледачката ми и аз съм в нас да гледам Слави. Тайно се надявах да се оправи по-бавно жената /дано не ми е грях Blush/ за да прекарам повече време със Слави. Липсваха ми разходките по цял ден със него. Като беше малък ми беше трудно...но сега двамата решаваме къде да идем...говорим си...абе въобще порастна детето ми Crazy Обаче вчера и в петък не искаше да спи на обяд и цял ден съм на педала...изморително но и страшно хубаво Blush
Зори да се оправя бързо Жори. Измори се това детенце Tired Heart Eyes
За витамини...не давам нищо различно от вит.С. Веднъж педи беше предписала Имунобор кидс...ами той полудя с тях. Twisted Evil Давах една седмица и спрях /това беше миналата зима/. Сега ще започва градина. Едно такова ми е...свито под лъжичката. Blush Много го преживявам това дете аз..... Crossing Arms
От както съм в нас направо не съм аз...чистя, готвя /туй го правя два пъти в годината обикновенно Mr. Green/, даже и не мрънкам сержа неможе да ме познае Twisted Evil
Този месец детенцето ми ще стане на три години ooooh! боже кога мина това време Crossing Arms Искам си бебето...а то стана направо голям мъж Mr. Green
Вчера ми каза да си махна мръсните обувки от джипа му защото щяла съм да го изцапам Mr. Green Сега редовния му израз е - не ме карай да ти се ядосвам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дрисльо Crossing Arms
Като го питаш как се казва казва - Сави Гиев /Слави Георгиев/...мама е Едокия а тати е Тони...бил от Стара Гора Mr. Green
Замислям ходене до Добринище /Зори е виновна Mr. Green/ и качване до Безбог. Само незнам комбинацията Лифт и Слави каква ще е Crazy

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 07:52 от Хера

# 2
  • Варна
Честит празник на всички именници!Нека новата тема и новия месец донесат на всички хубави емоции! Да не се разболяват малчовците!

# 3
  • София
Здравейте,
Честит имен ден на празнуващите! В този ред на мисли да почерпя за Мони с любимото й ядене! Simple Smile

Зори, да се оправя бързо малчо! Praynig

# 4
Браво на Вики за щурата сватба!  Grinning И за това, че е здравичка най-вече.  Heart Eyes
Аги, честит имен ден на Мони! Жива и здрава да ти е! Много целувки от моята компания!   bouquet (докато питам, Аги ми направила обилно вкусонасищане) Heart Eyes
Херко, напълно те разбирам за сладката умора. И на ръце нон стоп нося, и почти не сядам по цял ден, а времето така бързо ми тече. Ще се търкулне една година толкова бързо.
Светле, пи вече правиш ли пробни сто торти?  Mr. Green Големият ден предстои.
Зори, дано не е нищо сериозно с това Устройство на Жори.  Hug
Специално за Мечето, която някъде избяга също - техническият инвалид Рони не може да се справи със специалния поздрав. Имам една снимка за нея, но когато дояде сваляча.  Simple Smile

А, и Берни се загуби някъде. Имам едно питане към нея, а и към Зори. Миналата седмица на своя глава пуснах изследване на секрет от нослето на бебочка. Знаех си, че си имаме подаръци от болницата. Но тя бъка от стафилококи. Лекарката, която й взе секрета каза, че нещата обикновено се преувеличават доста и няма нужда от лечение, но масовостта си ме тревожи.  Confused

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 10:00 от рони

# 5
Честит празник на всички, които имат повод да почерпят днес!  bouquet
Честита нова темичка!
Дано този месец донесе на всички добри новини и сбъднати мечти! Praynig

# 6
Честит празник на всички празнуващи  bouquet  Хубав месец на всички Hug

# 7
  • София
Честито на всички именници днес!

Рони
,аз не бих оставила без лечение и освен това е добре и с татито да направите по едно изследване,защото иначе ще си ги предавате.За стафилококи е хубав Бактробан-а.

Иххааа,месецът ми започва страхотно мимичета!Току що ми се обади братовчедка ми ,бременна е - видяли са точица на ехографа и съм много щастлива!Сега стискам палци ,този път всичко да е наред,че и тя мин през много неща милата ми. Praynig

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 11:12 от angels_zg

# 8
  • София
Здравейте и от мен. Аз вчера се завърнах с детето от морето. Честно казано вече нямах търпение да си дойдем в София.
Без срам си казвам, че не съм чела нищо от старата тема, така че не съм наясно какво се случва.
Ронче, винаги трябва да се притесняваме. А , и за докторите знаемм как си вършат работата, така че преувеличени или не
проблем като си съествува не можеш да кажеш, че го няма.
Зори, чудесна новина миличка, стискам силно палци.
Херче, ние Лора я качихме на Безбог още на 2 месеца. Нямаше проблеми, но по спомени беше септември месец и си беше хладничко
на лифта. Ще трябва да си видя снимките и да си припомня. Кога ще заминавате, че наше село е близо там и може да се видим, ще се радваме много.
Чао за сега от мен, виждам, че не ви липсваме много.  Joy Mr. Green

# 9
  • Бургас
Здравейте,
да почерпя за моето пораснало момиче ...как лети времето  Heart Eyes

# 10
         Честит рожден ден Мария !
  Желая ти да си здрава и послушна дъщеря!

Алина ,честит празник  и на теб!
-

# 11
Здравейте и от мен в новата темичка.Нека да е изпълнена само с хубави новини и положителни емоции.

Честито на всички именници и специално на Мони на Аги.  bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден на Мария ! newsm59Да е жива и здрава ,много усмивки!

На Рони и Нефчето честито христианчета!

Ако изпускам някой,моля да ме извини и да се чувства поздравен.Четох предишната темичка от време на време.Аз съм добре,бях малко отпуска,правихме малко ремонтче и нямах много време за нета.Сега мисля да си наваксам.

Целувки на всички. Hug

# 12
 newsm59 : На Мария  party006

# 13
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРИЯ!           

Алинка,да ви жива и здрава

Честито и на всички именници днес  bouquet

Дано този месец ни донесе много поводи за радост Praynig
Ние от днес вече си подготвяме изследванията за градината и ако сколасаме,мисля от другата седмица да тръгва.Само дано не ни мине котка път

Много слънчев и усмихнат ден ви желая Heart Eyes

# 14
Честит празник на всички празнуващи!   bouquet Хубав месец на всички!  Hug

Алинка, честито ви пораснала щерка! Много здраве и щастие за цялото семейство!    bouquet

Хера, много се е развихрила, готви, чисти, гледа дете иии.../линк към/ нови теми пуска smile3501 А като прочетох това

Този месец детенцето ми ще стане на три години ooooh! боже кога мина това време Crossing Arms Искам си бебето...а то стана направо голям мъж Mr. Green
се сетих, че може сега като си заминават щъркелите да пуснеш една заявка на връщане да донесат нещо розово  Mr. Green

Шерче, браво на шаферката! Не се съмнявам, че е обрала точките и е била конкуренция на булката Peace След такива емоции сигурно вече иска да стане булка като порасне Mr. Green

Светле, наближава и вашия празничен ден. Готвиш ли /се/ а, готвиш ли? Mr. Green
Честно казано поста ми е от 11 сутринта и е крайно време да го публикувам, защото както става много пъти, няма да е акуален Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 21:38 от Lili_X

Общи условия

Активация на акаунт