Какво да предприема с/у дете-педофил?

• 9 965
  • 111
  •   1
Отговори
# 45
Моето мнение го  изтриха, тъи че внимаваите кво пишете  Laughing

# 46
  • София
В конкретния случай - набийте бабата! Mr. Green

# 47
И правилно! Мечтай си там за Версачето и не се изказвай друг път толкова неподготвена. Малоумщина!

# 48
Какво изпуснахме?

# 49
И правилно! Мечтай си там за Версачето и не се изказвай друг път толкова неподготвена. Малоумщина!

Щом е правилно и друг път ще те оберат, защото от толерантност към тези ЦИГАНИ, така се получава че правят каквото си искат.
Като казах да се направят на сапун нямах предвид това да се случи в буквалният смисъл а да се затегне положението спрямо тях, не може да лежат на гърба на народа вечно, да им се плащат сметките, да крадат ток и да получават помощи за деца които после стават престъпници.
Да, наистина има и свестни но те са много малко, и има начин да бъдат оценени, има такива които работят в момента.

П.С. Това за версачето ме разсмя много Laughing

# 50
Дете на 12, което се държи по описания начин, е жертва на сексуално насилие - самото то. 99 % сигурно.

И аз мисля,че има такава вероятност.Но дали пък в такъв случай,нямаше да налита и на момченцата newsm78.

# 51
  • на плажа
 Ако стана свидетел на такова нещо ще изгоня бабата с наследника от площадката. Ако не разбере от дума и не се омете скоропостижно ще бъдат наритани и двамата, а ако се съпротивляват ще повикам тежката артилерия ( мъжа ми). Не мога да превъзпитам всички гамени, още повече , че те не желаят помощ, а от държавата, в лицето на правоохранителните органи, нищо не очаквам.

# 52
  • Пловдив
Пробвай с Полицията първо ...

Сори, че ще го напиша, но при такава ситуация веднага ще намеря двама души да му теглят един як бой ...

Аз мисля, че и 1 ще му стигне, все пак е на 12 Laughing

Да, по-скоро да го сплашат с полицая, а боят- за бабата.

# 53
Да,особенно след тия приказки които е наговорила.Баси и вулгарната бабка.Аз едва ли бих се сдържала да я ступам Twisted Evil.За детето,наистина се оказва доста опасно,дори и шамар да му залепиш.Не ,че това би ме спряло де.

# 54
  • София
А защо решихте, че е педофил? Може да е пубертет, хормони, любопитство?

# 55
  • Най-сетне у дома
Версаче, всяка нация си заслужава малцинствата. Прочитайки изтрития ти пост и редицата от апели да бъде пребито 12 годишно дете, по каквато и да било причина, вместо да се търси смислено разрешение, се сетиха за тая сентенция и за пореден път се убедих колко е вярна.

Абсолютно си заслужаваме циганите и всичките им безобразия.
Ако не беше така, отдавна щяхме да да сме решили проблема.
Но на нас освен за бой, акъл за друго не ни стига, явно. Тъжна история.
Те не уважавали закона. Ами, има си законен ред, по който се оправяме с "деца педофили". Вие предлагате бой - уважавате ли закона?
Ако не знаем какъв е редът - не си знаем правата. Ама законът не бил добър и не работел? Ми, за нас не е добър, за тях - също.
Има полиция, има отдел за закрила на детето. Как ще биете, бе, вие нормални ли сте?

За онези, дето веднага ще тръгнат да ме питат аз имам ли, аджеба, дете, да - имам. Точно за това говоря така. Ако нямах, сигурно и аз щях да предложа бой.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 11:24 от Saule

# 56
  • София, център
Дейзи, кажи на коя площадка се развива действието.

С риск и мен да изтрият, ако хвяна някой да се опитва да прави нещо на детето ми, просто жална му майка на този някой.

# 57
  • Варна
Ами факт е, че законът не работи. Не знам заслужаваме ли си циганите или не, но на много хора им писна от беззаконие. Какво точно да направим? Масово циганите продължават да купуват и продават булки. Масово се "женят" и раждат деца в невръстна още възраст, под закрилата на пълнолетните си близки. Това се знае. Дори в новините го съобщават. Според НК тези действия са престъпления и се наказват със затвор. Защо няма един нарушител в затвора? Защо няма дори едно повдигнато обвинение? Явно законите за циганите не важат. Всичко това дразни, вбесява и води до загуба на търпение в хората. Какъв е начинът за справяне с конкретния проблем? Силно се съмнявам, че институциите ще си свършат работата. И тогава?

# 58
  • София
Голямата заблуда е, че може с цивилизовани методи да се повлияе на нецивилизовани люде.
Пък кой колкото иска да си говори за демокрация, интеграция...
Действителността е друга.
Не само у нас, но и по света.

# 59
  • Най-сетне у дома
О, има, има повдигнати обвинения, има и наказани, затворите са пълни с цигани.

Онези, срещу които няма повдигнати обвинения, са много цивилизованите ни политици - нито са черни, нито смърдят, а още по-малко са тръгнали да си го изкарват на дечица по детските площдки - поне не пряко.

Зависи от нас дали законът и органите ще работят. С поведение като "дайте да набием" само наливаме масло в огъня на беззаконието. Органите и законът сме ние, ако ги заставим да работят, ще работят. Държавата, законите и прочее не са нещо отделно от нас, те са наш продукт.

Пример. Имам за съседи хора, които още не са разбрали, че не живеят сами в кооперацията. Първия път, когато едномесечният ми тогава син не мигна заради адската дандания в съседния апартамент, повиках полиция и ми се изсмяха. Казаха, че в момента ставали нам си кви си престъпления,аз за малко шум... На следващия ден бях в полицията, говорих с главния им, после с кварталния, на следващия път дойдоха и продължиха да идват всеки път, докато се стигна и до арест на съседа заради агресивно поведение... Вече нма шум и простоии. Е така се прави.

В конкретния случай, имаме дете, което най-вероятно копира модели на насилие, прилагани върху него. Сега ще бъде бито и бито, като порасне няма само да опипва, а ще убива. Ако дойде екип, който да направи оценка на риска и да провери за какво става дума, този цикъл може да бъде спрян.

Общи условия

Активация на акаунт