От 15.09. в ШЕСТИ клас!

• 31 615
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Шани, 3 март се пада в сряда и освен с извинение по дом. причини за пон. и вт., друг начин за кратка почивка не виждам.  Mr. Green Аз съм склонна, защото тогава ми е шанса за няколко дни ски. Четох прогноза, че зимата ще продължи за компенсация за късния сняг... А няма ли да спретнеш нова тема вече?

# 736
  • Бургас
Ами да, поуспокоих се вече.  Rolling Eyes  Мерси  Hug

Пожелавам успешен втори срок на дечицата ни и най-вече да са ни здрави и да си живеят щастливо, пък другото ще се нареди!

# 737
Здравейте и от мен! От днес сме с нова програма, и днес приключиха оформянето на срока. Сега като се прибера ще се изненадвам от бележника  Shocked най-вероятно, защото до последно не ми каза какви ще са оценките за срока.
Снощи беше на гости с преспиване на една своя приятелка и днес майката ми каза че скоро няма да повторят гостито. И то не за друго, ами се хилтотили и бърборили до 04 часа сутринта  Shocked Shocked а в 6.00 часа станали да си изправят и къдрят косите с преса за коса. Отмъкнаха от нас пресата за вафлички, дружката има и тя преса за изправяне и от рано заформили фризьорския салон. А че приятелката й, която е трябвало сутринта да преговаря по география съвсем е забравила за това упражнение  Embarassed Но на кого му пука за урока, нали прическата трябва да се направи, това е толкова важно  Grinning Но иначе няма лошо, добрички са децата и много се обичат.
Оставяте ли вашите деца да спинкат у приятели, и идват ли ви с преспиване приятелчета? Ние едно време много го обичахме това упражнение - най-редовно преспивахме у някоя приятелка, или пък у нас. Беше си голям купон, имам много хубави спомени. И ние сме осъмвали от приказки  Joy така че не се учудвам на госпожиците.
Айде, отивам да работя. Пак ще надничам.

# 738
Здравейте и от мен ,поздравявам всички с отлични резултати този срок Hug.А на тези като мен по добри резултати втория срок Peace Поли има 5 по история и география" и то щото не и се отдавало",а 4 по физическо Embarassed - едро габаритни сме и не си покриваме нормативите Weary.Момичета чета ви всеки ден newsm51 ,но нещо не стигам да пиша smile3525.

# 739
Привет!
Честито на всички дечица, които са се представили отлично първия срок!
Ние не сме от тях. Единствената 6 е по Английски, 5-ци има по музика и физическо и всичко останало е 4-ки ooooh!, а по Математика даже е 3-ка!  Само му метнах бележника и казах, че много ме е разочаровал Crossing Arms Стана му много криво, разплака се... аз обаче не го успокоих Crossing Arms Бясна съм! След два дни поговорихме, той пое инициативата. Зарекъл се е да се поправи втория срок. Ще видим...
За пубертета - изпада в крайни състояния. Както се хилосва, така може да се нацупи и чак до рев да го докара, в повечето случаи от яд Crazy
Пожелавам на всички дечковци един по-добър втори срок! А на нас по-здрави нерви!

# 740
  • София
Здравейте и от мен!
Тъкмо и ние си пожелахме "нов срок - нов късмет" и ... днес си прекарахме първия учебен ден в "Пирогов"!  Sad Спънал/подхлъзнал се нашия по пътя към школото, та сега пак сме с шина на ръката, тръпнещи в очакване какво ще кажат на 13-ти на контролния преглед, че докторът подозира счупване на някаква "костичка", която зараствала много бавно и трудно, а на тоз етап не се вижда добре на снимката! Остава ми да се моля до тогава всичко да е наред... Та емоциите ни с бележника останаха на заден план...
Пожелавам на всички да са ни най-вече здрави и читави дечицата, останалото - оценки, пуберски настроения са си бели кахъри!

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 19:23 от M4

# 741
...Остава ми да се моля до тогава всичко да е наред...
Дано всичко да е наред  Praynig  Praynig  Praynig
 Hug  Hug  Hug

# 742
  • София
M4 дано всичко лошо е зад гърба Ви и да няма нищо счупено! Praynig

# 743
М4, стискам палци всичко да е наред fingerscrossed Praynig
Пожелавам на всички да са ни най-вече здрави и читави дечицата, останалото - оценки, пуберски настроения са си бели кахъри!
Абсолютно си права! Naughty

# 744
M4, дано се разминете с възможно най-лекото  Praynig

На нашите чак днес им събраха бележниците. Евентуално от другата седмица ще са с нова програма. Изобщо във Варна е пълна обърквация в у-щата заради едноседмичната принудителна ваканция. Или само в нашето е така, незнам.
Важното е, че си изкарахме почивката и почти нищо не изгуби от уч. материал, а и сега ще извинявам отсъствия само за 2 дни с бележка до класната, иначе трябваше да пиша до директорката.
Е, сега чакам оценките само да видя(не че не ги зная), нищо, че не са ни от най-добрите, но се надявам 2-ия срок да се подобри положението  Rolling Eyes

# 745
  • София
Момичета, благодаря ви! Hug
Дали някой може да ми каже какъв е формата на олимпиадата по БЕЛ, че моичкият се беше засилил (крайно изненадващо за мен) да се явява, за да доказва на госпожата, че го е прецакала.  ooooh! Сега, с тая ръка не знам дали изобщо ще може да пише, та вероятно ще се разминем с "доказателствата", ама все пак... Дано поне към 27 да сме в кондиция!  Mr. Green

# 746
  • с/у ОколоМръсТното
M4 - дано да е бил малкият дявол  Praynig И да няма нищо лошо с тази костичка...  Praynig
Преживявала съм подобни терзания и действия с щерката, дето е кротко и хрисимо дете. 2 пъти е носила гипс, единият от които заради такова подпиране при падане. Много е противно...

Нова тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=66.0

Имам много да я дооправям... почвам след малко.

Общи условия

Активация на акаунт