2 бързи въпросчета

• 4 362
  • 65
  •   1
Отговори
ЗДРАВЕЙТЕ
много ми се иска да ви питам за два въпроса които ме вълнуват вече доста време .
1. Кой ви гледа детето или кой ви помага  да  си го гледате ?
2. Свекърва ви помага ли ви и колко ?
Аз също имам дете и си го гледам сама ,а свекърва ми дори и не се интересува от детето .
Жалко нали ?

# 1
Жалко наистина...
Аз още не съм родила, но съм сигурна че мога да разчитам на майка си, на свекърва ми също много са ентуасиазирани още от сега, само купуват разни неща, постоянно се обаждат да ме чуят как съм ит.н...Като се роди бебето майка ми ще дойде да ми помага докогато имам нужда, тъй като има възмиожност. При свекито нещата са малко по-сложни тъй като има други задължения - гледа майка си която е на легло и няма да може да ми помага много, но желание не и липсва, дори ми е казвала че ако искам да дойде да ми помага ще направи всичко възможно ...

# 2
1.Майка ми гледа малката,сина ми,когато беше малък-също.Но живеем врата до врата.И работя.
2.Свекърва нямам-Бог да я прости.Но и да беше жива,нямаше как да ми помага,живееше далеч.И не бих се сърдила за това.

Много жени гледат децата си сами.Няма нищо ненормално в това.Ако си в майчинство-какъв е проблема да си гледаш детето?
Жалко наистина,че свекъва ти не се интересува,но ти едва ли ще промениш нещата.По-лесно е да не обръщаш внимание и да приемеш фактите такива,каквито са.Жалко,но........ Confused

# 3
Явно ти е много тежко вече... И аз основно сама си гледам Боби. След като навърши 2 години, тогава свеки започна да го взима. Лятото е с него, за да не е на сборна група, когато аз ходя на работа 2 пъти седмично. През останалото време съм си с него аз. Майка ми живее в чужбина и от нея нямам помощ за гледане.
Зависи, колко е голямо детето. Като поотрасна Боби, започнах да го водя в клубче, там хем си играе, хем аз отдъхвам я с приятелка, я със с писание.
Трудното е 2- 3 години, ако си сама, после стават по- разбрани дечицата (говоря за моя случай)!
Успех и дано отпуснеш душа скоро!

# 4
  • софия
Никой освен мъжа ми не ми помага.Мама почина две седмици
след като родих. smile3518А свекърва ми няколко
пъти ходи на почивка веднага след това с другото си внуче
(детето на зълва ми).Не ми помага изобщо,а сега отново са
на почивка.Дори не се обажда да пита как е бебето! smile3515

# 5
Майка ми винаги ми е помагала.
Свекърва ми... тя е на друга планета.  Rolling Eyes

# 6
  • Варна
Аз си гледам детето сама, с помощта на мъжът ми. Майка ми помага когато се наложи, на свекърва ми съм я оставяла има няма 5 пъти най много за по час. Сега като родя, мъжът ми ще ми помага и сигурно майка ми и тя ще идва като може, за свекърва ми не знам. Но като се по съвзема от операцията пак сама ще си гледам децата.

# 7
На въпросите - никой не ми помага. Майка ми е на 2000 км, а свеки - на 450 км от нас. Гледаме си се сами със девойката, че и баща и по цели месеци го няма. Не е болка за умиране, но пък сега тръгна на градина и е такава радост и за двете  Mr. Green.

Горе главата!

# 8
Предпочитам да си гледам Томи сама, отколкото свекървата да идва и да ми виси над главата. Naughty  Майка ми ми помага, когато не е на работа. Мъжът ми е от сутрин до вечер на работа, но когато може и той помага малко. Но общо взето се старая да се справям сама.

# 9
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ
много ми се иска да ви питам за два въпроса които ме вълнуват вече доста време .
1. Кой ви гледа детето или кой ви помага  да  си го гледате ?
2. Свекърва ви помага ли ви и колко ?
Аз също имам дете и си го гледам сама ,а свекърва ми дори и не се интересува от детето .
Жалко нали ?

1. Аз и мъжът ми. Иначе от 2 годишен ходи на ясла, а сега е на градина.
2. Нямам свекърва, почина месец след раждането на детето.

# 10
Майка ми винаги ми е помагала.
Свекърва ми... тя е на друга планета.  Rolling Eyes

ха,все едно аз съм го писала,мислех че не се случва често  Tired

# 11
  • София
 Сама си гледам дечицата, свекърва ми бог да я прости почина преди 3-4год. а майка ми е в друг град  Sad
Бебо до сега не съм го оставяла на друг, единствено 1-2 пъти на мъжа ми за да отида до магазина  Wink.
И с каката не беше по различно до 2 годинки я гледах сама, от 2годинки нагоре съм я пращала 1-2 пъти в годината за по няколко дни при моите родители. Но определено когато тръгнат на ясла и детска градина олеква  Laughing

# 12
1. Кой ви гледа детето или кой ви помага  да  си го гледате ?-Сами си я гледаме!Когато имаме нужда се обаждаме на майка да я погледа докато си свършим работата!
2. Свекърва ви помага ли ви и колко ?-За свекърва и дума не може да стане!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 12:17 от Кристал

# 13
1. Аз и баща й, разбира се. Нали ние сме родителите?
2. Не. И свекърва ми, и майка ми не живеят в София. Сега вече е голяма и ваканцията е при майка ми и 1 седмица при свекърва ми, като малка сме я оставяли инцидентно 2 пъти при майка ми, но по принцип избягвахме такава "помощ", каквато имаш предвид.

# 14
Помагат ми и двете,когато могат,разбира се.Не се оплаквам.Свекървата я взема за час-два,след като се прибере от работа. Майка ми, единствено през уикенда има свободно време и тогава идва при нас.

Общи условия

Активация на акаунт