AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 224
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Patenceto84 , предполагам, че момичетата питат за каталог 16 на български.... Rolling Eyes Нищо де  Mr. Green

# 586
Признавам мързи ме да качвам вече каталозите. Или по-точно не смятам че Ейвън заслужават времето, което им отделям.

# 587
TAss,
какво те разочароваха и теб? сподели с нас,колежке!

# 588
  • София

Май никой не е пускал коледната брошура, ето е от руския сайт:

http://www.avon-forum.ru/4images/categories.php?cat_id=383
момичета, а дали вече има качен някъде каталог 16? предварително ви благодаря smile3525

има пак във руския http://www.avon-forum.ru/4images/categories.php?cat_id=376
мерси, там вече го видях.. всъщност на БГ ме интересуваше, защото понякога има разлики (малки, но като липсва точно това, което си харесал си е 100% Simple Smile))

# 589
  • Пловдив
Момичета, поразгледах назад, но не можах да намеря линка към каталог 15.
Може ли някой да ми го даде! Моляяя  Simple Smile

# 590
# 591
# 592
момичета, може да го има в темата по нагоре но нямам време да ровя, предложете нещо да допълня минимална поръчка.

Благодаря предварително
 bouquet

# 593
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Питах и в другата тема ,но не ми отговори никой и да се пробвам и тук.
Може ли да споделите мнение за  ЗАЩИТЕН ЛОСИОН/ЛИЦЕ HYDRA RADIANCЕ?
Синя туба мисля ,че е 50мл от новите интернет предложения.

Аз лично не съм ползвала, но две мои клиентки са страшно доволни, още от времето, когато го имаше в каталога, дори ми бяха казали да вардя, ако се появи от нетна да им се обадя.. така и стана, след като се появи в нетната се презапасиха!! Купиха си по още два броя на куп!.. това обаче, не означава, че ще допадне и на теб!  Peace
Друга клиентка пък си взе подобрения му нов вариант на този крем и остана недоволна.. така, че рискуваш пробваш и виждаш  Laughing Wink

# 594
  • София
Колието с три гривни от мини-брошурата ми светна червено  Sad
Някой получи ли го, хубаво ли е?

# 595
  • София
момичета, може да го има в темата по нагоре но нямам време да ровя, предложете нещо да допълня минимална поръчка.

Благодаря предварително
 bouquet

Пинсетите на Калър Тренд. При мен не дойдоха.

Аз да се оплача, че не стига, че не ми бяха довавили "добавката", ами и сега виждам, че имам 1 поръчан продукт от топството, който във фактурата не фигурира никъде.  Crossing Arms Разбирам да е някой изчерпан, но не е, нов продукт е. Как се процедира в такъв случай?

# 596
  • София
И на мен ми се е случвало и като проверих отново списъка с топ-продуктите, се оказа, че липсва и там, махнат е от списъка.
Нищо не съм правила, не ми се разправяше за едно червило  Tired

# 597
  • на североизток от Рая
Имам въпрос към координаторките тук:от координаторските предложения имам ФАКТУРИРАН,но недоставен продукт/сенките/.Какво да правя?Имам ли право да си го искам или да пия студена вода...Това не ми се беше случвало,затова питам.Ще съм благодарна ако отговорите!  bouquet  bouquet

# 598
Колието с три гривни от мини-брошурата ми светна червено  Sad
Някой получи ли го, хубаво ли е?

Аз го имам от преди.Много е хубаво.И гривните също. Peace

# 599
  • о`майна лунна нощ е
Имам въпрос към координаторките тук:от координаторските предложения имам ФАКТУРИРАН,но недоставен продукт/сенките/.Какво да правя?Имам ли право да си го искам или да пия студена вода...Това не ми се беше случвало,затова питам.Ще съм благодарна ако отговорите!  bouquet  bouquet

Не съм координатор, но след като са ти фактурирали нещо, следва да го получиш.
За реда не мога да ти помогна, след като се касае за координаторско предложение. Освен да пуснеш формуляр за недоставен продукт, друго не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт