Наистина траен черен молив

• 15 507
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
  • София
абсолютно,на маркерите предполагам не пише да не се използват в/у очите,но това сигурно е защото едва ли са допускали че някой може да реши да си чертае очна линия.Опасно е това и има много спирт в тия маркери и кой знае колко други неща които са опасни за здравето.Маркера не е нито за очи,нито за уста нито за никъде.Ако беше за там и устата можеш да намажеш,но на опаковката пише че е отровно и да се пази от деца и тн.На всичко отгоре е и запалимо.Ако мислиш че е толкова безвредно би трябвало да можеш да го сложиш и на устата,но предполагам там не би пробвала да не вземеш да се отровиш,но би си го сложила на очите да ти ги изгори с тоя спирт.Не намирам логика просто.

# 61
Ми аз пробвах Simple Smile
няколко черни точки в основата на миглите и резултата е много добър. Simple Smile
Не съм получила зачервявания или нещо др.
Все пак наистина и аз не смятам, че е удачно за постоянно ползване, заради спирта. Въпреки че като знам като тинейджърка какви спирали и моливи за очи съм ползвала - изключително буклучави....
И така, за спец. случаи мисля, че е ок.
А за траен молив - Ревлон - Колор стей

# 62
За тази Импала за първи път чувам..ще взема да го пробва.  Аз главно на Манхатън и на Seventeen ползвам автоматичните и като цяло са много добри, но си се размазват след някой и друг час, а и на мен ми се иска нещо, което като го сложа ще си стои така

# 63
Преди няколко дни си взех черен автоматичен молив на МAC, водоустойчив .Очарована съм Heart Eyes. До сега не съм имала по-сполучлив. Слагам си го във вътрешната страна на клепача и не мърда цял ден.
Относно маркера - мацка не се излагай!!!

# 64
*Jolly*, този молив "кохл" ли се води?

# 65
  • Пловдив
Аз съм много доволна от черния молив на Лумене,от задния му край има и апликатор за опушен ефект.Струва около 10 лева Peace

# 66
чудесно е всяка седмица да се пуска една и съща тема  Crossing Arms
пробвай това, постига се точно желаният от теб ефект:

GUERLAIN Terracotta Loose Powder Kohl Liner - #01 Noir

Този молив само за вътрешната част на окото ли е, аз искам за отвънка. Mr. Green newsm78

# 67

Точно. Страхотен е ! Издържа по 7-8 часа без да мръдне Simple Smile

# 68
Ревлон Колор Стей
използвам го от миналото лято и нямам никакви намерения да го сменям.Издържа от сутрин до вечер.

# 69

Точно. Страхотен е ! Издържа по 7-8 часа без да мръдне Simple Smile

само прочетох че е MAC и не съм гледала назад.. обаче от България ли го взе? Има ли МАС някъде в София някой да знае? Минах през моливи на Lancome, Channel, но от МАС съм най най доволна, а са и по евтини

# 70

само прочетох че е MAC и не съм гледала назад.. обаче от България ли го взе? Има ли МАС някъде в София някой да знае? Минах през моливи на Lancome, Channel, но от МАС съм най най доволна, а са и по евтини

Има в София вече два магазина на МАС. Справка - в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463695.0

# 71
# 72
Моливи за очи, които издържат повече са:
Manhatten и Impala

От тях не мога да се оплача :} Даже напротив! :}

Сега мисля да експериментирам с едни автоматични, ще видя как ще стоят :}

# 73
  • Зеленият рай в сърцето на България
Аз пък след всички опити с различни моливи за очи, най-трайният ефект постигнах, когато започнах да ползвам основа за грим. По този начин, освен че е траен молива не се размазва. В момента дори съм с един евтин черен молив на Констанс Карол (ако не се лъжа, че не е в мен в момента) и цял ден не "мръдва". Та моето реше е основата за грим.

(Който се е видял в чудо, като мен, може да опита. Успех)

# 74
Мда, базата удължава живота, и на молива, и на сенките, ноооо за съжаление не може да помогне за вътрешната линия... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт