РУСЕнска есен, като песен...

• 46 604
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Пине, д-р Желязкова, на третия етаж в ДКЦ-1, утре е там от 8 часа.

# 16
Здравейте, мами.

Ние със сина ми сме на гости в Русе и ми трябва педиатър специалист в района на 1-ва поликлиника. Моля, дайте предложения. Благодаря ви предварително. Hug

Д-р Мария Пейчева - 4 етаж в ДКЦ 1 - всеки ден е там.

# 17
Благодаря много. Поисках от нашето JP направление за УНГ, а той ми даде за педиатър, защото не можел да даде за друг специалист. Сега утре ще ходим от лекар на лекар. Е, да сме живи и здрави! Heart Eyes

# 18
Ето и нас със Сашето - на есен с песен .  Hug

# 19
  • там където ме зове сърцето!!!
Хоп и аз тук  Wink

# 20
  • до реката
И аз да се запиша в новата тема.

# 21
  • русе
Добър ден и от мен!
От известно време нямам достъп до интернет и време, но опитвам да ви следя.
Имам въпрос-някой да продава кола и да е склонен на разсрочено плащане? Нашата категорично излезе в пенсия, а без автомобил ни е невъзможно, меко казано. Под наем, разумен, също е вариант, за известно време. Много ще съм ви задължена, ако ми помогнете   bouquet

# 22

това вместо запис  Wink

Честита ни нова тема!

# 23
Момичета,искам да попитам д-р Ивелин Димитров класически хомеопат ли е?

# 24
  • Русе, у дома
Момичета,искам да попитам д-р Ивелин Димитров класически хомеопат ли е?
Не, "Боаронски", в Русе няма класически хомеопат. Но за д-р Димитров съм чувала само добри неща.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 10:20 от barfly

# 25
# 26
Привет!   bouquet
Да потърся и аз помощ: Препоръчайте ми частен учител по немси език, за второкласник. В смисъл, не се изисква кой-знае колко високо ниво. Трябва ми, да кажем, за два-три пъти седмично за по час. 
Усмихнат ден  Hug

# 27
Мили мами, извинете за нахлунаването в новата темичка   smile3525.
Аз не живея в Русе от известно време, но това си е моят град и затова се чувствам съпричастна  Mr. Green . Вероятно всички вече знаете, но ако моята покана доведе дори една мама повече, ще се радвам
                                                „ПОХОД НА БЕБЕТАТА”                           
                                             26 септември 2009 г., събота, 11.00 часа
Майки от градовете София, Русе, Бургас и Видин заедно с децата си ще изминат 1095 метра - това е броя на дните, които прекарват новородените и децата до 3 години в социалните домове. На количките си символично ще бъдат закачени балони, а няколко от майките, които водят колоната, ще държат трансперант с надпис: Днес 6 майки ще изоставят бебетата си. Нека да предотвратим това!
Маршрутите:
Русе: „Парк на младежта”, пред Вазата – до Общината

bouquet

# 28
  • Русе
Привет и от мен Simple Smile
Момичета търсим си коте сиво едноцветно може и да не е породисто, въпроса е да е сиво. НА 2-3-4 месеца макс Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 29
Мили мами, извинете за нахлунаването в новата темичка   smile3525.
Аз не живея в Русе от известно време, но това си е моят град и затова се чувствам съпричастна  Mr. Green . Вероятно всички вече знаете, но ако моята покана доведе дори една мама повече, ще се радвам
                                                „ПОХОД НА БЕБЕТАТА”                           
                                             26 септември 2009 г., събота, 11.00 часа
Майки от градовете София, Русе, Бургас и Видин заедно с децата си ще изминат 1095 метра - това е броя на дните, които прекарват новородените и децата до 3 години в социалните домове. На количките си символично ще бъдат закачени балони, а няколко от майките, които водят колоната, ще държат трансперант с надпис: Днес 6 майки ще изоставят бебетата си. Нека да предотвратим това!
Маршрутите:
Русе: „Парк на младежта”, пред Вазата – до Общината

bouquet

Червейче,благодаря ти за съпричасността!
Мами,моля,ако се чувствате съпричастни ,елате и подкрепете изоставените деца!За тях е много важно да покажем,че не сме съгласни да живеят без семейства!

Общи условия

Активация на акаунт