За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 13

• 27 340
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Имам в момента ентерол,смекта и хидрасек.Дали да дам едно от тях като се събуди или да отида да купя Биогая?

# 511
По-скоро Биогая мисляа аз, нали   е било инцидентно рядкото ако? Ако не се  повтори няма смисъл от прахчета разни.

# 512
Мами, възможно ли е да има лека слуз в акото от колики?
така ми каза пдито newsm78
И да питам кога се слага бебето полека да седи, ние сме на 3 месеца и 15 дена, но от 2 месец прави коремни преси да седи  Whistling Направо се боря с нея, иска да е права и да стъпва, но мисля, че е рано. Иска по корем и рита яко. Педиатърката каза,че имала добър мусколен тонус
Посаветвайте ме как да го кротна, че реве като не е права или по корем
 #Cussing out

# 513
можеш да го слагаш в шезлонг , но за сядане е прекалено рано ! Peace и ние се опитваме да се набираме нооо... аз не и давам изобщо да се надига.
слагай го по коремче това много радва бебоците. друг вариант или в слинг или в кенгуру за да е "прав" и да си гледка успех ....

но за сядане категорично --НЕ , мнооогоо е рано още !   bouquet

а относно слузта.. мисля че да ... ние също от време на време имаме ама ...много малко

# 514
Найстина е доста рано по принцип за сядане.Аз започнах да слагам моя син от 5 месец за по малко,а и докторка обясни ,че при момичета дори от навършени 6 месеца.
Но всеки си преценява сам,аз само ти казвам моето мнение Peace.

# 515
  • Видин
Е аз пък знам, че момченцата се слагали по-късно  #Crazy Оф, толкова много информация човек накрая може да се побърка - навсякъде пише различно Shocked

# 516
Ок мерси много   bouquet
Исках да кажа, че иска да седи и да стои права, а не по корем / тя обича много по коремче Simple Smile/. То нали сега трябва често да стои по корем, за да и укрепват муслулчетата Simple Smile
И аз знам, че момичетата по-рано се слагат да седят  newsm78
Тя малката  рядко има слуз и е малко, но достатъчно да ме изплаши  Rolling Eyes
Благодаря все пак   bouquet

# 517
Момичета,момчета-всички по едно и също време се слагат да седят.
След като иска права,разхождай я облегната на едната ти ръка и с гръбче към теб.Моето много обичаше да се разглежда разхождайки го по този начин.Рано е наистина за сядане.
А не минаха ли коликите вече?Да не е от нещо друго тази слуз?Иначе е възможно да има минимално количество слуз,но когато са силни,а при твоето би трябвало да затихват вече.
niki97,повтори се обаче след като се събуди следобяд,та дадох Хидрасек.Дано утре вече да си е нормално акото..

# 518
Коликите ту спират, ту почват и като почват са силнички, не много ама го боли  Rolling Eyes

# 519
аз да попитам ... зимата бебешкото олио или млякото да ползвам ? за сега сме си с олиото ... но нали едното било за затопляне другото за разхлаждане ? newsm78 newsm78

# 520
  • София
Аз като сравнявам Алекс и Дияна... Дияна се развиваше по-бързо. Но пак седна на към 7мия месец. Седеше стабилно, изправяше се. Докато Алекс това го направи едва към 9тия месец.
Но пак не мога да кажа, че момичетата се слагат по-рано да седят. Може по-рано да се развият Simple Smile Момчетата са си мързеливички Simple Smile

besnata_mama, ако се успокоява по корем, слага по корем.
Алекс имаше много силни колики. Само по корем се успокояваше, и така и спеше.

аз да попитам ... зимата бебешкото олио или млякото да ползвам ?
Аз в момента използвам олио. Педиатърката беше казала "топли месеци - мляко, студени - олио".

# 521
Аз ползвах зимата олио, лятото мляко. Сега продължаваме с млякото. Казвали са ми, че олиото не позволява на кожата да "диша" та затова. А и с млякото съм забелязала, че кожата на Дребосъчка става като кадифе. Ама нека по-компетентните се изкажат.
Да се допълня. Нямам опит с момчета,но пък разбрах, че бебето сяда, когато е готоео за това. Не се слага. Нашата дъщеричка стана права преди да може да седи, е пробвах да я подпирам, понеже реших, че щом се изправя е готова и за седене,нооо...тя упорито се противеше на опитите ми. Седна без помощ на 6 месеца и половина. Ама май само за да покаже, че и това го може. Сега далеч не съм сигурна, че е наясно за какво служи дупето. Ако можеше щеше и да спи права. newsm78

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 22:36 от niki97

# 522
  • Видин
Момичетата се слагали по-рано защото някакви неща (не помня кои) си стоят отворени, за да може след време таза да се разшири и да роди.При момчетата такива неща, разбира се, няма.
Ама доколко е така не знам Tired

# 523
Аз бях спряла да мажа дребния, но сега като ви чета, ще почна пак. Докато изразходя тубата с олио.

# 524
И на мен педката ми каза,лятото мляко,зимата олио Peace
За седенето Мая ми напира от 3месец,сама стабилно седи от 5.5 не съм я спирала нямаше как.И аз знам че момичетата било препоръчително да седнат по късно заради опашната кост,нещо и било ставало от раното сядане и после при раждане не сме били получавали пълно разкритие лесно...подчертавам само съм го чувала,не му вярвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт