За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 13

• 27 189
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Алекс също беше голям лигльо към края на 3тия месец. И аз мислех, че ще има зъби, но уви не. Лигавенето спря по едно време. Сега погледнах линка, който е дала galina_743.   thumbsup

И аз бях купила в началото за Алекс Нан, но не го хареса. Купих Милумил. Нан-а го изпи Дияна с нескуик. И даже казваше, че е много вкусно.
Чувала съм, че майки правят течен шоколад. Видях, че и една мама е писала за това.
Един ден бях седнала да правя хляб, но нямах сухо мляко. Моя мъж рече "сложи Нан де" Simple Smile Но не стигнах до него Simple Smile

# 571
В хляб и АМ съм слагала, и оризова каша Crazy.
За лигавенето - имам позната, на която детето и в момента е на 1г.5м. Е няма такъв охлюв като него Laughing. От бебе и досега е така. Вечно е мокър отпред и вечно с лигавчета и кърпички.Много неприятно, но какво да се прави.

# 572
какво може да прави вече бебка на 3 месеца?ще може ли вече да хваща играчки ...  Thinkingтова че неможе да сяда е ясно

# 573
какво може да прави вече бебка на 3 месеца?...

Ами сподели ни де, какво прави Laughing. Всяко дете прави различни неща. Някои се обръщат вече на тези месеци, други - доста по-късно, трети се заглеждат по играчки, по ръцете си, лапат ги, смучат си пръста, смеят се. Всяко различно. Няма рамки и граници Peace.

# 574
и моето дете беше така и отмина скоро тоя период, сега се притеснявам,че не иска да яде и се радвам,а ко има 5 цели яденета на ден.....аз не мисля че е проблем. През колко време яде? По колко пъти на ден? И само ам ли?
     Ядем пюрета пием сокчета почваме и каши не знам но все е гладно сега бяхме на преглед и педито каза да му давам по малко но реве

момичета с каква каша да започна

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 22:21 от AnMary

# 575
Ще почне и да  ги хваща, а може и да се завърти. Децата се развиват по различен начин, но най-често на 3 месеца може това:
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=479

Оризовата е най-щадяща. Започни с нея или искай съвет от педи. Ако детето наддава много кашата не е идеален вариант, макар да трябва да присъства в менюто на бебето.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 22:22 от AnMary

# 576
какво може да прави вече бебка на 3 месеца?ще може ли вече да хваща играчки ...  Thinkingтова че неможе да сяда е ясно
Всяко дете е толкова различно,така че не може да ти се даде точен отговор...
Ако ти кажа,че ще може да се обръща,а тя не започне,ти ще си помислиш че има някакъв проблем...Така че не се взирай в това "какво трябва да може да направи",а гледай и се наслаждавай на това,което Ще направи...

# 577
Благодаря,днес в аптеката ми казаха да започна с плодова!А някаква марка каша да ми предложиш.

# 578
  • Пловдив

аз бих препоръчала Елда и Оризова на Хип

# 579

аз бих препоръчала Елда и Оризова на Хип
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          bouquetБЛАГОДАРЯ

# 580
Благодаря,днес в аптеката ми казаха да започна с плодова!А някаква марка каша да ми предложиш.
Оризовата е по-добьр вариант.
Плодовите каши и пюрета са сладки и не се препорьчват за захранване.

# 581
Аз захраних с оризова на Нестле, но не се хареса никак. Затова продължих с пюренце.

# 582
БЛАГОДАРЯ на всички  bouquet,започваме утре с оризова...

# 583
оризовата на Нестле не се разтваря хубаво-така казват майките- ако си избереш такава, дай на Милупа или на ХИп (безмлечна), елдата е по-хубава за по следващ етап, особенно, ако бебето няма 6м. ООО, да доста е малко , даже е малко рано за захранване, но ти си знаеш...ела в тая тема ще научиш всичко необходимо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439971.0

# 584
оризовата на Нестле не се разтваря хубаво-така казват майките- ако си избереш такава, дай на Милупа или на ХИп (безмлечна), елдата е по-хубава за по следващ етап, особенно, ако бебето няма 6м. ООО, да доста е малко , даже е малко рано за захранване, но ти си знаеш...ела в тая тема ще научиш всичко необходимо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439971.0
                                                                                                                                                      Благодаря,имаме проблем и със зеленчуковите пюрета не ги иска освен тиква.Не знам какво да му предложа,супите зеленчукови ядем на hipp.

Общи условия

Активация на акаунт