За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 13

• 27 210
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Обаче като го слагаш в кафето, гледай температурата да не надвишава 50 градуса е ще стане на ластик. Mr. Green Извинявам се за спама. bowuu

заврях вода и сложих Нана вътре и нямаше проблем,не е станал на гума.Но не е хубаво да се слага в гореща вода,защото се губят ценните вещества.Едва ли обаче става вреден

# 556
Много благодаря на всички  Hug
Сега ще погледан кърмаческия Simple Smile и със солта ще пробвам
Дано стане  Praynig

# 557
Много благодаря на всички  Hug
Сега ще погледан кърмаческия Simple Smile и със солта ще пробвам
Дано стане  Praynig

Запушването стои ли още? Т вдигаш ли?

# 558
besnata_mama,щом не кърмиш цяла нощ,е добре докато се разсее бучката да изцеждаш веднъж през нощта.И не се плаши,почти всички кърмачки са минали през такова запушване.Аз бях и с висока температура.Ако вдигнеш-на лекар.
А пък кафето с АМ на мен лично ми е ужасно гадно.Варианта с течен шоколад ми звичи много по-приемливо.

# 559
Моето АМ го давам на едни малки котенца, които живеят на двора на свекърва ми. Те вече не са малки де, давам им мляко още откакто майка им ги кърмеше (бяха на смесено хранене  Laughing), сега са на АМ и твърда храна  Wink
Майка ми си го слага в кафето, но на мен ми е гадничко.

# 560
аз моето го дадох на дядо да го даде на животинките си, ама той мислия докато схване системата-колко лъжички-колко вода...... аз като слагам на бебчо в храната и като я пробвам ми допада на вкус-хм да го бях изпила толкова АМ имахме в излишък

# 561
и аз останалото АМ което малката негоизпива го давам на кучето ми Simple Smile

На какео се дължи якото лигавене на мойта щерка малка

# 562

На какео се дължи якото лигавене на мойта щерка малка
било нещо напълно нормално и се случва на всички, или почти всички бебчета... и при моето беше така, от 2 месец и се появиха зъби чак в края на 6

# 563
от 2 месеца са ви се появили зъби???? Shocked
ама какво се увудвам , тука на една комшийка дечицата й (близначки) на 3 месеца започнали да избиват зъбчета. Naughty

# 564
  Хрисето, : лигавенето  представлява по-съвършена функция на слюнчените жлези, като същевременно е и неспособност на бебето да преглъща слюнката си и да я държи в устата – както правят всички възрастни. Всичко това позволява по-лесния прием на храна и подпомага бебето да изпитва наслада от нея. Лигавенето подпомага и още нещо много важно – пъхането на разни предмети в устата, било то и собствените на бебето ръце и крака.

# 565
 Хрисето, : лигавенето  представлява по-съвършена функция на слюнчените жлези, като същевременно е и неспособност на бебето да преглъща слюнката си и да я държи в устата – както правят всички възрастни. Всичко това позволява по-лесния прием на храна и подпомага бебето да изпитва наслада от нея. Лигавенето подпомага и още нещо много важно – пъхането на разни предмети в устата, било то и собствените на бебето ръце и крака.

Да ръчичките и са постоянно в устата , за биберона да неговорим изобщо не я иска !

# 566
Пускам ви и целия линк с много добро обяснение за лигавенето.
И моето малкото се лигавеше на тази възраст.Престана много преди да избият зъбки.
http://mama.log.bg/article.php?article_id=27979

# 567
не, повиха се първите зъби на 6м и то в последния ден....но на 2 м. започна яко лигавене и гризане на пръстите.

# 568
  bouquet тенк ю

# 569
То и моето ужасно се лигавеше на тая възраст. Но нямаше общо с ваденето на зъби. Спря да се лигави на 5 месдеца, а зъбче излезена10м. Обаче сега 2-3 дни преди да избие ново зъбче Маги много се лигави.

Общи условия

Активация на акаунт