Отново убито дете от дете...

• 6 424
  • 86
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не го помня този случай. Възможно е.

# 16
Потресена съм!!! Мястото,където се е случило това е адски оживено.Не мога да повярвам,че са минавали хора,а други са и гледали през терасите и не са предприели нищо!!!Що за народ сме???........................
Мир за душата на момчето Flowers Rose Flowers Rose

# 17
След първоначалния потрес мислите взеха да се завръщат в главата ми. Едно нещо ми е чудно - къде, аджеба, са спали ш****ите администратори на ш****ия форум?!
Лека му пръст на момчето!

# 18
  • Варна
Прочетох статията.
Ужасни са коментарите под нея - повечето...
Не стига, че са неграмотни, ами и с толкова много агресия - "агресия" говори срещу "агресия" - животинска му работа...
Случилото се - няма да коментирам... (за затвор са цялото семейство на побойника...)
Ама не го пиши със ситен шрифт - така си е. Още повече, че той е малолетен.

# 19
Момичета аз една от майките, които тича до училището да си прибере детето. Не питайте какъв ад изживява ме в момента. Загиналото  момче е съученик на дъщеря ми, много разговарях ме, страхува се да заспи, дискутираме , но  не само това - децата се упрекват , че не са помогнали, а се запитах дали  поне един възрастен се е запитал дали е можел да помогне. Не обвинявам учителите, а  околните защо не са дръпна ли децата  максимално далече, за да не гледат докато го интубират. От вчера слушам ''мамо, страхувам се да си затворя очите, виждам го как лежи на земята''. Слушах репортажите има една спестена истина, по време на занятия са ги разтървали веднъж. И въпросния Тошко не е бил никак хрисим, били са една групичка, които са всявали страх  в съучениците си.
Замина си един човешки живот от  безразличието на обществото  ни.

# 20
Бубка72, искаш да кажеш, че детето ти е присъствало на побоя ли?

# 21
Такива случки станах ежедневие  Rolling Eyes
И масова практика никой на никого да не се меси за нищо................................

# 22
Аз също съм меко казано потресена, но явно за съжаление трябва да свикваме с подобни новини.

# 23
Не отишла е , когато  е станало  били са струпани  цялото училище, били са тръгнали към спирката , а то от  улицата се вижда. това е на 5-10 метра в уличката. Ако  беше станало на главната улица, където  минават всички учители и  ученици  вярвам, че нямаше да се стигне до там.

# 24
Бубка72, а имали ли са наистина някаква предварителна информация, да се е шушукало или нещо такова? Съжалявам за детето ти, но повече съжалявам убитото дете.
А, и още нещо - той имал ли е наистина здравословни проблеми? Досега имал ли е признаци някакви?

Стига бе, хора, как ще свикваме с подобни новини!  Shocked Франческа, точно от теб не очаквах такива коментари!

# 25

Стига бе, хора, как ще свикваме с подобни новини!  Shocked Франческа, точно от теб не очаквах такива коментари!

Когато дадено нещо системно ти се дава под някаква форма, в един момент свикваш или поне претръпваш...иначе полудяваш.

# 26
Бубка,  миналата година в двора на нашето училище загина момче, отново при побой. Разбирам те напълно какво преживяваш, моята дъщеря за щастие не е видяла какво се е случило, станало е за минути буквално, пред много деца... Беше ужасно, за всички. Аз прочетох по нета, изтръпнах като видях нашето училище, работя на 20 км от града, просто ми идваше на стоп да тръгна да си я прибера. Много е стресиращо за децата, некролози, минутно  мълчание на празниците, миличките, не са длъжни по този начин да влизат в лудницата, наречена живот. Честно казано, сега се замислям, че не знам какво се случи с виновното момче, ще се разровя да видя, но това нищо не променя

# 27
  • Варна

Стига бе, хора, как ще свикваме с подобни новини!  Shocked Франческа, точно от теб не очаквах такива коментари!

Когато дадено нещо системно ти се дава под някаква форма, в един момент свикваш или поне претръпваш...иначе полудяваш.
Въпросът не е да свикнеш и да претръпнеш, за да ти е по-леко на душата, а да се постараем като родители да направим така, че да няма такива новини.

# 28
. Слушах репортажите има една спестена истина, по време на занятия са ги разтървали веднъж. И въпросния Тошко не е бил никак хрисим, били са една групичка, които са всявали страх  в съучениците си.

Още като видях и чух  съответната педагогическа съветничка ми стана ясно, че нищо не знае. А ако не беше трагичния повод, при констатацията й, че не можела да си обясни защо децата не дошли първо при нея, бих прихнала в обяснителен смях  Confused.

# 29
Въпросът не е да свикнеш и да претръпнеш, за да ти е по-леко на душата, а да се постараем като родители да направим така, че да няма такива новини.

Явно не го правим както трябва...това исках да кажа.

Много е стресиращо за децата,

Едва ли...или поне само за някои, ако масово се стреснат децата, това ще престане.

Общи условия

Активация на акаунт