Отглеждане на детето в друга стая..

• 11 500
  • 344
  •   1
Отговори
# 195
  • Видин
Ами честно казано, на мен така ми е най-добре.Така съм решила, така съм направила.Таткото определено ми пречи в детската  Rolling Eyes Цяла нощ да се чудя как да го ръчкам за да не хърка,отделно и кревата скърца понякога, а той се върти като луд нощем.Пречи ми, защото кърмя легнала и трябва да го вдигам всеки път като кърмя.Мисля, че е най-добре за него да иде и да се наспи, защото на следващия ден е на работа.
Такава е ситуацията при нас и не ми пречи Simple Smile Ако искат да правят любов двама души винаги ще намерят начин  Peace

# 196
amanita, ама верно си е така с хъркането, после си казах че колко ли жени се възползват от появяването на бебето за да се спасят от хъркащия до тях мъж! Познавам такива които и 12години по-късно още не са си го прибрали...Моят хърка само инцидентно, но знам, че е доста неприятно и с удоволствие в таква моменти бих го изселила на дивана! Важното е на вас да ви е по мярка ситуацията, а не единият или другият да страда от това.

# 197
Ще ми се някой да ми обясни чисто технически (а и психически, ако преценте) , как се получава номера за потдържане от родителите на нормален и редовен сексуален живот, при дете спящо по средата им? Или при татко, спящ на дивана в хола? И не е от нездраво любопитство, повярвайте ми...
Малкия спи при нас, но секс определено не ни липсва, напротив, но така или иначе на мен ми е омръзнало вечер на леглото да го правим и обичам разнообразието, въпрос на желание  Wink

# 198
  • София
amanita - и ние имахме такъв период...няколкомесеца се беше пренесъл в хола да спи....просто с тези будения и рев  нощем, не можеше после да работи нормално, а за мен беше важно той да се наспи...аз можех да придремвам денем с детето, той не.

Иначе и ново по-голямо легло може да ви оправи проблема с мястото за кърмене и скърцането Simple Smile

La Pintade - всичко си е до хората...ние и до сега понеже спим в една стая с детето сме изнесли секса в хола например или "в обедната почивка", когато детето е на градина...на никой от нас не му е проблем, че е "по заявка".... пък ние сме си такива, че и така и така не ни е удобно да спим прегърнати...даже с различни завивки сме...крайно ще ми е неудобно да заспя в прегръдките му...както и на него....та хора разни, всеки си намира начина...но секс не ни липсва.

А ако някой обича да се гушка - детето не е задължително да е по средата.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 12:35 от Angel_Dust

# 199
  • Canada
Аз съм "за" отглждането на детето в друга стая.
Що се отнася да други неща, които са коментирани като хъркане и т.н.: Да, и на мен ми е ужасно неприятно мъжът ми като хърка, но пък много обичам да се гушкам в него. А по въпроса на La pintade - да ти кажа бая зор видяхме докато въобще успеем да се усамотим с мъжо, откакто малкия се е родил. Като цяло разчитам да оставим децата на някоя баба, защото иначе постоянно се притеснявам дали някой няма да ревне или да се събуди и т.н.

# 200
  • София
Ще ми се някой да ми обясни чисто технически (а и психически, ако преценте) , как се получава номера за потдържане от родителите на нормален и редовен сексуален живот, при дете спящо по средата им? Или при татко, спящ на дивана в хола? И не е от нездраво любопитство, повярвайте ми...

Хахаха, ами ние не спим с детето, ама секс правим през деня, детето е в другата стая, в банята, в хола, в по-нестандартни, изправени пози - даже е освежително за сексуалната връзка. Simple Smile

# 201
  • В заешката дупка
Ще ми се някой да ми обясни чисто технически (а и психически, ако преценте) , как се получава номера за потдържане от родителите на нормален и редовен сексуален живот, при дете спящо по средата им?

Абе хора, само леглото в спалнята ли е място за секс?!  Grinning Подобни питания няма да спрат да ме изумяват, честно! Нямам намерени да навлизам в "технически" подробности. Проявете въображение!  Mr. Green

# 202
  • В заешката дупка
А нямаше ли да ви е по-добре да заспите в прегръдките си?

Зависи все пак, но принципно обичам да се гушкам. С мъжа, с децата, който свари...Grinning  Знаеш ли колко е приятно да заспиш с малки увити ръчички около врата или гушнал малко топло кълъбце. Децата и те обичат да са гушкани, не само възрастните...

# 203
моето спи в хола , просто не мога да спя, ако го чувам как мърда и той нас чува как ходим и така ни е добре ,за бебето говоря , но и да добавя ,че сме купили един апарат, който следи дишането и сърцето ,ако спре да диша започва да свири силно

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 14:31 от kailid

# 204

само да питам ,нали за бебе до 1 година  и нещо говорим ,че евентуално може да спи с мама и татко , то другото е ясно ,че трябва да си има детска стая и негово си място ,освен ако не живеете в едностаен

# 205
  • София
ами не знам...моето лично спа с нас до  три и повловина...сега спи на отделно легло в стаята и твърдо не желае да си има стая Simple Smile ама той и буден не желае да седи сам, все по петите ми ходи като е в къщи....дори , като мия чинии се върти около мен, вместо да си играе нещо в хола например.
Явно не обича да е сам...разбирам го.

# 206
ами не знам...моето лично спа с нас до  три и повловина...сега спи на отделно легло в стаята и твърдо не желае да си има стая Simple Smile ама той и буден не желае да седи сам, все по петите ми ходи като е в къщи....дори , като мия чинии се върти около мен, вместо да си играе нещо в хола например.
Явно не обича да е сам...разбирам го.

Ами жалко за детето ти, явно малко си чела и не си наясно какво му причиняваш. На колко години трябва да стане, за да знае какво да прави сам и да не е винаги залепен за полата ти?

Единствен съвет и няма да Ви се бъркам повече - поговори с психолог да ти обясни етапите в развитието на детето и защо едно дете не трябва да спи в спалнята на родителите си и защо трябва да се възпитава в малко по-самостоятелен дух на развитие...Просто видях в повечето ти писания из форума начина ти на мислене и затова си позволявам да ти дам този съвет. После ще е късно.

# 207
  • София
 rotfImao rotfImao rotfImao

благодаря за съветите... ooooh!  може да си ги запазиш за теб и твоето дете когато се роди...

Повечето ми писания казваш....доста материал си прочела явно Simple Smile)) аз не бих се изчела....
И бъди спокойна, достатъчно съм чела и съм се информирала...кофти, че не съвпада с твоите виждания....но всеки си гледа детето както му харесва.

# 208
  • Видин
Ами жалко за детето ти, явно малко си чела и не си наясно какво му причиняваш. На колко години трябва да стане, за да знае какво да прави сам и да не е винаги залепен за полата ти?
Много яко - посмях се.Благодаря  newsm20
А ти деца имаш ли?

# 209
Много яко - посмях се.Благодаря  newsm20
А ти деца имаш ли?

Още не, но съм запозната с материята.

Angel_dust,

И не става въпрос за разбирания, мило момиче,  а за правила - простички, но основни.
Ти не можеш "да се изчетеш", защото не можеш да анализираш прочетеното вероятно или вече имаш мнение на 180 градуса обърнато. По-спокойна бъди и не искай всички да са като теб. Това, че са различни от теб останалите не значи, че те са в грешка. Опитай да уважаваш другите и да не ги нападаш. А ако можеш и изводи да си направиш, би било най-добре. Но не искаш явно, смятайки се за светица.
Хубав ден на всички и се забавлявайте с по-ведри мнения из форумите!

Общи условия

Активация на акаунт