The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 647
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Така да се изкажа и аз   Laughing

Бони ви хареса  в серията, съня беше много интригуващ ...
Е може ли да е такъв гадняр Деймън аз ако бях като Стефан не 1 , а 3 кола щях да му забия, а и много го бяха зализали в тази серия ... рошав е по-хубав ! 
Каролин и Мат .... не съм очаквала да ги съберат , е още не са заедно , но се предполага че ще са ... според мен си отиват   Simple Smile

А за Лекси , мислех че ще развият повече образа й , не очаквах толкова бързо да я махнат  Shocked

# 557
Направи ми впечатление,:
че Лекси каза,че само Деймън и Стефан имат пръстени,които ги пазят от свтлината newsm78Защо другите да нямат?От Катрин ли имаха пръстените???

Хареса ми разговора на Лекси и Стефан за вампирския секс Mr. Green

И още-Стефан всъщност не е талъв дървеняк,но заради "страданието"и вглъбеността си,а и заради Елена е такъв сухар.Щом мож да се весели с Лекси,вярвам,че ще го виждаме и в друга светлина занапред.

Аз мелодии също не заслушвам,но тази,скоято започна филма след надписите беше много яка!

В книгите прави ли се намек за връзка на Елена с Катрин....

# 558
И аз се изненадах колко бързо я махнаха Лекси,не че ми хареса толкова,но не разбрах смисъла да я вкарат само за една серия.Явно беше за да покажат,че всъщност Стефан има и друга страна,разбра се,че не винаги е толкова логичен и самовглъбен,и лудории е правил в миналото,и все пак не е толкова скучен Laughing
И мен ме хвана яд на Деймън,те съвсем го очерниха милия,в книгите не е чак такъв,но явно искат да задълбочат повече между добрия и лошия брат Laughing
И Елена ме дразни,не знае какво иска,в един момент го отблъсква категорично,в следващи идва и му дава надежди,не й е ясно и на нея Laughing
Каролин и Мат,да,защо не,и двамата са страдали и са с ниско самочувствие,допълват се Wink
Бони ще играе важна роля по-нататък,хубаво е,че има някаква сила Laughing

# 559
Според мен Елена почна да се осъзнава след разговора с Лекси Whistling А за Деймън какво да кажа-лош,лош,лош Деймън  Wink Хубаво е,че най-накрая започнаха да развиват образа на Бони Peace

# 560
Образа на Бони ще се развие още повече , ето промото на новия епизод  ТУК !   Simple Smile  Много е интригуващо , най-вероятно утре или в близките 1-2 дни ще пуснат и по-дълги откъси от епизода !   Peace

# 561
Гадна беше постъпката на Деймън,но Стефан все пак му е брат не биваше да го убива

# 562
Е,той не го уби.Прободе го с кола,но не в сърцето.Затова,когато Деймън му каза,че е пропуснал,Стефан му отговори,че му е спасил живота,за да са квит Peace

# 563
О, аз мислих, че умира, където и да го прободе,щом е с дървен кол... и какво ще стане сега ... Нали уж каза на Елена,че трябва да го убие,а сега го пробожда,но му е ясно,че ще се оправи и ще продължи да създава неприятности  newsm78

# 564
О, аз мислих, че умира, където и да го прободе,щом е с дървен кол... и какво ще стане сега ...

Е ако Деймън умре филма ще свърши   Peace 
Стефан не го уби , може би защото му е брат и какъвто и да е изпитва някакви чуства към него , а и защото сценария е такъв и е просто невъзможно Деймън да умре още в първи сезон !   Laughing Peace

# 565
Ами той Стефан си каза,че не го уби,за да са квит.Може би следващият път,когато си го заслужи,да може с чиста съвест да го убие Rolling Eyes

# 566
Аз мислих, че диаманта ще го спасява.А Стефан сигурно го обича,то как е възможно да не обичаш Деймън  Rolling Eyes Joy

# 567
Аз мислих, че диаманта ще го спасява.А Стефан сигурно го обича,то как е възможно да не обичаш Деймън  Rolling Eyes Joy

Нали?  Joy Joy Joy

# 568
Здравейте !   Hug

Лелеее колко съм изпуснал   ooooh!  , но имам няколко серии за наваксване през уикенда   newsm44
sevdamir честит празник    Hug

Връщам се да ви чета и да наваксвам със сериите ....   Simple Smile

# 569

Общи условия

Активация на акаунт