Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
-
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
-
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е значението на хемоглобина по време на бременност?

и ни казва , че са ни я откраднали.Аз изпаднах в някаква истерия, че ми няма всички дрехи,какво сега ще нося...ще трябва да си купувам дрехи за бременни
(хич не ги харесвам дрехите за бременни и съм си казала, че няма да си купувам такива!)
),та евентуално ще съм към края на януари, но докато не е окончателно не си мърдам от при вас
, така че във вторник ще съм в 2ч. пред Регистратурата - хайде още някой да дойде 

Ще потърпя още малко и ако продължава да е все така изнервено си събирам багажа, взимам си документите и се местя
...а мама и кучетата ще полудеят от кеф 
Изпращам ви много целувки за позитивен и слънчев ден
Добре, че беше баща ми да звънне в 11 ч. по телефона, та да се надигна от кревата. Довечера трябваше да се приберем за уикенда в Разград да видим нашите, но всички ги е натръшкал някакъв вирус и се притесняват за мен и бебето, да не ни заразят, че съм много кекава. Решихме да не си ходим тая седмица, ще го отложим за следващата. Малко ми е криво, защото се бях настроила да се приберем, ама ще ми мине.
.

(имам 8-годишна сестичка).