Машина за хляб - 20 част

  • 43 909
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
  • гр.Сливница
  • Мнения: 84
много вкусно изглеждат тези с плънката-поздравления
Ето моя хляб

а този е от килограм от снощи и е голям-едвам го снимах
  цък за уголемяване и запреглед в  детайли

# 661
  • Дълбоката провинция
  • Мнения: 205
desata,страхотно хлебче  Grinning
Ето днешните ми саламки:

Сега съм заредила пълнозърнест хляб,като стане ще докладвам,въпреки че много се съмнявам да стане хляб от това ThinkingНай-много да изкарам някое паве от фурната,ама айде... Rolling Eyes

# 662
  • София
  • Мнения: 8 494
...
дядо хаджия моят машина има няколко програми, които са по-дълги. Френската е най-дълга -6 часа. По 5 часа са сандвич и пълнозърнест. Италианският е 4.30. Основен бял - 4 часа. Всичките имат възможност за отложен старт.
...

Сигурно съм пропуснал - каква марка е машината ти ?

# 663
  • Мнения: 9 785
Какво имате предвид под "огромен" хляб? На моята машинка максимума е 1,5 кг и два пъти ми се е налагало да допичам във фурната, все бял хляб Simple Smile

Ей това Laughing:



Машината ми е до 1кг Peace.

Почнах да правя днес хляба на балончета /без кашкавала и подправките/, но се оказа, че нямам яйце, и тъй като рецептата се изменя, разбира се, реших да добавя мак за разнообразие Laughing

# 664
  • гр.Сливница
  • Мнения: 84
polin_a,чуден хляб е станало,сигурно е и вкусен-м/у другото май сме с еднакви машини за хляб-Аляска,може да си помагаме /аз нали съм начинаеща,та много няма да имаш нужда от мен /.
DDimitrova-тези вкуснотий в печката си ги печеш,а в пекарната май само може а се меси тестото нали?

# 665
  • Мнения: 9 785
Дес, аз хич не съм от баш майсторите тук. Научавам много неща въобще от форума, пък каквото съм научила, споделям Hug.

# 666
  • Мнения: 570
Привет  Hug Пак идвам за помощ  Blush
Днес правих пълнозърнест хляб с две чаши бяло брашно, една чаша пълнозърнесто и половин чаша грахам. Много се чудих на коя програма да го пусна и накрая избрах такава за пълнозърнест хляб - 3.43мин. - като започва с 30 мин загряване  Thinking
Всичко вървеше чудесно. Стана си прекрасна топка, наду се доста след първото втасване, но когато дойде момента за премесване между двете втасвания всичко се прецака  #Cussing out Хляба стана обратно на топка и повече не се наду  Sad Искам да попитам...това премесване след първото втасване има ли как да бъде избегнато  newsm78 И се чудя...при положение, че програмата е за пълнозърнест хляб, защо аджеба не ми се получи  Crossing Arms

# 667
  • Мнения: 9 785
И какво стана с топката после? Да не ти е спряла машината нещо?

# 668
  • гр.Сливница
  • Мнения: 84
Поли,ще се учим и споделяме заедно тогава.Забравих да ви питам,дали има рецепта за питка за в пекарната обаче да се пече,за прощъпулник ми трябва.Благодаря ви=

# 669
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
  • Мнения: 355
Здравейте аз пристигам да ви се похваля,че досега всичките ми хлябове се получават чудесно ,но за снимки все не остава ред.
Панетонето ми се получи супер на вкус,но на вид Sick Sick,изяди се,че сега пак ме карат да правя даже.
И искам да ви питам тука някакъв шоколадов кекс правите на машините си ,я дайте тая рецепта и кажете  на коя програма я правите  chef  chef  chef

# 670
  • Мнения: 9 785
За прощъпулник трябва да е кръгла, за да се търкаля. Тъй че само меси в машината. И на мен ще ми предстои такова нещо. Кога ли Rolling Eyes...

# 671
  • Мнения: 570
И какво стана с топката после? Да не ти е спряла машината нещо?
Ами...разля се в машинката, почти не се наду и се изпече - изядохме само корите  ooooh!

# 672
  • Мнения: 767
И какво стана с топката после? Да не ти е спряла машината нещо?
Ами...разля се в машинката, почти не се наду и се изпече - изядохме само корите  ooooh!
Да не би да е било много течно тестото или маята много?

# 673
Благодаря за отговорите, значи грешката не е моя, а в машината. Днес правих хляб с мляко по книгата и го оставих да стои 1 час след изпичането в машината, понеже излязох. Наистина коричката беше добре - дали от престоя или от рецептата незнам - с опита ще стане ясно. Благодаря още веднъж.

# 674
  • Дълбоката провинция
  • Мнения: 205
polin_a,чуден хляб е станало,сигурно е и вкусен-м/у другото май сме с еднакви машини за хляб-Аляска,може да си помагаме /аз нали съм начинаеща,та много няма да имаш нужда от мен /.
DDimitrova-тези вкуснотий в печката си ги печеш,а в пекарната май само може а се меси тестото нали?
Да ,много ми е лесно-включвам на програма месене,оформям и пека cook
Такаааааааааа....за пълнозърнестия хляб....извадих тухла ConfusedПолучи се същото както при peiota стана хубава топка ,втаса прекрасно и след последното премесване спадна и така си и остана #Cussing outСамо корите ще стават за ядене.Сега търся някоя рецепта за брускети или нещо подобно,че ме е яд да изхвърля всичко в кофата SadАко някой има такава ,моля да я пусне Praynig

Общи условия

Активация на акаунт