Искам бебе,а той не..

• 14 446
  • 122
  •   1
Отговори
# 15
Съгласна съм с Гитадам, че за това решение трябват двама. Peace
Изяснете си нещата и действайте.
Ако не иска - не можеш да го накараш насила

# 16
другото което е че неговите приятели жсичките са ергени и са над 28 и дори нямат приятелки има брат които е на 31 и едва ли ще има някога дете защото е......

# 17
другото което е че неговите приятели жсичките са ергени и са над 28 и дори нямат приятелки има брат които е на 31 и едва ли ще има някога дете защото е......

Какъв е - гей?
И какво от това.

Я си поживей малко. На 20 години си, поучи нещо, има още какво да видиш Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 13:38 от Iventse

# 18
на мен това не ми пречи че е такъв просто нали някои казват да излизаме с приятели с деца или пак с хора които чакат при нас няма такива и повярвай вече си отживях неискам да бъда стара мама

# 19
Струва ми се,че 20 години са доста раничко за дете.Има толкова хубави неща които можеш да изживееш преди да дойде детето.Имам приятка която роди на 20 год. и сега отдавна е разведена а детето и е трети клас.Не казвам ,че този сценарий е задължителен,но е твърде вероятен.
Прекрасна възраст, ако можех и аз да се върна в нея но....
Моят съвет е да изживееш най-хубавите, щури и емоционални десет години.След това за детето ще е време! newsm10 newsm10

# 20
Е, чак пък стара мома...Според мен си малка още и не може  чак пък толкова да си си "отживяла"! И какво - "отживяла" си си, всичко ти е омръзнало и сега искаш дете да ти запълва времето. Не ми се сърди, ама ми звучи малко несериозно.

# 21
неискам да раждам на 30 сестра ми тези години забременя после се омъжи и роди и ж момента е мн щастлива и пак си живее от време на време живота и след това продалжава даже може да се каже че е по хубав зависи всеки човек мисли по различен начин

# 22
добре ние живеем от 6 месеца заедно отделно от родителите ни  а сме заедно от мн повече

# 23
Разсъжденията ти са като на малко дете.
Поне използвай препинателни знаци и се постарай над правописа.  ooooh!

# 24
Добре Г-жо!Мисля че моя живот е много по хубав от твоя за всеки случай,аз не пиша тук за да се заяждам с теб,живота си ми е перфектен и много си ми харесва пак ти ако искаш раждай на 30 аз неискам

# 25
Първо искам да питам, защо нападате tweety.1989 , щом е решила, ако е решила разбира се със здрав разум и от сърце, нека има детенце... Нали всички искаме едно и също - БЕБЕ. ?!?!?!?
Второ, аз съм на 23г., не много по-голяма от нея, омъжена съм от една година и малко, уча второто си висше, работя, при това имам не много лека професия и искам дете, аз също не искам да съм стара мама, да ми е вечно уморено и изнервено и да нямам време за детето си,.... а и планирам поне 2 или 3 бременности, ако съм на 30г., кое по-напред??? От много отлагане и чакане, често човек се разкайва после  Naughty това не е концерт пожелание, понякога отнема доста време и нерви.
Трето  neotrazima , ти си пуснала тази тема защото искаш дете, а съветваш друга жена да се откаже от тази идея?!?!!? Не разбирам нещо!?!?  newsm78
И не на последно място- НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ НИКОЙ, просто забелязах лека настървеност и нападателност срещу едно младо момиче, което иска да стане майка, а те в днешно време никак не са много, всяка иска да си :отживее, да направи кариера и още ала бала, а деца след 40  #Crazy
Адмирации за желанието и решението ти  tweety.1989, дано повече момичета мислят така!!! Praynig
Хубав ден на всички, извинявам се ,ако съм обидила някой!   bouquet

# 26
Много се извинявам, но темата взе да се размива.Не става на въпрос дали е нормално тинейджърите да се женят и да раждат деца.Вчера гледах за 11-годишната ромка която е родила и ако искате да се приравниме с тях все повече сваляйте възрастовата граница.Не съм против децата, но всичко трябва да е по реда си.За да има деца трябва да има зрели,добре образовани и работещи родители.
Темата е точно за тези хора,които са заедно от години имат образование и стабилни доходи,но нещо ги плаши да имат деца.

# 27
Мерси Аника много мило от твоя страна   bouquet

# 28
Много се извинявам, но темата взе да се размива.Не става на въпрос дали е нормално тинейджърите да се женят и да раждат деца.Вчера гледах за 11-годишната ромка която е родила и ако искате да се приравниме с тях все повече сваляйте възрастовата граница.Не съм против децата, но всичко трябва да е по реда си.За да има деца трябва да има зрели,добре образовани и работещи родители.
Темата е точно за тези хора,които са заедно от години имат образование и стабилни доходи,но нещо ги плаши да имат деца.
Съгласна съм, че 11год е ужасна възраст да станеш родител, съгласна съм, че и решението трябва да е ОБЩО и на двамата, че тези двама, които са решили да има дете трябва да се познават много добре, да са от доста време заедно, да са образовани и отговорни хора, но също така не съм съгласна, че трбва да се ражда на 30-40 год. първо дете, адски е егоистично, чакаш да се наживееш, нащурееш, да направиш кариера, пари, да срещнеш "нещо по-добро", звучи някак несериозно, повърхностно и както казах егоистично, та дори и обидно за половинката ти и за самата теб!!!!
Относно tweety., не заемам ничия страна, просто подкрепям мнението й, а също така й решението й!  Flutter
Надявам се, че никой няма забележки към правописа и пунктуацията в постовте ми, за да ме изкара безмозъчна и безотговорна като родител!!!  Peace

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 14:23 от Аника_Б

# 29
Съжалявам момичета,но темичката не се получи.Замисъла и беше друг.
Пожелавам Ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт