Искам бебе,а той не..

• 14 443
  • 122
  •   1
Отговори
# 30
Такова решение(за децата имам впrедвид не за котките) се решава и от двамата партнёрu.Не може единият да не иска и да се насили .Или ако е възможно да се насили,(аз като един песимист в тези изнасилвания)края на всичко може да е с появата на бебето.Тогава да не се обърне и да ти каже-ами ти искаше бебе,а сега  гледай си го Sick...и да се врwтне(както е имало доста теми тук във форума)
Все едно мен някой да ме насили сега за още едно отроче-НЯМА КАК ДА СТАНЕ... Naughty

# 31
  • В сърцето на живота!
Напълно подкрепям Аника. Peace
Абсурдно е да намесвате ромката която е родила на 11г. ooooh! Нищо общо няма с темата. Tired
Все пак авторката е на 20г.,не е дете. Аз съм на 25 - означава ли че и на мен ми е рано за дете? Whistling

На сила хубост не става!

# 32
Трето  neotrazima , ти си пуснала тази тема защото искаш дете, а съветваш друга жена да се откаже от тази идея?!?!!? Не разбирам нещо!?!?  newsm78

даа..и на мен ми направи впечатление newsm78.И както се вижда сега тя ще бие отбоя...размити теми и ненам си кво..Аре.Не може толкова искрено да искаш дете,и да съветваш друг да не забременява Thinking-тва завист ли е..злоба ли..съжеляваш  че не си го сторила по рано(може би с друг човек..минало гадже..мъж newsm78)

# 33
Аз не го насилвам просто искам от него да поговорим за това той наистина се замисля,искам да ви кажа че аз сам на 20 а сестра ми е на 22 има и дете ,а майка ми е на 40г и много се гордея с това ,че имам млада красива майка,а не примерно да е на 55 или 60,но както казах всеки има различно мнение  Hug

# 34
tweety.1989 от една страна мисля като теб Peace,но от друга имам 2 дъщери и знам ,че за тях не искам да стават толкова рано майки ooooh!.Аз също на тези години,бях далеч от тази идея Whistling.Но пъстър свят като цвят.  Laughing

# 35
Искам за последен път да се регистрирам в тази тема и да се защитя.Грешно сте разбрали моята позиция.Не казвам,че човек не трябва да има деца на 20 години,а да изживее пълноценно няколко безгрижни години защото това време никога няма да се върне и в никакъв случай не изпитвам злоба.Аз изживях прекрасни студентски години заедно с моя съпруг като гаджета.Това,че при нас решението за брак и семейство дойде по-късно не означава, че за всички трябва да е така.Признавам,че има хора които по-радо дорастват за семейство,но аз не съм от тях.Щом сред вас момичета има толкова многа такива хора мога само да ви пожелая ЗДРАВИ СЕМЕЙСТВА И СЛАДКИ БЕБЕТА!Пожелавам ви успех и ви моля да не ме съдите излишно! Надявам се скоро да се срещнем в друга тема-на чакащите бебе!
Успех!!!!!!

# 36
  • София
Аз не го насилвам просто искам от него да поговорим за това той наистина се замисля,искам да ви кажа че аз сам на 20 а сестра ми е на 22 има и дете ,а майка ми е на 40г и много се гордея с това ,че имам млада красива майка,а не примерно да е на 55 или 60,но както казах всеки има различно мнение  Hug

Е, извинявай, майка ти, жива и здрава и тя ще стане на 55 или 60. И какво!? Няма да е красива и млада ли тогава и няма да се гордееш с нея  Joy Joy Joy
Мисля, че много се палиш в темата, която е за съвсем друго...  Wink И тонът ти не е особено уместен.. и правописът.. Какво значи "здр" и "мн". Обстановката тук никак не ми прилича на тийн форум  Wink

П.С. искам да отбележа, че съм модератор, че вчера една потребителка ме пита на лични кой ми дава право да й местя темата където аз съм искала...  ooooh! Та, моля първо погледни правилата на форумите  Wink

# 37
Успех и на теб neotrazima нека ти разкажа как моя приятел започна да се замисля:
 Първо аз започнах да разговарям с него дори и да отбягваше темата,после някак си случайно на работата му са подхванали темата и той сега се замисля,започна да разговаря с мен за тези неща.Успех пак  bouquet  Laughing

# 38
Да ще стане,но не бих си представила маика ми да е на 60 а аз на 20 някак ще ми е неудобно да изляза с нея а и баба ми е на толко извинявам се ако сам засегнала някой.

# 39
Неотразима,наистина погледни нещата от всички страни.Ето сега разбирам,че явно сте от доста години заедно с мъжът ти...Мислиш ли че можеш чак сега да му повлияеш? newsm78
Да не е обърнал посоката в другата страна(нямам предвид гей)...Сигурна ли си ,че взаимотношенията са ви на 6?Е от там тръгни  Peace

# 40
Да ще стане,но не бих си представила маика ми да е на 60 а аз на 20 някак ще ми е неудобно да изляза с нея а и баба ми е на толко извинявам се ако сам засегнала някой.

Бе тя и мойта баба е млада Sunglasses.На 16 е родила майка ми,майка ми на 20 мен.
Но това не е фактора да знаеш.... Peace

# 41
П.С. искам да отбележа, че съм модератор, че вчера една потребителка ме пита на лични кой ми дава право да й местя темата където аз съм искала...  ooooh! Та, моля първо погледни правилата на форумите  Wink

smile3532  тези хора ще ме убият от смях...  hahaha

# 42
  • София
Да ще стане,но не бих си представила маика ми да е на 60 а аз на 20 някак ще ми е неудобно да изляза с нея .....
Съжалявам,но наистина порасни преди да правиш толкова дълбокосмислени изказвания.
За майка -ми е все едно дали си дорасла,няма аз да ти гледам детето,ама бива смешки във форума...
Едно дете не би го било срам от възрастта на майка му,особено, ако е любяща,внимателна и интелигентна. Peace

# 43
Добре щом казваш няма да споря.

# 44
Аз познавам жена , чиято майка я е родила на 17 години и 17 години по-късно тя направи майка си баба / не са от т.н.роми.../ И какво като е млада 30 и няколко годишна баба ? newsm78 Ти искаш да родиш на 20 , друг иска да роди на 40 / всеки сам си преценява какво да бъде .

Общи условия

Активация на акаунт