След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 282
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добра вечер и от нас!

Тъкмо заспа младежа и аз хоп пред компа, че и с шоколад даже...Simple Smile

Благодаря на всички за пожеланията,
Зари днес повечко поплака и по-честичко го болеше, търка вече повече ушенцето и зад него...Вече е ясно май, че от ухото , но дали е предизвикано от зъб или от предишната настинка...кой знае. Засега продължаваме с Отипакса, макар и да са слаби, пък да видим. Дано не стигнем до АБ. Иначе при натиск не реагира...
Тук е мястото да благодаря и на Цвета3, която ми писа и разказа как наскоро е било при тях същото положение. Hug

Вери, снимките ме впечатлиха, особено семейната снимка на 4ма ви и тиквения пай!

Честито на Танитка и присъединявам се към Мари за снимките от РИМ

Мама Радост дано Марти се е оправил и да не го боли вече.

Цитат
Мисля утре да спечеля 6-ца от тото-то,
Мааари, ми еееето това е! Утвърдително изречение! Ако и  fiuuuuuu се добави може спокойно да наемаш бригада за дворчето!

# 166

Всички снимки са страхотни и ястията на Вери изглеждат  newsm74

Ох,да..особено бонбоните!Май съм на път да се изкуша  Wink
Вери, много е весело при вас..този празник ми изглежда супер забавен за децата Grinning

# 167
МаЛе, дано се оправи бързо Зари!  Hug

Галче, Диди наистина много прилича на теб. Simple Smile

Мишел прилича, естествено, на мен. Mr. Green Само, че с руса коса и сиво-сини очи.  Joy Или както казва сестра ми - "подобрена версия".
Но, ако трябва да съм честна, одрала е кожата на баща си.  Rolling Eyes

Аз напоследък съм супер уморена... Tired Мишел се буди по 1-2 пъти нощем, а това за нея не е нормално... Буди се и реве, мрънка, аз се чудя какво да я правя... През деня е същата картинка. Играе, играе и изведнъж почва да мрънка, да нервничи...  Thinking Заради зъбите е може би, щото има още 8 да изкара.  Crazy

Тук времето е много смотано, по цял ден стоим вкъщи и като че ли вече почна да ми писва.  Crossing Arms Отделно, заради този свински грип гледам да не се вра много сред тълпите, но това е по-малкият ми проблем. Студът и вятърът са ми по-големият. Като пекне слънчице е друго. Чакам и снега да завали, че да ходим да се пързаляме на нашите селски баири. Сигурно ще е голям кеф, нямам търпение да видя реакцията на Мишел. 

# 168
offioly, честито! Лека и безпроблемна бременност. Хубави снежни снимки.. Ако не се лъжа, в тази хижа съм била преди около 15 год., в подножието на Мальовица..

mishlence_, Ина е прекрасна!

Вери, страхотни снимки!

Като чета как си играят децата ви и си представям колко е хубаво и весело вкъщи с две дечица.

За приликите и разликите, при нас приликата с таткото е удивителна, ама понякога се чудя аз ли съм майката. Joy
Искрено ме разсмя Joy И при нас е така с приликата... Скоро видях снимка на нашия тати, когато е бил на около годинка - все едно видях Кристиан, но на черно-бяло фото.  Simple Smile

МаЛе, бързо да оздравява Зари!

# 169
женската част от родата на мъЖо (цели 3(!): майка и сестри, които и трите са особено "симпатични" хора
Joy
И свеки така навремето- как Маги била одрала кожата на баща си. Не се пропускаше момент да се отбележи. Чак гънките на пръстчетата били на мъжа ми.  Laughing
Сега казва, че Ясен прилича на мен. А на мен не ми пука особено кой на кого. Simple Smile Важното е да са здрави и щастливи.
Като малка гледам една снимка закачена на стената в къщата на баба ми и се чудя къде са ме снимали. А то баща ми.  Laughing Страхотна прилика имаме. Майка ми пък само констатираше как двамата с брат ми нищо не сме били взели от нея.  Laughing

Мале, да се оправя Зари.  Hug

Благодаря за хубавите коментари по снимките!  Simple Smile  Hug

# 170
Но, ако трябва да съм честна, одрала е кожата на баща си.  Rolling Eyes

Верно си е!  Mr. Green Wink

Чакам и снега да завали, че да ходим да се пързаляме на нашите селски баири.
Бюти, не беше ли казвала преди време, че се местите от селцето, в което живеете?  Thinking

Чак гънките на пръстчетата били на мъжа ми.  Laughing
Joy Joy Joy

А на мен не ми пука особено кой на кого. Simple Smile Важното е да са здрави и щастливи.
Разбира се.  Peace

Раз, два, три, сутрешната си гимнастика ти направи  Laughing:

Еееех, готова съм!  Sunglasses

Хубав ден на всички!

# 171
Време е за обяяяяяяяяяяяяяд!  Party Party Party Има ли някой гладееееен?  Mr. Green

Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 172
  • варна
 Маристута, изясни ми се защо толкова ти се емигрира Wink
Цитат
женската част от родата на мъЖо (цели 3(!): майка и сестри, които и трите са особено "симпатични" хора
Честно казано подозирах нещо такова.  Виждам, че и при Вери е имало подобен момент.
 А за градинките, като собственик на 2-3 броя, ще ти кажа, че такава градинка се изгражда и поддържа трудно, не става 2 пъти годишно да поливаш и косиш .И от тебе точно не очаквах да се надяваш на тотото - нали със собствени усилия ще забогатявате.
 Вери, празникът е бил страхотен. По отношение на суровата храна, установих няколко неща - става за ядене,вкусът е добър, вярвам ,че е по-полезна. Обаче ми отнема доста време да я приготвям по рецепти. Произведох вече кисело зеле, кълнове от слънчоглед, и няколко пъти киснах и белих ядки и други неща. Туткава работа е, може би вие сте си свикнали и не ви отнема толкова.
 И ние имаме случки с външния вид на Боян. Очите му са си кафеви- на мен. На брат му са шарени-зелени като на таткото. Но косата му-светла и къдрава доста въпросителни предизвиква. Мъжът ми един ден го гледа и казва - ами ние нямаме в рода такива коси. Аз казвам как да нямаме- майка ми- тя е с едро къдрава коса. И той остана доста изненадан - не се бил сещал. /Майка ми живее на долния етаж и всеки ден идва в къщи, но явно не я забелязва Joy/
 Мале, мислех и аз да те питам караш ли се често на детето, но виждам, че си чела и ти тези теории. Бързо да оздравява Зари Hug

# 173
Охх Мари така жестоко се натъпках след твоя пост  eat сега освен да пиина и едно винце  newsm24 и да лягам при Ивко  Sleeping

За приликите с таткото и аз като Мимче отдавна се замислих дали е от мен  Crossing Arms

# 174
  • София
Цитат
Мале, мислех и аз да те питам караш ли се често на детето, но виждам, че си чела и ти тези теории. Бързо да оздравява Зари

Карам, карам колко да му се карам Laughing
Всъщност, старая се като дивее и прави бели изобщо да не казвам нищо и да му говоря само с позитивни изречения и въпроси.
Но не успявам всеки път. "Ще те наплескам ей" го е чувал многократно:).Не бих могла да се сетя за нещо, което не е искал да чуе, а е чул от мен или от друг, по-скоро не иска да е послушен, което си е в реда на нещата, вероятно:)
ще чакаме да мине, а докато мине ще се притеснявам, което също си е в реда и така.
Благодаря за пожеланието. Здраве и нови рекорди за вас!

Мари,
вкусен обяд, ама що огладнях от него?

Отивам и аз като АЛИСА при Зари да поспя,че днес мноооого ми се спи!

# 175
Маристута, изясни ми се защо толкова ти се емигрира Wink
Цитат
Честно казано подозирах нещо такова. 
Бъркаш, бъркаааш. Това е една мноооого малка част от причините.  Mr. Green Странно е, че досега след толкова много мои писания на тази тема не си разбрала основната.  Thinking А тя е, че искам да дам шанс на детето си да живее в нормално общество, където съществуват понятията култура и човешки ценности.  Whistling Чалгичката тук ми идва малко в повече.  Crazy И не смятам да позволя и детето ми да трябва да се сблъсква и съобразява с нея!  Naughty
А дали детето ми ще говори еднакво добре френски, английски, немски или български - това зависи само от неговите родители!  Peace Относно дали баба му ще го гледа основно по скайп - ама въобще не ми пука.  Laughing

А за градинките, като собственик на 2-3 броя, ще ти кажа, че такава градинка се изгражда и поддържа трудно, не става 2 пъти годишно да поливаш и косиш .
Ама аз мисля сама да си я гледам, бре!  Mr. Green Нали ще я изграждам след като се върна от капиталистическия свят. Аз самата ще си живея сред нея, тъй че ще мога да си я поливам и кося на воля.  Joy Joy Joy
Ако пък спечеля 6-ца от тотото, то не се притеснявай - няма да имам проблем да наема хора да ми я поддържат докато ме няма.  yesyes

И от тебе точно не очаквах да се надяваш на тотото - нали със собствени усилия ще забогатявате.
orhid, парите от тотото ще са само за градинката У двора на баба.  Party
Средствата, с които ще забогатеем благодарение на собствените си усилия  bowuu ще бъдат за да си питаме кефа и обикаляме разни екзотични места. Joy Joy Joy А е хиляди пъти по-хубаво когато си извоювал това сам!  smile3539

Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 15:14 от maristuta

# 176
Леле, Маристута, сърце нямаш! Отвам да ям!  Crossing Arms

И какво щях да казвам сега  newsm78

МаЛе, Зари ще е 6 скоро, всеки родител понякога се кара, ама едва ли друг обича нашите деца повече  Hug

# 177
  • варна
 Мари, знам какво си писала, подкачам те нарочно, че ми харесва как се палиш по въпроса. Mr. Green
 А за чалгата също зависи от родителите дали децата ще я попиват ,както и за езиците.
  Като се върнете от капитализма ,се обади да ти дам някой градинарски съвет. Wink
 И аз си хапнах виртуално, благодаря.

# 178
Мари, знам какво си писала, подкачам те нарочно, че ми харесва как се палиш по въпроса. Mr. Green

И на мен.  Mr. Green

А за чалгата също зависи от родителите дали децата ще я попиват ,както и за езиците.
Говоря за чалгата на улицата. Тя е навсякъде, не можеш да я заобиколиш. Трябва да се сблъскаш с нея. А на мен това не ми харесва.  Sunglasses

Като се върнете от капитализма ,се обади да ти дам някой градинарски съвет. Wink
Непременно.  Grinning Но имай предвид, че ако спечеля 6-ца от тотото, ще трябва да ти се обадя още утре.  Crazy

# 179
Орхид, права си за емиграцията ни и за суровата храна. И за градинката, де.
Градинката иска як труд и постоянство, което на мен ми идваше в повечко в онези тинейджърски години. Но това не ми пречи пак да искам градинка.  Laughing Само няма да юркам децата както мен юркаха. Simple Smile

За емиграцията не мога да кажа, че бяха основното и главното роднинските отношения, но много повлияха и те. Много бях разочарована и от майка ми и от другата страна. С майка ми даже продължаваме да сме в никакви отношения, дори не и лоши, не знам защо така се получава с тази жена, но не желае да има връзка с мен, особено след като се роди Ясен нещо пак и стана. Свекърва ми не мога да си кривя душата, опитва се да имаме отношения като нрмални хора.

За суровата храна, двамата с мъжа ми готвим, често той. Пипкаво си е. Някои мислят, че било мързеливо суровоядството. Но, ако се спазват рецепти, както отчиташ и ти, мързелът на бързо се изпарява.  Laughing Ядките, когато нямаме време, не ги киснем и белим.

Общи условия

Активация на акаунт