Тъкмо заспа младежа и аз хоп пред компа, че и с шоколад даже...

Благодаря на всички за пожеланията,
Зари днес повечко поплака и по-честичко го болеше, търка вече повече ушенцето и зад него...Вече е ясно май, че от ухото , но дали е предизвикано от зъб или от предишната настинка...кой знае. Засега продължаваме с Отипакса, макар и да са слаби, пък да видим. Дано не стигнем до АБ. Иначе при натиск не реагира...
Тук е мястото да благодаря и на Цвета3, която ми писа и разказа как наскоро е било при тях същото положение.

Вери, снимките ме впечатлиха, особено семейната снимка на 4ма ви и тиквения пай!
Честито на Танитка и присъединявам се към Мари за снимките от РИМ
Мама Радост дано Марти се е оправил и да не го боли вече.
се добави може спокойно да наемаш бригада за дворчето!

Или както казва сестра ми - "подобрена версия".
Мишел се буди по 1-2 пъти нощем, а това за нея не е нормално... Буди се и реве, мрънка, аз се чудя какво да я правя... През деня е същата картинка. Играе, играе и изведнъж почва да мрънка, да нервничи...
Заради зъбите е може би, щото има още 8 да изкара. 
Отделно, заради този свински грип гледам да не се вра много сред тълпите, но това е по-малкият ми проблем. Студът и вятърът са ми по-големият. Като пекне слънчице е друго. Чакам и снега да завали, че да ходим да се пързаляме на нашите селски баири. Сигурно ще е голям кеф, нямам търпение да видя реакцията на Мишел.

сега освен да пиина и едно винце
и да лягам при Ивко
Чалгичката тук ми идва малко в повече. 

ще бъдат за да си питаме кефа и обикаляме разни екзотични места.