Клуб "Парфюмен ценител" 29 - Най-желаните.....

• 41 065
  • 629
  •   1
Отговори
# 615
Честита да ти е! Hug  bouquet
Много готино с помпичка нали?

# 616
  • Варна
Честита да ти е! Hug  bouquet
Много готино с помпичка нали?

Чудно!
Само  дето зор видях да цъкам с таз` помпа, държейки я с една ръка  Laughing Как да си пръсна на китката иначе  Crazy

# 617
  • Враца
Колко и се точих аз на тази Прада .... и докато се наумувам, заваляха отрицателните коментари за сайта и вече несмея ... Sad

# 618
Момичета,някой ползвал ли е Miracle Forewer на Lancome ? Мисля да си го поръчам, просто го харесах по описанието в сайта,  но не зная дали наистина си струва?  Rolling Eyes

# 619
  • Варна
Колко и се точих аз на тази Прада .... и докато се наумувам, заваляха отрицателните коментари за сайта и вече несмея ... Sad

Аз я поръчах в разгара и напук на лошите коментари, дойде си за 4-5 дни.

# 620
Мимка, а кой е този сайт, че аз не съм разбрала?

# 621
  • Варна
Мимка, а кой е този сайт, че аз не съм разбрала?

Заповядай  Simple Smile

# 622

Мисля, че лошите коментари не бяха по повод транспорта, а по-скоро касаеха оргиналността на продуктите, както и бързото изпразване и никакво зареждане от тогава на асортимента.

# 623
  • Варна

Мисля, че лошите коментари не бяха по повод транспорта, а по-скоро касаеха оргиналността на продуктите, както и бързото изпразване и никакво зареждане от тогава на асортимента.

Е сайтът наистина е меко казано  странен, имам чувството, че там нещата са въпрос на късмет.

# 624
  • Boston, MA
Днес - Fou d'absinthe. Уж мъжки парфюм, започва тревисто и зелено-подправково, после обаче се промъква леееко мастиката (това ли е абсентът?) и остава прозрачно-цветно. Към края се усеща анджеликата само, поне при мен. Не че знам как мирише анджелика, но Angeliques Sous la Pluie ми стои точно по същия начин, затова така предположих. Харесва ми.

Между другото, на Артизан на сайта си поръчах 5 безплатни мостри, само срещу $7 доставка, да имате предвид.

# 625
Какъв подарък за човек, заклет любител на класическата Органза?...

# 626
Ван Клийф ЕДТ или ЕДП. Heart Eyes

# 627
Здравейте.
Пак моля за вашата помощ. Embarassed Помня, че беше обсъждано преди време, но моля ви насочете ме към мъжки парфюми,, които да ухаят на тютюн.
Предварително благодаря   на всички отзовали се  bouquet

# 628
Ван Клийф ЕДТ или ЕДП. Heart Eyes
Мерси, ще го търся. Hug

# 629

Общи условия

Активация на акаунт