Отговори
# 300
Краси, нямам навика да определям хората с някакви епитети...не очаквай да кажа, че е курва.

Не очаквам точно конкретна дума.И не те питам за реалния живот,а конкретно за Брук:Като какви окачествяваш постъпките ,които съм изброила?
И как би описала морала на жена,извършила всичко това?

Така ,както си написала
Цитат
В Брук не харесвам
1. Не мисли за последиците (принципно харесвам да се водиш и от сърцето си, но не само)
2. Не винаги успява да прецени кое е правилно и кое не.
3. Мисли си, че обича Попай.
може би така ще ми обясниш и как я възприемаш в описаните от мен ситуации!
А и защо факта,че Брук не мисли за последиците и не се интересува какво причинява с постъпките си,и не винаги успява да прецени кое  е правилно и кое не, според теб я оневинява за стореното?
А при Тейлър е лицемерие ?Защото и Тейлър не успя да прецени последиците от злоупотребата с алкохола,както не успя и навреме да прецени до какво ще доведе криенето на катастрофата...

Защо при Брук глупостта е извинение,а при Тейлър е лицемерие?

# 301
Права е Лана,отдавна съм забелязал,че си една от малкото в темата,които знаят,че думата е "предвид"  bouquet
Е,може пък да не си чела като някои хора много класици и школи/поне не го изтъкваш/,но пък знаеш за "предвид" Crazy
То тва не го пише по книгите на класиците Laughing Laughing
Лана,  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пише се "това" и е твърде елементарна дума, за да правиш грешки  Crazy
И не се казва "по книгите", а "в книгите".
И още нещо ...
Ако пишеш поста към Лана, коректното е: "Права си, Лана", след което следва точка и започваш нова мисъл с: "Отдавна съм забелязъл (...)".
За да се съгласува с "че си една от малкото".
"ЗабелязЪл" с "ъ", не с "а".
Иначе става манджа с грозде  Laughing

Как, мила ми, щастлива, си се объркала с правописа на думата "забелязал"!!! Възмутена съм! А иначе си първа писта в забележките и постовете тип "дървено-философски монолог"!!
http://vanyog.com/grammar-bg/online/index.php  

# 302

Защо при Брук глупостта е извинение,а при Тейлър е лицемерие?

Аз бих ти отговорила, защото така им изнася, но не очаквай да чуеш това от феновете на Брук   Mr. Green

# 303
О, Боже.
Лана, ти ме изумяваш  Shocked
Сравняваш сегашно време "забелязвам" с минало време "забелязъл"?

Аз съм забелязъл
Ти си забелязъл
Той е забелязъл
Ние сме забелязли
Вие сте забелязли
Те са забелязли

Моме, къде си хукнала да ме поправяш, когато ти липсват ОСНОВНИ познания по български език?  Joy

Тъй като малко изоставам с четенето на постовете, да попитам сега: Щастлива, ти наистина ли си вярваш на това, което си написала???!!!

# 304
Наваксай, наваксай с четенето.
Или пък смени на другата ти регистрация - там със сигурност си прочела  Joy

# 305
 Joy Joy Joy

Благодаря ви за преразказите , Арки и Марсиа.  bouquet  

# 306
Наваксай, наваксай с четенето.
Или пък смени на другата ти регистрация - там със сигурност си прочела  Joy

Нещо искаш да ме захапеш , вместо да си признаеш, че грешиш в правописа?
И коя е другата регистрация, за която говориш? Вътрешният ти глас нещо те е подвел, щастлива. Или искаш да ми кажеш нещо?

# 307
Нали се разбрахме, че това не е тема за правописа в българския книжовен език  Peace
Няма смисъл от такива нападки и от двете страни. Давайте по темата - ДиК  Laughing

# 308
Нали се разбрахме, че това не е тема за правописа в българския книжовен език  Peace
Няма смисъл от такива нападки и от двете страни. Давайте по темата - ДиК  Laughing

Ненна, много бих искала щастлива да ми поясни какво има предвид при споменаването на някаква друга регистрация. Разбирам желанието ти да укротиш нещата, но моля те, остави щастлива да обясни мисълта, която е вложила в това твърдение.

# 309
Ааа, изяснявайте се, няма да се меся  Peace
Имах предвид само да не почваме пак темата за правописа  Rolling Eyes

# 310
Навакса ли с четенето?  Wink
Мда, имам да ти казвам нещо и то е:
Продължавай да четеш и се придържай към темата на темата, а именно ДиК  Grinning
За разнообразие можеш да разгледаш и други теми в този форум, а не да пишеш само тук  Flutter
Давате ми идея да си направя и аз още една регистрация, но доколкото знам е забранено в този форум.

# 311
  • Разпиляна във въображението
Аз бих добавила към греховете на Тейлър и двуженството. Също и любовната платонична любов със свекър си като по този начин предаде приятелката си. И че остави винаги другите да водят нейните битки. И други ще намеря, но няма смисъл.

За разнообразие можеш да разгледаш и други теми в този форум, а не да пишеш само тук  Flutter

Какъв ти е проблема, че някой пише основно тук? Има ли някакво правило според което трябва да се разписваме навсякъде? И на мен ми беше повече приятно в темата, когато теб те нямаше ама не съм ти казала да спреш да пишеш, нали?

# 312
Мириел, защо се намесваш в чужди разговори?
Не беше ли по принцип против такива неща?  newsm78

# 313
Мириел, защо се намесваш в чужди разговори?
Не беше ли по принцип против такива неща?  newsm78

hahaha hahaha hahaha

Нали не е задължително сега да изреждаме кой ни е приятен и кой не?  Mr. Green
Но както съм казвала винаги, истината боли и трудно се преглъща, а Щастлива каза много  Peaceистини

# 314
  • Разпиляна във въображението
Бях против, но защо да не се включа във въпрос като този - намекваш на някой да не пише в темата? Интересно ми е с какво право? Току-що "възкръснала" и раздаваш съвети, баш като Тейлърица.

hahaha hahaha hahaha
Нали не е задължително сега да изреждаме кой ни е приятен и кой не?  Mr. Green

Не е задължително разбира се, обаче не съм съгласна някой да казва на друг да пише на друго място.

Но както съм казвала винаги, истината боли и трудно се преглъща, а Щастлива каза много  Peaceистини

Уау, но и нашата ИСТИНА сигурно трудно се преглъща Whistling

Общи условия

Активация на акаунт