ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 802
  • 928
  •   1
Отговори
# 195
Да ,да правилно си чула.Както и за студентките-майки остават без месечно обезщтетение.Това е честитката от новото правителство.
Аз не съм съгласна и с това ,че майките на близнаци,тризнаци и т.н. както и на породени деца да получават същия размер майчинство ,какъвто и майките родили едно дете.Изхождат от това,че е обезщтетение за майката ,а не за децата.Чудесно,но тази майка извършва двойна,тройна и т.н. работа.И това ако не е дискриминация.
Мисля,че и Ели за известен период получаваше едно майчинство за трима,защото дечицата и имат малка разлика.Има много какво да се пише по темата,но не е тук мястото.

# 196
Вероятно сте чули новината от снощи, че, ако правилно разбрах, при раждане на близнаци ще се изплаща еднократна помощ като за 1 дете?!

Ооо, то това не е от снощи новина. Помощта досега е била 1200 лв., а вече ще е 600 лв. Само не разбрах - прие ли се окончателно?? Без коментар...

И аз да кажа, че се възхищавам на майките на близнаци, не мога дори да си представя какво е да гледаш близнци!

Ели,  Hug

# 197
Вероятно сте чули новината от снощи, че, ако правилно разбрах, при раждане на близнаци ще се изплаща еднократна помощ като за 1 дете?!

Ооо, то това не е от снощи новина. Помощта досега е била 1200 лв., а вече ще е 600 лв. Само не разбрах - прие ли се окончателно?? Без коментар...

Отметнали са се, технческа грешка било: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=277227   ooooh!

# 198
  • Brokenpromiseland
E, разбира се, че ще е техническа грешка, кой "зъл" и "коравосърдечен" човек ще поеме отговорността за тази проектоточка.
Въпреки, че с риск да си доведа беля до главата, считам, че е проява на дискриминация да се делят децата и за едни 200, за други 1200. Всички деца са еднакво ценни за България.
Грижите и разходите също са приблизително равни (съпоставено с други четиричленни семейства) и би следвало за всички да има по равно.
П.С. С леко уточнение, че тези социални придобивки трябва да се дават като майчинските- ако си работил/учил - има....ако ли не  Whistling 

# 199
Добро утро ,момичета!
Мнооооооооооооого мислих тези дни,връщах се с месеци назад и установих още една лъжа-не смятате ли,че едно дете ако е агресивно,ще е агресивно и на детската площадка ,и в детския клуб,въобще ще "напада деца"навсякъде-защо само учителките на Антон ми обясняват колко бил "лош",изкараха го някакъв страшен побойник и хулиган,защо никой от моите познати не му е направило впечатление агресивното поведение на сина ми?По този начин,учителките са насаждали омраза в другите родители към мен и синовете ми,защото те не са ми го казвали лично,а винаги в присъствието на някои друг родител колко бил лош сина ми.А аз не съм там,в детската през деня и не знам моето момче как се е държало.Непрекъснато ми повтаряха,че другите родители щели да се сърдят,че Тоти им биел децата,а аз какво да направя като бият мойте....Не съм направила на никой забележка,че детето му е било моето и т.н.ТЕ СА ДЕЦА,нормално е да се сдърпат за някоя играчка примерно.Днес продължавам със задачките,после ще пиша какво съм успяла да свърша.Имам коз и ще го използвам,като му дойде времето Mr. Green

# 200
  • София
Моля не се отплесвайте от темата с постинги за обезщетения за блзинаци и майки-студентки  Wink

# 201
Елито, намирам, че е недопустимо педагози  да окачествяват дете като "лошо", независимо от  поведението му.Още едно доказателство за  липсата на всякакви професионални качества в  тези учителки.

# 202
Момичета,пуснах и останалите две жалби до Столична община и до Министерството на образованието,съпругът ми е говорил и с адвокат.Ще почакаме да видим какво ще стане.Днес отново са лъгали,че искали да застанат пред камера-персонал и родители-и никой не им е дал възможност,защото Иван работел еди къде си-първо Иван или аз не можем да даваме нареждания на който и да било,в случая на репортера и оператора,да не е моя тв случайно....Сега вече искали да говорят пред камера.Въпросът ми е защо сега-4 дни след снимането на репортажа,защо са изчакали толкова време,защо не говориха тогава?Най-смешното нещо е ,че сме блъскали родители и персонал,ми нали ако го бяхме направили щяха да ни арестуват,Ако трябва да бъда честна-персонала ме буташе мен,нооооооооо не съм го  направила на въпрос...Идваха журналисти от  един вестник,питаха ме каква ми е версията"версия нямам,не обвинявам никой в нищо,просто искам да знам истината" това съм отговорила.

# 203
Елито, а психолог намерихте ли да прецени състоянието на децата и да ви даде документ?

А, знаеш ли защо са готови сега да говорят - защото са се наговорили какво да казват, ето затова. Освен това, за въпросното време вече са изфабрикували и по някой документ, мен ако питаш...

# 204
И аз така мисля,имали са достатъчно време да съгласуват какво да кажат.Родителите, който са срещу мен, сигурно си мислят, че  като защитават учителките тяхните деца ще се гледат перфектно, дано наистина да е така, защото от постъпките на "големите" страдат САМО децата.

# 205
наглостта на тези няма край.та нали като отиде екипа една се развика(не знам каква е) че ще извика полиция ,че така не можело да се работи и дрън-дрън пък сега искат камера,или се борят за 5мин.слава.ГАДОВЕ.  а спонсорките на биткаджийките да се замислят че децата и растат и не навсякъде ще могат да спонсоририт.
не се отказвай Ели

# 206
Така е.Няма да се откажа.Просто ми е интересно защо мен ме разглеждат под лупа, не  съм аз човека,който трябва да проверяват.Имам свидетел,с който съм била да взема децата,чакаше ме в колата с Марти,защото детето беше болно и не трябваше да идва с мен,в градината. А и както вече писах,сутрешната смяна ,потвърди на срещата ,че децата не са приети сутринта в състоянието ,в което ги взех. Те ако така правят,след месец примерно да се "сетят" за неща от въпросния ден ,ще имат време да напишат цял сценарий.Да са реагирали навреме,да беше излезнал някой,който да разкаже какво е станало.

# 207
Добре, че на репортажа става ясно как се държат първоначално и да се види, че не е вярно, че никой не е искал да говори с тях. То по-ясно доказателство от това...

Пък и в настоящия форум всичко си е по дати, не може да се фалшифицира, така че...

duh4enceto, за съжаление, в България винаги и навсякъде с пари можеш да се пробуташ - себе си или децата. Това е истината.

# 208
  • София
Сега открих темата и нямам думи да опиша как бих се почувствала, ако видя моето дете в такъв вид. Искам само да пожелая успех на родителите и да не се отказват от тази битка.

# 209
Да попитам-дали ако бях агресивна,щях да ходя да говоря първо с персонала и директорката,а след това да си търся правата и да пускам жалби?Мисля,че един "агресивен" човек би прибегнал до саморазправа...Агресивна съм,защото искам да науча какво е станало ли?Агресивна съм,защото обичам децата си и бих ги защитила от всичко и от всеки...Това ли е за тях "агресивното поведение"?Просто нямам думи....

Общи условия

Активация на акаунт