''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 546
  • 639
  •   1
Отговори
# 45
Така, пуснах сутринта запитване на ОНЗИ сайт от края на миналата тема. Питах за сета на Л'инстан какво включва за тази цена и колко време ще отнеме доставката до БГ. Ето отговора:

it is a 30ml edp + 75ml Body Lotion.

Bulgarian delivery should take approx 7-10 days.

http://www.scentwarehouse.co.uk/products/scents-for-woman-guerla … ------------.html

Ще го поръчваш ли? Интересне ми е и на мен.

# 46
Някой питаше за Еssence Pure....не е лек. Много готин и силен парфюм е. Беше ми любов от 1-во помирисване.

аз аз! мерси Жаки - а има ли сладко?   Blush
Да, определено е сладък парфюм. И при мене е супер траен

# 47
  • София
Преди малко ходих в Бонжур, и тъкмо зареждаха новата Кристина Агилера .... Още не ги бяха изложили, само им лепяха цени там отстрани до касата, и аз гледам в кашона - подуктите, тестер и един куп виалчета... Grinning И поисках да ми пръснат от тестера - пръснаха ми... Плащам аз каквото там съм си купила, обаче ми идва еретичната идея да си поискам виалче... Mr. Green Тая женица дето ги маркираше парфюмчетата направо ме прониза с поглед, все едно я попитах дали може да й обръсна главата....И каза, че трябвало да пита еди-кой-си... newsm78 А другото момиче, до нея на касата - каза че няма за какво да пита, и да ми даде.... Е, имам виалче сега...  Mr. Green Имам сигурно и един куп клетви на главата.... Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Аромата много ми напомня на нещо, ама още не се сещам какво....

Жаки, пазя ти виалчето... Mr. Green

# 48
О, Ноар - Бонжур и парфюми са 2 несъвместими за мен неща - празни тестери с намръщени лелки Mr. Green Mr. Green
Пак си уцелила джакпота с това виалче - те май дори не знаят като си казала думичката "виал" какво си имала предвид Thinking

# 49
Прилича ти на Хипнотичната отрова Grinning

# 50
Eх, тия виалчето от сърцата им се откъсват Twisted Evil

# 51
  • София
Прилича ти на Хипнотичната отрова Grinning

Ооо, Жаки, не... Нещо друго е...

# 52
Хммм.....на мене за сега само на нея ми прилича. А виалчето от тези с пръскалките ли е?

# 53
Привет! по темата-гласувах за кокос. Иначе има и други съставки, които не понасям....

# 54
  • София
Хммм.....на мене за сега само на нея ми прилича. А виалчето от тези с пръскалките ли е?

Не. Като тези с пръчиците е...дето се отварят.

# 55
Ама много е хубава тази Хипнотична отрова  Heart Eyes Чак ми се иска да захлади пак времето, че да се офъщя смело и безотговорно...

# 56
Me too Grinning
Днес носих Еуфорията

# 57
Мъчат ли те още лимоните?

# 58
Вече не. Но въпреки това не си го усещам парфюма. Обаче другите го усещат....много е странно.

# 59
Благодаря ви момичета   bouquet

За сега клоня към диор Адикта.Иначе този Хипнотик Пойзън ме притеснява да не е прекалено силен и натрапчив  Rolling Eyes А към Версачето съм малко предубена,защото мъжът ми имаше Версаче и хич не ни хареса.Беше доста нетраен  Rolling Eyes Така,че незнам....

А от Омниата съм имала наливен,който ми харесваше много,затова се колебаех,но незнам дали разликата в аромата няма да е огромна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт