Отговори
# 255
Ето пак да се обадя за лека нощ!

Мерси за поясненията Водолейче, аз вече се просветих. Не съм ходила там, ама то е във Финландия, не че има граници вече де, ама сигурно финландски говорят та за тва  Mr. Green. Ще гледам да наваксам този пропуск като посетя Ледения хотел и съчетая двете събития, ама кога ще е  Thinking.

Милето страшни родители имаш, пък и каква любов и романтика излъчват ... ехххх. Мога да си представя колко е било прекрасно всичко. А за северният полярен кръг и аз го прекосих тази година - имам доказателство във албумчето ни (днес се представих там  Blush).

Зази нямаш проблем, пък щом и ще сготвиш направо те взимам. А аз за това, че си обичам момчето нямам съмнение права си, но немога повече да се самозалъгвам, че любовта само ми стига..., но сега покрай тревогите около майка ми и забравих, че всъщност бях взела решение за раздяла, но кога и точно как ще стане не съм измислила още.

Куп74 разбираме болката ти, но нетактични и прости хора има навсякъде и сред близките ни за съжаление....  Hug

Сега смятам да ви пожеля приятна вечер и весели сънища!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 256
aqua_soul - Квази ни светна тук по едно време, как в гледжосаните имало олово в покритието и в не-гледжосаните манджата ставала с невероятен вкус ( което беше потвырдено от още някой). Аз все пак се чудя, тя глината няма ли да пуска выв всяко ядене сыщо разни неща.

Моята половинка отиде на кино (аз не мога щото малкият вытре сипе ритници при всеки по-силен звук) и сега ще си седя тук и ще досаждам! Simple Smile

# 257
Добро утро, приятели! Hug
Страхотно! Живнала е темичката ни през уикенда! Доста сте изписали.
Най-напред Бъни – браво, радвам се, че всичко е наред и че е настъпило спокойствие в душичката, така до края! Praynig
nuclearbaby, тихичко честито и от мен! Успех този път!
Ванхорне, много се радвам, за Пепчо! Да расте такъв послушко и да радва мама и тати!
Дуденце, посмях се с твоя личен лекар! На малкото щурче, все така да му върви и да е здравичко!
Камъче, добре си се завърнала и нека лошото да е зад гърба ти!
kup74, а представяш ли си аз какво чувам – защо ти е трето дете, толкова ли не можахте да се опазите?!? Или – ти си луда, вече ги отгледа и сега вместо да си гледаш живота, всичко сначале! Cry
Лорче, честито Ви годишнина! Много да се обичате и догодина да увеличиш членовете на семейството!  bouquet
Миле, поздравления за вашите. Напълно разбирам радостта от осъзнатото събитие, нали това лято го преживях. Господ да ги закриля поне още 2х35 години!
Илче, много гости се събраха, ама ако има места още в самолета, бройте ме! Embarassed
На всички хубав ден и спорна седмица! Heart Eyes

# 258
  • София
Само да ви кажа хубав ден  Hug .... и също, че ми е тъжно да чувам такива изказвания от рода "защо ви е още едно дете?"..... жалко, много жалко  Sad

# 259
Добро утро от мен  Grinning

Снощи си сменихме ролите с половинката и вместо аз него , той мен приспа  Joy Гледам пипал ми е лаптопито.... Thinking Квази , току виж си загубил статута на единствен мъж в пилчарника  Wink Joy Joy Joy

Илче , за да не говоря празни приказки за гювечника (тук ползват неглиджосаните да садят китки в тях по дворовете) се поразрових за малко инфо , нооооо няма да отварям дума за това , че ще повторим случая със здравната система по света и у нас hahaha Точна информация няма никъде , за сметка на това локуми по форумите колкото искаш.Един така , друг иначе. Аз ползвам гледжосан  без шарки от външната страна и по принцип не съхранявам готовото ястие в него.Може и да пуска някакво количество олово , но като спретна вътре една Банска каплама хич не се сещам за него  Rolling Eyes

Цитат
...че ми е тъжно да чувам такива изказвания от рода "защо ви е още едно дете?"
Изобщо не ги чувайте! Пускайте ги покрай ушите си.Спорът сам по себе си е излишен и ще ви натовари с негативни емоции , от които никой тук няма нужда."Доброжелателни" съвети от сорта не са ви нужни. Може и грубичко да ви прозвучи , но нито те ще ви направят детето , нито те ще ви го износят , нито пък ще ви го отгледат.Освен ако не сте им искали мнението по въпроса няма защо да си до слагате на сърце.Решението е изцяло ваше , отговорността също , така че на "доброжелателите:  smile3513(май ми пролича ,  че се ядосах  Embarassed)

Като гледам колко станахме мераклиите за екскурзия (и като сметна половинките и домочадието) предлагам направо да резервираме един Еърбъс А380 Joy Joy Joy

От сърце желая лека и усмихната седмица на всички ! bouquet

P.S.Как да вляза в албумчето newsm78 Blush

# 260
Привет на всички  Hug

Бъни така се радвам за теб, че малко си отпуснала душата с хубавите резултати от ФМ. Пожелавам ти по-дълго да те държи това спокойствие и повече да не се притесняваш за нищо  Hug.

Камъче добре завърнала се . Надявам се при вас с майка ти нещата да се развият по най-благоприятния начин  Praynig.

Nuclearbaby имаш и от мен едно тихичко честито.  Дано имаш лека,безпроблемна и спокойна бременност .

caritas-че честито ти ново предизвикателство. Дано то ти донесе и едно друго предизвикателство  preggo

Дуденце то твоя джипи голям образ   smile3532 Внимавайте къде какво ви боли, че и човека страда  Joy  Joy  Joy Браво на детенце, че е свалила диоптъра и дано наистина след година да махнете очилата. Вие късогледство или далекогледство лекувате? Какво стана с твоя преглед, насрочиха ли ти дата?

Лорче честита ви годишнина. Обичайте се и се множете  Heart Eyes

Илче и аз се записвам в списъка за Холандия. Направо трябва да спретнем един чартър. То големи гювечи разбрах че ще ти донесат ами аз освен да награбя малки гювечета. Става ли  Laughing

Фиорка как си? Имаш ли вече определена дата или още не сте говорили с доктора за това?

Добре дошли на всички нови момичета  welcome. Пожелавам ви късмет и скорошно сбъдване на мечтата.

Пожелавам ви лека и плодотворна седмица   bouquet

# 261
Ей го на чартыра вече чака - грабете гювечи и гюведжета (гледжосани и негледжосани) и идвайте Simple Smile. Отваряме магазин за грынци и така Simple Smile

# 262
  • Манчестер
Ехо, завърнах се след дълго заточение  :е:
Сега ще трябва да започна от начало  :в: Докато наваксам  :о:

# 263
Здравейте банда Hug lovekiss
Много се радвам, че списъка на родените и очакващите бебета расте с пълна пара Hug Heart Eyes. Обичам ви много и тайно ви чета, радвам заедно с вас и ми става мъчно по някога Cry, че не мога и аз да ви зарадвам с нещо, но не се отчайвам Grinning, и това ще стане някой ден Mr. Green.

Имах голям проблем с компа и трябваше да си правя нова регистрация, но съм си пак аз Flutter.
 Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 264
Еха-а-а, Ванилкова и Медуска са се завърнали  Hug Hug Hug
Ей, ванилова щуретино, липсваше ни тук, нали си знаеш Heart Eyes
Медуска, къде се загуби бе, пиле?
То стана май за "ДОБРЕ ДОШЛИ!" приказката  Joy

Рослемче Hug, в сряда ми е датата, мила.  Утре ще пусна изследвания и в сряда в 7.00 трябва да съм в клиниката. Малко ми е понастръхнала косицата, ама се надявам, че всичко ще мине нормално. Пък после ще стискаме палци резултатите от хистологията да са добри  Praynig.

Гуш за всички и усмихнат остатък от деня ви желая Hug Heart Eyes Hug

# 265
Добре дошли на новите момичета дано бързо сбъднете мечтите си.Така не мога да ви смогна много се радвам на добрите новини Миле честито за мама и тате да са ти живи и здрави и да се радват дълги години на внуци и правнуци.Дуди ще стискаме палци  fingerscrossedв сряда всичко ще е наред и резултата после също .Мили добре се завърнала тук.Никалбери честито и от мен лека и безпроблемна бременост .БЪНИ браво за резултата от сега на татък дано нямаш страхове е много мънички може. Hug  bouquetЗа всички които не споменавам но съм с вас отивам да ви прочета и отатък че съвсем я закъсах

# 266
Фиорски аз навремето го откарах до десетия месец  Crazy. Тогава на гости ни дойде един доктор, приятел на мъжа ми и ми каза директно "утре ще родиш, слушай ме - аз ги познавам тези неща. На която жена и кажа, че ще роди и тя ражда". Ами на другия ден както бе речено се пръкна Иван  Grinning. Когато му дойде времето и Гошко ще излезе на бял свят - явно човекът е с характер.
О-ооо Мили - гепи пет! Много ми е приятно да видя потропващия ти пингвин Hug.
Илче, и аз с вас, може ли?
Медузхен, тук се случват изненади всякакви, може и по-рано да ни зарадваш!

# 267
Мишанка, направо като е тръгнало да не отида в десетия само Joy Joy Joy Wink
Давай го тоя доктор и на мен да ми предрича Laughing
Шегата настрана,имам дата но вече обясних на Рослемчето,че не ми се иска да я казвам-леко съм суеверна Embarassed
Ще ме извините за което Praynig Praynig Praynig
Като дойде-ще разберете!До тогава ще минавам на отчет и така.
Мили Ванили ето те пак тук-радвам се,че ти отмениха............там каквото беше,ти си знаеш Wink
dudence ,само кураж и спокойствие-ние сме с теб!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 268
МИИЛЛИ ВАНИИЛЛИ newsm18 newsm18 newsm18 !!!
да слушкаш smile3560 и да не шевърлевиш наляво надясно ,държиш ТУК и ТАМ център , че иначе  ignore2....
бременей си pregnant кротко и спокойно smile3531 и ни радвай на воля   Stuck Out Tongue Winking Eye
 Hug

# 269
  • там където мога да си закача хамака
Милли Ванилли  Hug Hug Hug.

Общи условия

Активация на акаунт