Ние празнуваме датата на първата ни среща, а годишнината от сватбата ни остава на заден план.
За мен лично много по-важен е денят, в който се влюбихме.
? То е ясно - или имаш, или нямаш. Аз по този въпрос не бих спорила.
Да, много! 
Впрочем, майстор на извъртанията ми се струваш ти, но пак ще кажеш, че се заяждам
Упорито не казваш защо е срамно, а вадиш аргументи "за брака". Темата не за това. Аз НЕ съм против брака. Никога не бих подкрепила теза против него, въпреки че нямам такъв към момента. И за него не са ми необходими. Единствено против срама от липсата му пиша
За разлика от теб. А после извъртала съм била. Не, няма начин да се съглася. Не те познавам и нямам нищо против теб. Сигурна съм, че и ти не би ме мразила в реална ситуация, въпреки срамния ми статут 
Т.е. твоето уважение към мъжете и в частност към мен не е голямо. Не е защото мъжете имат втора глава за мислене. Не е защото мъжете я използват за мислене. А е за това, защото не знаят, че тази глава, всъщност, им се води първа (а не втора). С две думи казано - написал съм нещо, хубаво или лошо - няма толкова значение, защото просто съм пропуснал "интригата", около която се вихри в темата (в последните петнадесетина страници?
. Какво мислиш? Също така:
.
.
.
(а щом си позволяваш лични нападки явно е така).
Наистина ли го мислиш това, което си написала? Препоръчани теми