Отговори
# 30
  • somewhere near the sea

Ето го и червеното:
Разположена в болничното си легло, Джаки си повтаря диагнозата, която е сложила на Стефани- побойник.
Всички от семейството са объркани, не могат да повярват, че трябва да се разделят с компанията. Брук моли Ник да не им го причинява.Той казва, че я обича, може да иска всичко от него, но не и това.
Стефани се опитва да се извини на Джаки. Допълва, че и двете е трябвало да се контролират.Джаки се глези:”Но ти нямаш никакви наранявания, нали.”  Crazy
Ерик и Ридж са много разстроени. Ерик се оплаква, че познава добре Стефани-тя е гневлива, нейният нрав може да бъде опасен. Но все пак не вярва да е посегнала на Джаки по този начин. Ридж го пита дали още е влюбен в Джаки. Да, оказва се, че още я обича...(Ох...тия Форестър)Трябва да обмисли по-нататъшния си живот.
Стефани пита Джаки защо държи да я унижава-заради Ерик ли? Джаки се разсмива, кокетничи. Стефани пита защо не може между тях да се провежда разговор, изграден от взаимно уважение. Джаки казва, че го прави заради Ерик, заради Брук и всички жертви на Стефани, защото никога нямало да забрави изкривеното й от омраза лице, когато я изблъска през парапета.
Ерик отговаря, че той и Стефани са история. Ридж  предполага, че инерцията го държи все още в този брак. Но въпреки всичко има и чувства към нея, които не може да обясни. Ето сега двамата седят и чакат да чуят по телефона, че е решила проблемите им. Даа, те са свикнали и им е удобно тя да води техните битки.[/img]
Стефани отбелязва, че е жалко, дето лекарите след толкова ровене в главата на Джаки не са сложили там малко ум там. Джаки застива и казва, че е казала всичко, което е трябвало. Колко удобно, възкликва Стефани, да се използва страданието и да изнудва хората.
Ник казва, че майка му ще управлява „Форестър.” Тя познава модата, той-бизнеса(откога, бе) И Брук може да бъде част от това, ако иска. Тя му напомня, че притежава 50%. Ако иска, той може да изгони собствениците от тяхната им компания, казва Брук. Но ще трябва да го направи без нея. Naughty
Ридж смята, че Ник иска да извлече две ползи-да ги унищожи и да отдалечи Брук от  него. Той се надява, че Брук ще прозре какво представлява Ник.
Брук все още втълпява на Ник, че не бива да гони семейството от собствения му бизнес. Той отговаря, че това е бизнес сделка. Той ще защити от Стефани хората, които обича, на Брук тепърва предстои да види страна от характера му, която не познава.  Sick
Стефани се ядосва накрая. Няма да допусне да й вземат компанията. Не й пука, че ще отидат на съд за това. Няма да отиде в затвора, защото беше нещастен случай. Никога...никога...

Стефани посещава Тейлър в затвора и й разказва за събитията напоследък. Тейлър казва, че няма търпение да бъде изслушан Шейн и да приключат с него, защото му няма доверие и не иска той да се навърта около Фийби.
Шейн говори с някого по телефона в момента, когато Хектор влиза и чува последните му думи, че тази вечер е нощта. Хектор му казва, че това ще е неговата нощ и той ще я прекара с Фийби. Хектор иронично подхвърля:”Чувстваш се герой, а?” Шейн казва, че Фийби му има доверие, че скоро и „мама” ще бъде на свобода, а Фийби ще му се отблагодари. Хектор го предупреждава да стои далече от нея, но Шейн му подхвърля, че не го е страх от един слепец. Фийби ще бъде негова завинаги.
Идва Хари и Фийби му казва, че е приела да вечеря с Шейн тази вечер. Тя му казва, че едва удържа Шейн, че баща й би го одрал само за половината от това, което той иска от нея. Но той ще дава показания и тя е принудена да го търпи. „След утрешния ден Шейн ще си тръгне и майка ми ще бъде свободна. „-успокоява се Фийби.
Тейлър обяснява на Стефани, че Хари е идвал при нея и е разказал, че Шейн се навърта твърде много около Фийби, тя предполага, че оказва сексуален натиск върху нея. И Фийби не иска да го отчужди, за да не се откаже от свидетелстване. Стефани обещава, че ако само я докосне...Тя познава много такива като Шейн. Мисли си, че се е уредил с безплатна храна в семейството. Стефани успокоява Тейлър, че Ридж и Хектор живеят сега в къщата, след утре нещата ще се оправят.
Шейн и Хари са настръхнали като за бой. Шейн е подигравателен, перчи се, че Фийби е избрала него, сега ще трябва да тръгват за малко тържество. Преди да излязат се обажда Тейлър, която предупреждава дъщеря си, че Шейн не е много стабилен и тя трябва много да внимава с него. Фийби обещава.
Шейн успокоява Фийби, че утре ще получи майка си от затвора., а сега да вървят да празнуват. Тя иска да си вземат нещо за ядене, защото вече е късно, но той симулира силно разочарование и  обида. Фийби се съгласява.
Хектор казва на Хари, че е чул,че Шейн има специални планове за вечерта с Фийби. Трябва да ги намерят. #Cussing out
Шейн отвежда Фийби в малка стаичка, където има маса, запалена свещ и бутилка вино. Кара я да се отпусне. Вдига наздравица...Фийби изпуска чашата и моли да й донесе вода.Казва му, че оценява помощта му. Той й отговаря, че ще направи всичко за нея, но иска тази вечер тя да му направи подарък.
Тъй като тя е нервна, той пуска музика и разказва, че ще заобичат тази песен. Взема я в ръце и й казва, че никога преди не е имал подобно романтично преживяване. Но с нея е различно. Тя се опитва да се отскубне, но той я държи за ръката. Изразява съжаление, че когато я срещна за първи път, тя е била много гневна и уплашена, а той е имал ниско самочувствие. Но сега , благодарение на нея може да превземе света. Тя казва, че явно е имал много труден живот, но те ще му помогнат, щом   майка й излезе от затвора. Той се кълне, че знае какво би могло да я направи щастлива. Приближава се към нея, взема лицето й в ръце и я целува. Фийби се отскубва. Казва му, че е много сладък, но тя не може да се отпусне, след като знае, че утре е решителния ден за майка й. Казва му, че е уморена и трябва да си отидат. Той не чува:”Утре е утре, нека се насладим на момента” Казва й, че е луд по нея. Фийби го моли да спре, тя не може да се отпусне. Напомня му, че не бива да пие вино, но би могла да опита шампанско. Той се съгласява да излезе и да купи. Веднага след като Шейн излиза, тя се обажда на Хари и му казва, че е в някакъв апартамент с Шейн, той е купил свещи и вино, но сега е отишъл да купи шампанско. Хари я призовава да се измъкне. Пита я за адреса, казва й да се огледа за някакъв плик, може адресът да е написан някъде. Тя дърпа една завеса, търсейки лист или плик и разкрива една стена, покрита с нейни снимки и изрезки, всичко е оформено като светилище.”О, господи,”-възкликва Фийби. Хари й казва, че ще се обади в полицията, но тя му казва, че трябва да изчакат до утре. Преди да може да каже още нещо, Шейн изтръгва телефона от ръцете й. Върнал се е за портфейла си.Грубо я пита какво става тук?
Тейлър произнася молитва-няма значение какво се случва с нея, господи, грижи се за моето бебе. Praynig
Шейн е разочарован-защо тя прави това? А той си е мислел, че тя го харесва. Да, потвърждава Фийби, но като приятел. Намира го отвратителен или какво-не спира Шейн. Пита я какво означава това, което е казала по телефона на онзи клоун Хари. Тя се опитва да го успокои-нека седнат да хапнат. Не, той е разстроен, вечерята пропадна.Тъй ли не видя какво означава тя за него? „Обичам те, скъпа. А тази вечер и ти ще ме обичаш”

# 31
  • В средата на времето
Ерик и Ридж са много разстроени.

..и аз се "разстроих" като го видях този емотикон Joy

# 32
Марси , благодаря ти за преразказа   bouquet
А на мен този ми взе акъла....

Лана ,  Hug

# 33

На този как му проблясва окото... Как си се хиля сама тук...а трите деца ме гледат странно...rotfImbo

Марсиа   bouquet

# 34
Марси  Hug, много развлекателно преразказваш, все едно не съм гледала серията, с такъв интерес чета  Heart Eyes

# 35
Форестър , пуснал си много хубави снимки в предишната. Цветя и целувки и за теб .  bouquet
Мерсииииииииии и за теб  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 36
Хопалааааааа.....и аз да се включа най-накрая......ааааааамаха от тез деца значи ще полудея.....
Гледам няма спор.....всички са на едно мнение относно онези червеи....и се чудят от де какво да докопат.Джакито се метна през парапета и явно и изтече мозъка.Държи се като зла лисица......Ник пък тоз олигофрен,само си търсеше причина да отмъсти на Стефани заради Брук и сега ще използва маман....А на Брукасита едно браво от мен.....мисли трезво,не е злопаметна въпреки всичко което Стефани и причини успява да запази здрав разум......само дано не е за кратко.... Crazy

# 37
Хелоу на всички  Hug
Хайде и аз в новата тема  Sunglasses
Снощи голям лаф сте спретнали. Кога спите  Laughing
Марси, много ти благодаря за преразказа   bouquet
Днес не можах да гледам и се зарадвах като видях, че има текст в червено  Party
Хайде и за да поФаля Брук - добре постъпва в случая, за разлика от Дона и Джаки не използва възможността да си отмъсти на Стефчето. Но НичУ с това поведение  Sick
Още повече ще я отблъсне според мен, защото тя не е отмъстителна и няма да му се върже Naughty
Но наистина него не мога да го разбера - как така ще я обича, а ще се държи по този ужасен начин, след като тя очевАдно не одобрява това негово поведение  newsm78
Много егоистична е таз негова любоф. Какво, иска да я затвори в клетка на Луната ли  Crazy

# 38
  • София
Боже, такова единомислие напоследък в тази тема и такива хвалби за Брук...да му се догади на човек  Crazy..
Ей...майтапя се  Joy Joy

# 39
Хайде и за да поФаля Брук - добре постъпва в случая, за разлика от Дона и Джаки не използва
Браво,браво,очарован съм  bouquet

# 40
Мен пък много ме учуди това, че Ерик още обича Джакито  Shocked Че тогава какво прави при Стария Терминатор?  Thinking
А дали Джакито още обича Ерик или вече го мрази? И дали иска компонията само за отмъщение или се надява, че ще може да я използва като стръв за Ерик Шарана?  newsm78 В голям размисъл ме хвърли тази серия, хахаха  Joy

А Шейн е неразбираемо глупав  ooooh! Как не вижда, че в момента сече клона на който седи  Shocked Дали е заслепен от любов или от алчност не знам, но правилната постъпка е да прибере добра сума пари, да свидетелства и да бяга далече от лудото фемили  newsm49 

# 41
Брукатака, ако не е отлична, ще е много добра, но ще видим като излезне резултата  Peace
Аз продължавам с изпитите, така че и епизода в петък ще пропусна.
Иначе в сегашните серии Брук уж иска да е с Рич, но много фамилиарничи с Ник, което адски дразни Рич.
Хитра лисица е тя, няма току така да изпусне някой мъж - може би само към Ерик не изпитва такова влечение, но и той е омаян от друга Лоугън, така че пак е в "семейството"  Laughing
Забелязвам нещо интересно - за едно и също поведение Брук ще бъде похвалена от нейните почитателки, а Тейлър ще бъде наречена натегачка  Joy
Значи когато Брук прави така - може, а когато Тейлър - не може.
Ама че двоен стандарт  Crazy

Марсия, супер си   bouquet

# 42
  • На един клон
Забелязвам нещо интересно - за едно и също поведение Брук ще бъде похвалена от нейните почитателки, а Тейлър ще бъде наречена натегачка  Joy
Значи когато Брук прави така - може, а когато Тейлър - не може.
Ама че двоен стандарт  Crazy
Защото за Тейлър това си е нормално,подразбира се ,а за по-оборотната Бруки си е изненада,хаха.Браво ,Брук,и от мен!!!
 Mr. Green

# 43
По-оборотната Бруки newsm78 Не мисля така.
Едно пиленце ми каза,че в новите серии гадната джукла си търси мъже в интернет,понеже естествено всички са я отсвирили hahaha Какво падение

# 44
Кукумявке, Брук наистина е много оборотна - мина ги всичките като една пеперудка  Grinning
Ти май имаше предвид обратното - че за Брук е нормално, а за Тейлър е изненада? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт