Бременна,но объркана

• 9 557
  • 169
  •   1
Отговори
# 90
нещо не те разбрах. къде казваш е проблема .аз смея да кажа че родих на 30 год.

# 91
Абе какво е това училище сега ?Живееш на семейни начала от 15 гдишни , бременни и ходят на училище . Аз това го намирам за доста разкрепостенно. Но все пак, на младите майки  желая да си родят живи и здрави дечица, щом се естигнало до това положение. Дано след време не кажат, че това е било младежка грешка , че животът им би бил друг ако това не беше се случило, и се оставят с бащата.Все пак това е решение за цял живот.
Проблема не е в училището, не мислиш ли? Ключът от бараката е на едно друго място.
а къде е проблема

# 92
   Според теб ,тези факти се дължат на училището ли????

# 93
  • Девето поколение софиянка
И аз съм на мнение,че има и такива хора които и на 100 да станат са си пак безотговорни и не мислят за семейства.На днешно време е модерно да си поживееш до 30 и тогава да се сещаш за деца и то без да се жениш ами на "семейни начала".По-малко са тези които вземат решение на 17 или 18 да гледат дете като уж по този начин си "съсипват живота" и то защото нямат време за "ходене"...Ми по тая логика всички трябва да си "живеем" до към 30 и тогава да раждаме,че не сме имали време да испитваме удоволствията от живота..и на сватбите да децата ни някой ден да сме едва ли не по на 60-70 години бабички.Имам една позната дето все водеше теории,че като родиш млад ти отива живота и какво ли още не...и накрая какво..Роди на 30 и нещо и един прекрасен ден(нали вече си е поскитала),си завела детето на детска градина и учителката казала на детето"Леле каква млада баба си имаш".... newsm78

Аз искам да ти кажа, че ще навърша 32 години след 2 дена и изглеждам много по добре от много девойки на 17 години, и за съжаление от години се опитвам да имам деца, но уви не ми е толкова лесно, но ще пораснеш някой ден и ще разбереш много неща, сега просто няма как да ги знаеш.
А за сватбата на децата- само можем да се молим да сме живи и здрави да присъстваме на нея, моята майка за съжаление почина на 44 години и неможа да присъства, но виж баща ми е на 58 години, а изглежда доста по млад и само мога да се гордея с него.

# 94
Да .  И от там идват. Ти да не би да си учител? Те въобще посещават ли училище? Не . Ето, нали учителите са тези който трябва да уведомят родителите какво става , но не го правят .

# 95
Да .  И от там идват. Ти да не би да си учител? Те въобще посещават ли училище? Не . Ето, нали учителите са тези който трябва да уведомят родителите какво става , но не го правят .
И като ги уведомят, какво???
Идва бащата, мъж-канара, и казва - "Госпожице, аз не мога да се справя с нея, вдигнал съм ръце, вие там, ако можете...."

Айде не ми отваряй устата, че като бивш учител мога тооооолкова много работици да поразкажа.

# 96
Да .  И от там идват. Ти да не би да си учител? Те въобще посещават ли училище? Не . Ето, нали учителите са тези който трябва да уведомят родителите какво става , но не го правят .
 ooooh!
 Да, учител съм. При това гимназиален.  
  За съжаление много хора смятат ,че ние в училище трябва да отглеждаме децата им.
 Интересно ,защо аз трябва да уведомявам родителите на някоя госпойца , че е отишла да живее с някой???? Те не знаят ли??? Може би и гинекологични прегледи трябва да започнем да им прави на входа на училището , вместо да им поискаме бележника????

# 97
Живанка,говориш глупости.
Училището не е мястото,в което да ти отглеждат децата. Там е мястото,където се опитват да им наливат поне малко мозък,но ако мама и тати не са се постарали първите седем години да научат детето си на обноски,то колкото и да се страраят учителите-не могат да помогнат!
И престанете с малоумните си обобщения,защото обиждате невероятно много хора!
Както родилите около 30-те се обиждат на онзи пост,така има и мноооооого млади майки,които вие "всичко знаещите" врели и кипели жени обиждате! #Crazy

# 98
Ще се ужася, ако 15-годишната ми дъщеря се замисли дали да иде да живее с гадже на 20+, който щял "да се грижи за нея". Отврат. 15 е време за учене, та да не се налага батковци да се грижат да тебе, общуване с връстници, първи нескопосани опити в секса, оформяне като личност, развиване на таланти.

На 15 не можеш да си добра майка, точка. Не че не се е случвало децата да израстват свестни, но рисковете са много големи.

Това е и моето мнение.

# 99
Живанка,говориш глупости.
Училището не е мястото,в което да ти отглеждат децата. Там е мястото,където се опитват да им наливат поне малко мозък,но ако мама и тати не са се постарали първите седем години да научат детето си на обноски,то колкото и да се страраят учителите-не могат да помогнат!
И престанете с малоумните си обобщения,защото обиждате невероятно много хора!
Както родилите около 30-те се обиждат на онзи пост,така има и мноооооого млади майки,които вие "всичко знаещите" врели и кипели жени обиждате! #Crazy

това е и моето мнение

# 100
Важно е не хорското мнение, а факта, че в най-активната възраст, когато човек може да направи най-много, на теб са ти лимитирани възможностите. "Мъжът" е променлива величина, но детето си остава трайно прикрепено към майката. И ако тази майка не е положила усилия за някаква самостоятелност (образование, умения и т.н.), после дупе да й е яко, ако мъжът реши да си набие камшика. Да не говорим, че около 20 год. е най-подходящият период да опознаеш света, да гребеш с пълни ръце от живота, да правиш нещо за себе си, да преценяваш партньори и т.н. Докато на 18-20 ти се чувстваш разкъсвана между желанието да излизаш, да правиш нещо, то на 25+ жената е преситена от всичко това и вече може спокойно да се отдаде на детето.
Еваларката, Милинке, добре си опечена.Мислех и нещо подобно да пиша, но просто се отплеснах в съвсем друга, хм, посока.

милинка,благодаря  bouquet
Спести ми 5 мин. писане.

# 101
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally

За какво да ги уведоми??? За това, че дъщеря им живее от 15 годишна с приятеля си в къщата им ли?? Ами сигурна съм, че те знаят...

# 102
  • Ботевград
Може би наистина сме различни поколения и сме с много различни разбирания..по-добре да спрем с глупостите и с нападките,след като няма да сме на едно и също мнение.
Може и да съм на 17,но за разлика от повечето(които са били на моята възраст) не мисля как да ида да се напия,да се натискам с някой някаде и да правя безразборен секс...

# 103
Как не те  е срам,да не мислиш за тия неща-пропиляваш си живота,момиче Naughty

# 104
Важно е не хорското мнение, а факта, че в най-активната възраст, когато човек може да направи най-много, на теб са ти лимитирани възможностите. "Мъжът" е променлива величина, но детето си остава трайно прикрепено към майката. И ако тази майка не е положила усилия за някаква самостоятелност (образование, умения и т.н.), после дупе да й е яко, ако мъжът реши да си набие камшика.
Да не говорим, че около 20 год. е най-подходящият период да опознаеш света, да гребеш с пълни ръце от живота, да правиш нещо за себе си, да преценяваш партньори и т.н. Докато на 18-20 ти се чувстваш разкъсвана между желанието да излизаш, да правиш нещо, то на 25+ жената е преситена от всичко това и вече може спокойно да се отдаде на детето.

Много точно милинка, дано повечето млади момичета имат достатъчно акъл за да го осъзнаят Simple Smile

Вероника, не всички си мислят за секс и алкохол. Но по-добре е сега да го правиш, щото после ще ти е по-трудно. А това важи с най-голяма сила за образованието ти!

Общи условия

Активация на акаунт