ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 736
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • В центъра на мръсотията
Влизам само колкото да направя поредния "само" запис  Embarassed (дано да не ме наритате)
Честит празник на всички бивши (разбра се, че такива няма), настоящи и бъдещи студенти   bouquet
Осмокласничката от снощи повръща, а на мен ми е супер притеснено, защото не мога да отсъствам от работа в момента, а в четвъртък заминаваме с баща й за няколко дни извън страната и ще трябва да разчитам на баби и дядовци, което хич не го обичам... Малката (почти 7г.) ме успокоява - "Мамо, не се тревожи, аз ще се грижа за Криси..."  Tired
На 19-ти имаме фирмено парти, ако се освестя до обяд - ще дойда на срещата, че все ви гледам по снимките и благородно ви завиждам...
Весела подготовка за празниците, момичета!  Hug

# 31
  • София
21. Донесена от вихъра - след фирменото парти на 19-ти, ще навести и нас на 20-ти! Hug

# 32
  • София
Понеже със сигурност сред вас и дечицата ви има Ани, Анети и  други, имащи имен ден днес, си позволявам де се паркирам за кратко тук и да ви пожелая много здраве, щастие и успехи!    bouquet  bouquet  bouquet

# 33
not stubborn enough Hug
Благодаря!

Днес обаче имам имен ден по... ник! Mr. Green
ана е част от името ми Sad и празнувам на Илинден.Те тук си ме знаят/повечето/.
Но от днес започвам да празнувам именния си ден два пъти в годината.
Тогава да почерпя
Да ми е жив и здрав ника и още много пубкикации си пожелавам! Joy

# 34
  • София и там където не се пуши
Честито на именячките и днес не трябвало да работим  http://dnes.dir.bg/2009/12/09/news5515742.html

# 35
  • Sofia
Ана, да ти е жив и здрав ник-а!
Честит празник на именниците и бързо да почерпят!  bouquet

Дороти, много хубаво инфо даде, благодаря!
Мъжете да не излизат извън село, а майките да не работят! Да му мислят работодателите.

# 36
  • София
not stubborn enough Hug
Благодаря!

Днес обаче имам имен ден по... ник! Mr. Green
ана е част от името ми Sad и празнувам на Илинден.Те тук си ме знаят/повечето/.
Но от днес започвам да празнувам именния си ден два пъти в годината.
Тогава да почерпя
Да ми е жив и здрав ника и още много пубкикации си пожелавам! Joy

Нищо де, простено ми е незнанието... Wink Ще чакаме 20-ти юли или 2-ри август по стар стил и ще ти честитим тогава, при това - цели два пъти!Явно ще си просим още почерпки!Ама тогава седмокласната истерия ще ни е минала и няма да очакваме задачи от теб!Шегувам се, разбира се.. HugДай Боже ние да имаме поводи в началото на лятото да ви почерпим!
А пък днес - само Happy Nickname's day и толкова! Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 09:53 от not stubborn enough

# 37
  • София
Честит имен ден на всички, който имат близки Ани или само те са Ани! Живи и здрави и много кесметлии с името! Това е и празник на майките и жените, на смейството и децта, така че честит празник на всички в нашия форум!  newsm51А аз днес да почерпя, кръстенна съм на Ана  Wine Glass newsm38

# 38
  • София и там където не се пуши
Мъжете да не излизат извън село, а майките да не работят! Да му мислят работодателите.
Национален ден на - Ден без Командировки  Joy .
Много ме е ядосал осмокласника. Ходи по суичер на този студ. Ама напарово ми иде да си намеря вечерна рябота - освен на Лъвов мост за друга не се сещам  rotfImao rotfImbo

# 39
  • България
(х) Dorothy , не се притеснявай - моята девойка също ходи по суитчер, макар и с полар вътре Wink. Относно нощната работа - имаш алтернативи - пл."Възраждане", пл."Македония", Околовръстното шосе......, ама навсякъде е малко студеничко  Grinning. За това пийни едно малко /ако не помогне мини на голямо  hahaha/ и ще се оправиш  newsm44

# 40
  • Варна
 Утре вечер съм на родителска след нея ще видим какво ще ми бъде коледното настроение съответно това и на осмокласника    Laughing

# 41
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
 На всички с хубавото име АНА и на тези с никове - АНА!

# 42
  • София
Утре вечер съм на родителска след нея ще видим какво ще ми бъде коледното настроение съответно това и на осмокласника    Laughing
Тези вашите даскали нямат милост 'начи! Предколедна родителска,... Thinking

В нашето училище говорят за Коледен концерт! smile3501

# 43
Да мина да честитя именния ден на всички майчета и дечица.

Живи, здрави, щастливи, много, много късмет и парички.

Брей, Lady-B, много лека ръка имаш....  Я колко много хора си записала за срещата.

Може ли да ми пратиш актуализирания списък на майчетата от предишната среща.

# 44
Записвам се в новата ни тема! Hug
Гледам, вече сте навъртяли няколко странички.

Поздрави на Ана и на всички именници!  bouquet

Аз бачкам и стягам тийновете. ooooh!
Трябва да им купувам зимни обувки и на двамата, а нямам представа как трябва да изглеждат. В момента ходят с маратонки, според мен са летен модел или със сигурност не стават за мокро време. Вашите млади мъже, как са обути през зимата?

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 15:05 от FireLite

Общи условия

Активация на акаунт