Спите ли съвместно с бебето/детето?

• 32 699
  • 188
  •   1
Отговори
# 120
  • София
разбира се, че ще се научи да спи сама, нали не си представяш, че докато се изнесе от къщи, ще спи във вашето легло....
всъщност единствените, които познавам, да говорят за "проблеми" са хората, които не са спали съвместно с децата си.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 11:22 от Angel_Dust

# 121
  • София
всъщност единствените, които познавам, да говорят за "проблеми" са хората, които не са спали съвместно с децата си.

И в мен наскоро се прокрадна тази мисъл,как компетентно изказващите се по бебешки въпроси,много често не са се сблъсквали с конкретният проблем,но понякога категоричноста на изказването ме кара да се замисля дали аз не греша.

# 122
Аз се опитвам да не взимам детето при нас, защото при повечето ми познати се появяваше проблем че вече порасналите деца не искат да спят сами било в легло или тяхна стая.Има моменти обаче когато да не вземеш детето и да го гушнеш  до теб е просто немислимо.Така че спрях с опитите.Гушкаме се винаги когато се налага или можем/следобед винаги спим двамата/.няма по-приятно усещане от мъника сгушил се в теб.Освен това денят в който самите деца няма да позволяват гушкане ще дойде като утре.затова сега се наслаждавам на гушкането.

# 123
  • София
Аз се опитвам да не взимам детето при нас, защото при повечето ми познати се появяваше проблем че вече порасналите деца не искат да спят сами било в легло или тяхна стая.Има моменти обаче когато да не вземеш детето и да го гушнеш  до теб е просто немислимо.Така че спрях с опитите.Гушкаме се винаги когато се налага или можем/следобед винаги спим двамата/.няма по-приятно усещане от мъника сгушил се в теб.Освен това денят в който самите деца няма да позволяват гушкане ще дойде като утре.затова сега се наслаждавам на гушкането.

Да, така е, дечицата растат, стават самостоятелни и след време като се обърнем назад то ще е излетяло неусетно.

# 124
Нашият мъник още два месеца няма, а вече заема половината спалня Simple Smile Кошарката му е точно до спалнята ни, но вечер, когато с ММ си легнем, бебока започва да ми пуска едни усмивки и да ме гледа и просто не мога да издържа на изкушението да го взема при мен Simple Smile

# 125
  • Добрич
Почти до 3 години си спеше на спалнята, после долепихме неговото легло до нашето и така сме и до днес.  Wink

# 126
  • София
Освен това денят в който самите деца няма да позволяват гушкане ще дойде като утре.затова сега се наслаждавам на гушкането.

И аз така мисля  Peace

# 127
В началото си правих някакви илюзийки, но човечето си каза исканията  Mr. Green Кошарка и кошче седят за красота и беб е върху мама, върху тате  корем до корем Flutter
Но вижте го, как да устои човек на това  Heart Eyes

# 128
И ние сме така. Люлка, креватче, кошарка - но не. Всяка вечер иска да е при мен и засега таткото спи при каката и баткото в другата стая, а бебо до мен на спалнята.

# 129
Вечер заспива докато се кърмим и я премествам в нейното легло.През нощта като се събуди си я гушвам при мен, давам гърда и всички сме щастливи  Grinning

# 130

И в мен наскоро се прокрадна тази мисъл, как компетентно изказващите се по бебешки въпроси, много често не са се сблъсквали с конкретния проблем,но понякога категоричността на изказването ме кара да се замисля дали аз не греша.

Само колко си права!  Peace  - скоро попаднах на една такава потребителка  Stop

По темата - в повечето случаи си спи в кошарката, но събуди ли се през нощта, я взимам при нас на спалнята и така си доспиваме.  Grinning

# 131
Спим съвместно и всички сме доволни и наспати  Heart Eyes Спи между 10-12 часа нощем, като ако се размърда си цоква 2-3пъти и пак заспива дълбоко.

Имам много приятели, които "учат" децата си да спят самостоятелно и откакто имат деца спят по 3-4 часа на нощ (година и отгоре), само за да не свикне на спалнята... Confused

# 132
от как са ни изписали от болницата спим заедно с моят син. отначало ме притесняваше да не повърне докато спи и го вземах върху мен да спи. после като стана на около 2 месеца на мен ми стаана навик да спи при мен и го вземах с причина и без причина. в момента на него му е навик. заспива в своето легло, но през ноща се буди и спира да плаче само ако го взема при мен. като порасне ще го отуча да спи при нас в леглото. но за сега ми харесва така Simple Smile

# 133
От както се е родила малката е спала 1-2 пъти при нас на спалната. Тя определено е от децата който обичат да си спинкат в креватчето си, а то е долепено до нашето легло. Заспива самичка, а когато има хора в стаята и е трудно , постоянно се разсейва. Затова вечер я слагам да спи, гася лампата и излизам от стаята. След 5-10 минути е заспала, аз само я завивам Simple Smile!

# 134
  • Русе
Мисля, че си е до дете. Нашето легло е семейно, тоест спим трима на него. За всичко си има време - сега е време за сън за родителите и бебето и за гушкане. Моето дете има нужда от мен и баща си нощем, а като се има предвид и че е предимно нощен кърмак, смятам, че зомбеенето не е за мен. Simple Smile Peace

Плюс това, като изключим събужданията ми с баща му, като бяхме съвсееем зелени гадженца, това са ми най-хубавите събуждания в живота, честно!

Общи условия

Активация на акаунт