Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли киселото зеле да се яде като салата и в кои дни?
Може ли да се използва олио при приготвянето на храната?
Какво решение взехте за себе си на Коледа - да се придържате към рутина или да се поотпуснете малко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли киселото зеле да се яде като салата и в кои дни?
-
Може ли да се използва олио при приготвянето на храната?
-
Какво решение взехте за себе си на Коледа - да се придържате към рутина или да се поотпуснете малко?
-
Какво трябва да направи човек, ако загуби повече от 10 кг през първия цикъл на диета?
-
Подходяща ли е диетата за 12-годишно момиче?

Днес получих три комплимента от хора дето не са ме виждали скоро ,че много съм заслабнала
,като почнат да ме питат дали не съм болна от нещо спирам всякакви диети
днес си купих една къса пола и много се харесах с нея.А сега се връщам да ви чета
И мисля ,че трябва да избереш или пица или макаронки , но ти си знаеш. 
. Малко лични неприятности, но все пак не бива да си търсим оправдания, защото такива винаги ще има, хубави или лоши! Та, да вкарам малко оптимизъм и да ви благдаря за стимула, който давате на всички съфорумки! За всички - продължавайте напред, не прекъсвайте, да докараме това, което сме започнали заедно, до край!