Кой от двамата обича да поспива повече?

• 5 065
  • 113
  •   1
Отговори
  • Талант на 2012,2013 г.
Ей така ми дойде на ума понеже ние и двамата много обичаме да си спинкаме,когато можем. А вие как сте със спинкането? newsm09

# 1
Привет Simple Smile Аз съм от тези, които мразят да стават рано Simple Smile Много ми е хубаво в леглото и ако има начин цял ден там ще го изкарам Simple Smile Но съпруга ми за сметка на това е от тези, които дори в почивните дни стават в 7.30ч  ooooh! Това за мен е престъпление  Laughing

# 2
Определено аз. В почивните дни спя до 13-14 ч.
Нощна птица съм, най-добре ми е да лягам 4-5 ч. и да ставам следобяд Tired

# 3
Аз,не много,но все пак повече.НО оставя ли те някой Close?!Като се разтропат мъжа и дъщерята из къщи става и кучето и картинката е пълна,ха върви да спиш!Блянувам мига,в който ще се усамотя не само в лични покои,но и на отделен етаж,и а е влязъл някой- #2gunfire!

Но съпруга ми за сметка на това е от тези, които дори в почивните дни стават в 7.30ч  ooooh! Това за мен е престъпление  Laughing
И при нас е така,само че става дума за 6.30ч.

# 4
Аз спя повече.И мразя да ме будят.

# 5
Аз съм тази,която спи повече.Всъщност са ми достатъчни 8ч. и се събуждам,но и половин час по малко да спя ми се отразява зле.За мен съня е по важен от храната.Вкъщи гледат ако може да ме оставят да се наспя,но не винаги е възможно.Днес е от гадните дни в които не се наспах.

# 6
Аз,не много,но все пак повече.НО оставя ли те някой Close?!Като се разтропат мъжа и дъщерята из къщи става и кучето и картинката е пълна,ха върви да спиш! ...

Такива ползвам, нямат грешка  Mr. Green
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&c … ;products_id=1524

# 7
В началото на връзката ни аз бях тази,която спеше до обяд,спях и следобед.. Mr. GreenТой беше свикнал да става рано,няма събота,няма неделя. Ама нали знаете,че хората като живеят заедно заприличват един на друг.. Mr. GreenЕ,понеже аз не можах да се науча да ставам рано,той се научи да става късно. LaughingИ сега и двамцата си спинкаме по много и блажено..даже и кучето ни вече спи до късно. Mr. Green

# 8
Не се чувствам добре когато спя по много,мъжът ми си поспива повече от мен,но не и ставал след 10,така че ....... Thinking

# 9
Аз,не много,но все пак повече.НО оставя ли те някой Close?!Като се разтропат мъжа и дъщерята из къщи става и кучето и картинката е пълна,ха върви да спиш! ...

Такива ползвам, нямат грешка  Mr. Green
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&c … ;products_id=1524
  Hug
Добре ги знам,но ги ползвам само като сме на почивка .Но иначе за всеки ден не са ми удобни.

# 10
Ако си легна към 11-12 вечерта се наспивам идеално до към 8-8.30..
Ставането в 7 обаче ми е смърт, ако ще и в 22 ч да си легна.. Rolling Eyes

Любимият пък е в състояние да счупи всички рекорди по спане..не спи с дни, а после наваксва с тридневно спане.. Shocked

# 11
Непременно пусни анкета,че така ще се загубиш в отговорите!
Ама да не е само с 2 отговора,повечето семейства имат дете/деца,куче,коте и т.н.

# 12
  • София
Той. И прав може да спи.  Crossing Arms

# 13
Аз ставам по-рано и не обичам да се излежавам в леглото, а милото спи до по-късно и се излежава. За сметка на това моя милост обаче обича да спи следобед, а той не. Говоря за почивните дни естествено, в работните ставаме по-едно и също време.

# 14
  • някъде другаде
Мъжът ми може да спи и цял ден. Аз и събота и неделя ставам рано , но обичав да спя на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт