Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 026
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Искам да попитам Активия от тази 0,5% може ли?А кисело зеле през втората фаза и става ли?Мерси предварително!

# 616
  • Basel
Честит имен ден на Танчетата,много успехи и добро настроение!Veneras,да си жива и здрава и много щастлива  newsm51.Nikolincheto,аз също много се радвам че се появи.Мога да ти кажа,че започнах режима след като разгледах твоите снимки,тогава си повярвах че и аз мога.Разликата преди и след е зашеметяваща smile3501.Изглеждаш страхотно с тази дънкова пола newsm10.Mucko,за Активията знам че не става,а аз кисело зеле си хапвам,но майка ми го начуква и го прави по някакъв начин та нито е солено,нито кисело,не е от каца.По скоро е като леко кисело прясно зеле.Та аз такова ям Peace.Gardenia,със здраве да си ползваш печката smile3525.

# 617
Дааа, реалното тегло е сутрешното, след хубав сън и след WC  Peace
Късното ядене не е проблем, ако е режимно. Само, че може сутринта да не е преработено и да няма кой знае какъв минус.
Аз по едно време вечерях късно и минусите се показваха преди да седна да обядвам, въпреки че преди това съм закусвала и съм пила вода.
Не се притеснявайте, ако сте гладни повече от нормално. Яжте си режимно, това няма да навреди. Всички сме минали през периоди на голям глад  Laughing Ядеш риба и пържоли в несвяс, а отслабваш  Wink
mucko ,  киселото зеле трябва хубаво да се изкисне, за да не е солено и става за ядене, но Активията я остави  Peace
Николинче    Hug
Венерас, честито   bouquet Мнозо здраве и късмет!
Честито и на останалите именици   bouquet

ЕДИТ: Малееееееееееей Зори, те това е истинска дюканка  Hug И аз тА обичЪЪЪЪм  Heart Eyes , ама и другите обичЪм щот' съм много любвеобИлна   love001

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 11:55 от Gardenia

# 618
Здравейте, сладуранки, smile3534 бивши дебеланки, настоящи пухкавелки и бъдещи хубавелки.................... На всички полелавам много здраве, късмет, любов и разбира се пари........... newsm51

Не се освиних Animal Pig Animal Cow  261uu по празниците, просто от работа нямах тази възможност, но...................прекалих с уискито и виното smile3504, което доведе веднага до отесняване на прашките и леко подаване на зачатъци от масссссссс, които се оказаха вода.............

Филудка ми прати трици по куриер.............триците са 7Е, а куриерът струва 30Е, а сега кажете не съм ли истинска дюканка???
Филудкеееееееееееееееее майка, дюканската супа намига ли ти от тенджарата?
Мимиииии, давам съвети относно гонитба на добитък по пътищата.............

Венерас, кукло, мноооого любов и хубави мигове........

Николинче, постоянно се сещам за теб, нали и на мен ми се налага да поработвам в ресторанта.......

Гардения, Убичам таааааааа  Kissing Heart
 не мога да изредя всички........
Чакам с нетърпение да се прибера през февруари
Lucie,  hahaha baby_neutral Drunk
Тука се видяха в чудо с мен, изядох един чувал с риба за норматив и сега се ослушват и не купуват риба.......обаче аз набарах едни варени пилешки филета, готови замразени...сега сам подкарала тях............и това като изям, минавам на октоподите и калмарите...........
Ако знаете на какво плюскане сам свидетел...не е истина....ядат като за световно, все едно света свършшва или ще ги стрелят........макарони, картофи, мазнотии....сосове, мазни сирена, плюскат та плюскат, последното им хранене е около 23часа.........как спят после акъл нямам..........

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 12:00 от zorita

# 619
Привет момичета!!! За отчета за 2 дни Дюкан -1.1кг.(май е добре, а?)  Grinning
А сега имам друго въпросче....понеже имам филенце от бяла рибка и довечера ще си я хапваме с мъжо(който не е диетуващ) и се чудя как да я приготвя, че хем аз да мога да я ям, че да съм си режимна, хем и на него да му е вкусна?!?

# 620
Привет и от мен! За 5 протеинови дни имам   -3 кг  newsm44, мноого съм доволна. Имам един въпрос, срещам в рецептите на места царевично нишесте, мога ли да ползвам царевично брашно без трици за питчица, например? 

# 621
Привет и от мен! За 5 протеинови дни имам   -3 кг  newsm44, мноого съм доволна. Имам един въпрос, срещам в рецептите на места царевично нишесте, мога ли да ползвам царевично брашно без трици за питчица, например?  
ТЦ, нишестето се ползва по една лъжичка на манджа за сгъстяване, а триците си имат функция - нищо не ги заменя и са за цял живот  Peace
Браво за резултата  smile3501
pipi66 и на теб  smile3501

ПП. Гледам си старите постове - не съм благодарила за честитките за печката  Blush Много ви мерсЯ  Hug Забравих да си купя силиконови форми  smile3537 Но за днес съм замислила един сладкиш на Лео. За 11 месеца нито веднъж не съм го правила и не ме питайте колко пъти ми се е ядял, четейки коментарите ви за него  Embarassed Ама в старата ми печка нищо не ставаше и не исках... абе трябваше да стане супер. Ще видим днес eat

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 12:08 от Gardenia

# 622
Липстик, радвам се, че пак пишеш  Hug Сигурно имаш много свободно време, щом и мъфини се гласиш да правиш  Wink
Амииии имам... аз и преди имах, ама нещо бях позагубила интерес да пиша и само си четях. Пък сега съм се взела сериозно да отсвирвам онези висящите 2 кг от лятото още, че вече станаха три и ме е яяяяд... Ти обаче държиш фронта и не се отказваш да пишеш, да отговаряш... От'де тУй твойто търпение нИ Нам  Heart Eyes

Момичета, имам нова готварска печка с керамиче плот newsm44  Да ми е честита,нали?  cook
Дааа  smile3501

Цитат
тооолкова сте ми липсвали без да го осъзная напълно!!! нашето Дюканско общество е така стоплящо, гостоприемно и лъчезарно!!!
На... и аз така, друго си е в сектичката да си те навикват кат' се подЛъзнеш Whistling

Цитат
оооох, до сега земеделствах, доих крави и УФце, капнах значи! отивам да спя, че то селската работа край няма!
Ох, това направо ме рзби  rotfImbo rotfImao
... и това също
Цитат
Взе книжка, кола и .... иди я търси по нивите - гони кончета да ги блъска
hahaha

Честит имен ден на всички Танчета.
Венерас Hug
Гарденийка Hug, ай чети сЯ, нЪл мноУ сА радваш Crazy А бе и аз не съм си го правила тоз прословут сладкиш... да взема да скокна да ме почерпиш ли ...
А, и зоритката Hug се появи... чудничко newsm44  с все същото чувство за хумор, с кеф да я четеш.

Да приветствам всички новички, ново-старички и всЕкакви.  Чрез режимност към успех Heart Eyes
Айде стига толкоз. Хубав, слънчев ден.
 Kissing Heart

К'во ш каЙтИ за тоз' отляво?

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:24 от lipstick

# 623
veneras, Честит имен ден! Да ти е живо и здраво името и ти покрай него Simple Smile

nadq , поздрави за резултата.

Гардения, честита ти придобивка, със зраве да си я ползваш и мнооого вкусни манджи  Wink

Ivi4ka , и аз мисля днес да хапна пилешки дробчета. Намерих тази рецепта:  Дробчета на фурна
Дробчетата се смесват с нарязан лук- ситно, на шайби, както ви харесва. няколко кис. краставички на ленти, се смесват с повечко кис. мляко , сол, черен пипер, червен пипер, всичко това се разбърква и се изсипва в тавичка- пече се и става мозък.
Но ако някой има др. идея, да сподели  Hug

Да се отчета и аз. За 5 дни- ударен етап -2 кг, -3 см бюст, -2 см талия и -2 см ханш. Мисля да изкарам още 1-2 дни само на протеини и да минавам нататък.
От днес почвам аеробиката- 2-а пъти в седмицата и малко фитнес, колкото да се раздвижа малко. Важното е, че се чувствам супер.
Чао засега, отивам да си сложа линийка и пак идвам
Успешенден на всички  Hug

# 624
Оф, момичета, аз пак сгафих ooooh! #Cussing out #Cussing out.....като четох книгата за ударния етап разбрах, че яйцата са позволени(в неограничени количества), ако нямаш висок холестерол и алергия, а то не било така, а сега гадната лакомия изадох цели 4бр. Blush Blush BlushУЖАС!!!! Много съм зле!!! Ще се изям от яд!!! Как може да съм толкова смотана и прибързана!!!

# 625
Оф, момичета, аз пак сгафих ooooh! #Cussing out #Cussing out.....като четох книгата за ударния етап разбрах, че яйцата са позволени(в неограничени количества), ако нямаш висок холестерол и алергия, а то не било така, а сега гадната лакомия изадох цели 4бр. Blush Blush BlushУЖАС!!!! Много съм зле!!! Ще се изям от яд!!! Как може да съм толкова смотана и прибързана!!!
Е, чИ що да не е така  newsm78 Карай си кротко, няма проблем  Peace
Липстик, идвай, чакам те  Hug Ще готвим заедно  Laughing Пък аз тука чакам зверчето да се наспи, затова съм се разписала. Кат' се събуди, ще ми уплътни времето  Wink
Ама какъв петъчен протеин си турила за аватар  Heart Eyes

# 626
http://www.youtube.com/watch?v=8WLlOpxhc1A&feature=related  Хайде дами малко мотивация ... мисля че тези са от тайното общество на Бай ДюкЯн  Laughing

Венерас , специално за теб Честит имен ден , жива, здрава и много обичана !

Честит имен ден и на всички други Танчета !

Зориткейййй , що тЪй с хората напрайй , без рана ги остаЙЙЙ ! Обичам та мноуууу  Heart Eyes

Гарденийка , честита ти печка , с любов да готвиш на нея !  Hug

# 627
Ама какъв петъчен протеин си турила за аватар  Heart Eyes
'ич даже не е петъчен... мен ако питаш, за всекидневна употреба го искам... ама това е в сферата на научната фантастика Mr. Green

А иначе, ако ставаше с телепортация, на мига съм там в Дряново, Габрово, Трявна ( а бе къде беше newsm78), хем и ще настискам принцеска Надя Heart Eyes

# 628
  • Варна
Зоринкааа, ади идвай си, че ми домъчня! Heart Eyes Hug

Липстикче, де се затри ти? Hug

# 629
Дзаааккккк аз съм тук и ще се хваляяя Laughing Laughing Laughing
3 килца за 5 дни-многоооо щастлива и много стриктна
Такава еуфория ме гони че милото не може ме понася
И да кажа-пристастена съм към кис мляк със степче ягода на болеро,ако някой знае подходяща кумуна за отказване да сподели  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт