Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 75

• 32 050
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Здравейте и от мен на всички страри и нови фиданки  Hug
Честит празник на всички именници   bouquet
От 6-ти януари съм отново на режима, за сега не съм се дънила, което е доста нехарактерно за мен  Mr. Green но пък след вчерашния въглехидратен (бяхме на детски рожден ден и си позволих алкохол) съм с 300г нагоре. Надявам се с днешния плодов нещата да си дойдат на мястото. До този етап съм изчистила натрупаните през празниците кг, които хич небяха малко. За 12 дена на охолен живот качих 4,5кг  #Crazy  за същия период от 12 дена махнах толкова, ма нормално бързо качените са и бързо смъкнати кг  Hug
Този път съм си поставила една струва ми се недостижима цел, ма то времето ще покаже ...
Лек и минусов ден на всички  Peace

# 691
  • в реалния свят
Здравейте фиданки-сладуранки!
polishanka,добре дошла в темичката.Тук ще ти хареса.
Специален поздрав за rosi_72.Фен съм ти от миналата година и се кефех на резултатите ти Hug
Аз днес съм въглехидратна и съм решила да хапна 2 парчета ябълков щрудел/сега се пече/ за обяд и 1 за вечеря .С грамажа на Принцеска и  с желанието за нейните резултати до края на първия месец Praynig

# 692
  • България
  bouquetда дам отчет за днес-бобов ден.боба съм го изключила от храните-боли ме мн корем,за днес се спрях на печени картофки в торбичка с мн подправки с допълнение царевица.вечеря пак същото.много вода и салатка от маруля.  newsm03след белтъчния имам малък -200гр,но пак му се радвам мн -скоро ще видя 52кг!  sijanie добре е че не си качила нищо-още едно доказателство че режима деиства-стимул за всички нас!как се храниш сега-това все питам миналите режима-наи е важно да не се върнат кг както е при повечето диети. AlbenaLV  нали знаеш влезеш ли в пубертета килиграмите ти се виждат много-истината е че 3-4кг би било добре да свали детето.ще се спра на разделното хранене за нея.сутринта се тегля и като чу 53.200кг се облещи и остави компа и вика колкоооооооооо newsm09 newsm53 учи в друг град и немога да контролирам какво хапва.Гале   uraчестит ти именник-да е жив и здрав и много да те обича!весело изкарване на празника! и да прегрешиш него вземаи много на вътре,утре с помалки порции и повече вода ще компенсираш.много е трудно на празник да си изцяло на режима и да обесняваш на гостите/както казва албена/.добре дошли на новите и успех на приключилите диетата.

# 693
Здравейте, и аз съм въглехидратна днес. Ще хапвам спагети на обяд и нещо сладичко за вечеря, че вече премирам за сладко. Дано с водата съм по-добре днес, че хич ме няма. Просто не се сещам да пия. Успех и днес.

Книгата няма ли я в нета на български?

# 694
От снощи нямах достъп до форума.Явно проблемът е в БТК, защото виждам, че сте си пописали.Днес имам 100гр + , което за вчерашното ядене си е нищо.Просто реших да експериментирам, ако ям повече, какво ще стане. hahaha

За половин месец -2,3.Надявам се, че втората част от първия цикъл ще приключи зимния сън и ще мръдна надолу.

На всички именици честито!Много минуси, момичета!Отслабвайте и заради мен! hahaha

# 695
Момичета, цял ден не мога да вляза във форума. Толкова ми залипсвахте всичкитее  Cry
Но пък отхвърлих много учебна дейност Simple Smile Регистрирах лек плюс след вчерашния въглехидратен, но мисля че е нормално вече, защото ми предстои мц за пръв път, откакто съм на диета. Малко е раничко, обаче вече ме боли доста. Днес съм изяла има - няма 100 гр сурови ядки, изобщо не съм гладна и мисля към 7 с една ябълка да приключа деня. Трябва да се поразровя малко из мненията си да видя какъв ми беше отчета след 3-тата четворка, защото вече изобщо не си спомням. Сега ще ви изчета днешните писания, нямам търпение   bouquet

# 696
здравейте,момичета няма ли да пием по едно следобедно кафе хайде всички заповядайте

днес и аз на въглехидрати та ябълков щрудел съм приготвила още вчера и много рано свърши
Веси-благодаря ти мила че попита,след 3-месечна почивка кантара показва пак толкова в смисъл задържах-сваленото,но имам още нужда и то доста та да видим как ще се получи
времето е пред нас-успех на всички
а Харизанова-такива да ги нямаме я по-сериозно, Hug
Принцеса-от МЦ е някак поддута и некомфортно се получава,но женски неволи няма как Peace

# 697
  • на малък остров в океана
Здравейте и от мен!
Не е само в БТК проблема, аз също не можех да вляза днес.
Аз след вчерашния белтъчен ден съм с още 500 грама надолу. Днес съм на зелен фасул. Една купичка от 300 грама изядох. За вечеря половин купичка и малко зелена салатка. Мислех да правя постни зелеви сърми, пък се оказа че нямам достатъчно ориз. Laughing
За утре не съм решила още какво ще, но май ще заложа на рецептите на Pety  - хляб с лук и розмарин и браунис за вечеря.Pety, имам въпрос относно тавата за браунис. С какви размери е? Моята май е голяма и предишния път ми станаха доста тънки и от там попрегорели и изсъхнали?

mima1976l, мерси за кафенцето.

Харизанова, ще отслабнеш бе, щом си упорита, ще бъдеш възнаградена. Никакво отказване! Щом няма желания ефект намалявай порциите и увеличавай водата. Не може да не ускори нещата.

# 698
mima1976l, браво на теб, че си успяла да ги задържиш толкова време килограмите.
Харизанче, не е от БТК - аз съм на друг доставчик, в другия край на България и пак не можах да вляза.
мама барба, сигурна съм, че ще имаш и по-добри резултати от моите  Wink
anjeelina, колко успя да свалиш и изкара ли 90-те дни. Успех с разделното!  Simple Smile

# 699
Здравейте и от мен!
От обяд не мога да вляза, но се радвам, че проблема е отстранен.
да почерпя за именника ми.Росито благодаря за пожеланията,Анжелина и на теб също.Веси и на теб.Честит празник на всички именици! HugРоси 72 благодаря за кафето,на Веси за закуската и на Мима за следобедното кафе.
Аз днес съм белтъчна и ще опитам, ако има прегрешения да са малки.
Лека вечер и много минуси.
Аз сутринта се премерих в см.Минуси за съжаление няма, но продължавам напред.Реших да се премеря след водния ден.

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 17:14 от Галина 74

# 700
Ех, бързо пишете...
Галина, сладкишът е невероятен...ммм, чак ми се дояде, пък и ми е ден  Wink
Днес- закуска мандарини (аз не мога само с 2 обаче  Embarassed)
Обяд- 2 мънички хлебчета с лютеница и малко солетки, един бонбон "Мерси".
За вечеря същото ще е, може пък да си спретна салатка с хлебчето. Десерт задължително ще има де...
Утре съм на работа, след едноседмичен болничен, не съм супер оздравяла, ще ми е плодов ден. С това гърло, как ще ям ядките, не знам. В плодовия само те ме спасяват.
Водния ден карате ли го?
Честитка на всички именяци днес! Да са здрави и успешни!

# 701
Малее момичета .. от 2 дена не мога да вляза във форума .. вчера и днеска чак сега ми разреши ... аз се поизгубих 2 дена .. и тия два прекарани в опити да ви пиша  Laughing Много сте изписали за 4 дена 30 страници .. май няма да чета всичко ... Да ви се оплача и похваля едновременно ... Значи аз прая диетата от 4 четворки / тва за новите / .. 2 от тях режимни .. 1 полурежимна и 1 изобщ0 нережимна .. такова съм говедо .. само преди да ми дойде МЦ , че за 4 дни изядах всичко , което ми видяха очите ... и имам ++ 1.5 кг ... но странното е , че имам -- 6 см на талия и -- 10 на ханша , точно след тези грешни дни ..  newsm78 Питах едни приятелки дето са прайли диетата преди да продължавам ли или да почна от начало / защ0т0 кг , с които започнах са точно толкова и в момента / .. те ми казаха по-хубаво да продължа , защ0т0 така или иначе 90 дена не можело да се идържи без прегрешения ... ама аз реших да започна пак .. докато съм още в началото / след тея нережимни 4 дни , като почна режимна би тряяло да имам -- / и преоткрих , защ0 този път като я почнах свалях по-малко0 от първия .. защ0т0 преди първия ядях като говедо .. и изведнъж режим и веднага -- ; а сега точно преди да почна бях болна от 24 Декември до 2 .. съм яла много малко / колкото ям за 1 ден / и изведнъж режима почнах да ям и за това нямам нито ++ нито -- ... обаче този път съм взела строги мерки ... забранила съм на мама да купува всякакви бейкролси и шоколади и тем подобни , няма да излизам / аз все като изляза прегрешавам / кат ми разбере за половината оценки ... и ще си седя вкъщи .. и няма да има с какво да прегреша  hahaha та да де хвалбата ми е , че въпреки че бях нережимна пак ми казаха , че съм отслабнала ... утре прая белтъчен / от утре , защ0т0 искам да си остана в 1а клас /  Laughing айде ся отивам да си нулирам линийката .. междудругото има два варианта .. да нулирам или да продължа и след края да напрая още 1 четворка вместо тая ...  айде да напиша тука и всичко лошо да остане в старата тема .. в новата само минусчета да пускаме .. Сигурно има много нови момичета .. welcome .. А и да ви се оплача .. и татко влиза в болница утре ...   cry

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 18:39 от GaBiNcEt0oy

# 702
  • Панагюрище
Мима1976,мерси за кафенцето,но и аз цял следобед не мога да влезна във форума.
Мама барба ,благодаря,поласкана съм,но имаше момичета с по добри резултати от моите,но аз се радвам,че са траини.
Мурка ,привет постът ти ме подсети да пиина една водичка.
Много ми е приятно ,че виждам много познати имена,така се чувствам като у дома си,на новите ще кажа да се стегнат и ще видят,чеще бъдат възнаградени за търпението.Успех на всички.

# 703
rosi_72 ти къде се загуби бе  Laughing  изчезна .. сега пак се засичаме  Hug как са кг ... разбрах, че си си ги запазила .. за което много се радвам .. не си кат мене лакомия  Laughing почвам като bebok_86 поне така ми каза Харизанчето Laughing

# 704
Здравейте и от мен!
Не е само в БТК проблема, аз също не можех да вляза днес.
Аз след вчерашния белтъчен ден съм с още 500 грама надолу. Днес съм на зелен фасул. Една купичка от 300 грама изядох. За вечеря половин купичка и малко зелена салатка. Мислех да правя постни зелеви сърми, пък се оказа че нямам достатъчно ориз. Laughing
За утре не съм решила още какво ще, но май ще заложа на рецептите на Pety  - хляб с лук и розмарин и браунис за вечеря.Pety, имам въпрос относно тавата за браунис. С какви размери е? Моята май е голяма и предишния път ми станаха доста тънки и
Ужасия тавата в която пека брауниса е една квадратна не е голяма или една форма за торти мисля че е 20 -22 см. диаметъра.

Общи условия

Активация на акаунт