Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои примерни храни, които участниците консумират в различните дни на диета?
Какви са някои от прегледите на диетичните резултати?
Кои са някои примери за храни, които трябва да се избягват в диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои примерни храни, които участниците консумират в различните дни на диета?
Диетата включва различни дни, като протеин, въглехидрати, плодове и бобови. Примери за консумирана храна включват свинско със зеле и сирене за протеинов ден, картофи и маслини за бобов ден, ябълки и салати за плодов ден и риба със зелева салата за въглехидратен ден. Участниците споделят, че в плодовия ден те ядат банани, мандарини, сливи, ябълки и др. Във въглехидратния ден те консумират ориз, пълнозърнест хляб, картофи и царевица. В белтъчния ден храните включват месо, риба, яйца, мляко и млечни продукти. В бобовия ден те ядат леща, боб, грах и соя.
-
Какви са някои от прегледите на диетичните резултати?
-
Кои са някои примери за храни, които трябва да се избягват в диета?
-
Какви са основните принципи на обсъжданата диета във форума?
-
Какви са някои от предложените храни и рецепти във форума?
за същия период от 12 дена махнах толкова, ма нормално бързо качените са и бързо смъкнати кг
след белтъчния имам малък -200гр,но пак му се радвам мн -скоро ще видя 52кг!
учи в друг град и немога да контролирам какво хапва.
честит ти именник-да е жив и здрав и много да те обича!весело изкарване на празника! и да прегрешиш него вземаи много на вътре,утре с помалки порции и повече вода ще компенсираш.много е трудно на празник да си изцяло на режима и да обесняваш на гостите/както казва

Регистрирах лек плюс след вчерашния въглехидратен, но мисля че е нормално вече, защото ми предстои мц за пръв път, откакто съм на диета. Малко е раничко, обаче вече ме боли доста. Днес съм изяла има - няма 100 гр сурови ядки, изобщо не съм гладна и мисля към 7 с една ябълка да приключа деня. Трябва да се поразровя малко из мненията си да видя какъв ми беше отчета след 3-тата четворка, защото вече изобщо не си спомням. Сега ще ви изчета днешните писания, нямам търпение 

Питах едни приятелки дето са прайли диетата преди да продължавам ли или да почна от начало / защ0т0 кг , с които започнах са точно толкова и в момента / .. те ми казаха по-хубаво да продължа , защ0т0 така или иначе 90 дена не можело да се идържи без прегрешения ... ама аз реших да започна пак .. докато съм още в началото / след тея нережимни 4 дни , като почна режимна би тряяло да имам -- / и преоткрих , защ0 този път като я почнах свалях по-малко0 от първия .. защ0т0 преди първия ядях като говедо .. и изведнъж режим и веднага -- ; а сега точно преди да почна бях болна от 24 Декември до 2 .. съм яла много малко / колкото ям за 1 ден / и изведнъж режима почнах да ям и за това нямам нито ++ нито -- ... обаче този път съм взела строги мерки ... забранила съм на мама да купува всякакви бейкролси и шоколади и тем подобни , няма да излизам / аз все като изляза прегрешавам / кат ми разбере за половината оценки ... и ще си седя вкъщи .. и няма да има с какво да прегреша
.. А и да ви се оплача .. и татко влиза в болница утре ...