90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
Колкото и бухалки да има, с този еърбег едва ли ще усетя нещо. Joy Wink

# 631
момичета от понеделник и аз съм с вас Peace

# 632
добре дошла Уич!

# 633

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha

# 634
Ели, фантастична промяна!  newsm10  Ще споделиш ли с по-новите за колко време се преобрази? Вече прочетох, че основното е с разделно хранене  Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha

Joy Харизанова, кефиш ме много!  Joy

# 635
Харизанова е на 50гр. Бейлис и вече не знае какви ги приказва.Смятайте ако започна да пия твърд алкохол за какво чудо ще иде реч. Joy

# 636
Най-после си качих снимки в сайта,така,ще имам стимул да ви се покажа и аз после с хубаво тяло   Mr. Green

днес си хапнах за закуска мандаринка,за обяд половин краставичка и доматче,следобяд плодова салатка и 3-4 орехчета сега мисля да хапна един портокал(малко попрекалих днес де  Blush) и да се захващам с детето,че после се качвам на степера  Peace
чао за сега   Hug

# 637
Ако ви имах на всички плоските коремчета, въобще нямаше да търся диети по сайтовете. ooooh! Внимателно разгледах снимките и всички сте за бой. fight

# 638
сега се снимах след плодовия за това  Mr. Green
качи някоя твоя снимка,пък дори и без лицето,че може и ние да "те набием"  Hug

# 639
  • България
плодовия ден преключва-само още 1-2 мандаринки!утре белтъчини.имам скумрия и се чудя как да я приготвя-не ми се иска да е пак на скара.исками се да я метна в фурната с доматки,кисели краставички...някоя фиданка ако знае рецепта моля да ми пише.оф ама те краставиците са за въглехидратния,нали има захар в тях..утре среща с Кантарев-да ли ще ме зарадва-трябва да помръдне вече! ХАРИЗАНОВА дай един беилис на сам! Hug

# 640
Не искам да си показвам триетажната кооперация(корема) засега, за да не се налага да ви се лее куршум.Wink

# 641
Не искам да си показвам триетажната кооперация(корема) засега, за да не се налага да ви се лее куршум.Wink

оххх ще ме скъсаш от смях  smile3532

сигурна съм,че преувеличаваш  Peace

# 642
  • Панагюрище
Ей момичета криите чашите,че Ели ще се появи с бухалките.
Харизанова,споко почти всички сме имали такава кооперация,но постепенно тя се руши.

# 643
Принцесса забравих да ти благодаря за рецептата  Hug ,че за варивата се чудя дали да си направя задушени картофки,че от този ориз със зеленчуци ми писна  Sick

# 644
Момичета,рецептите на 100% ли са на режима?
Шоколада,който се яде натурален ли е бях в магазина и не видях да пише черен
Чисто кафе ли е по-добре от 3в1,за млякото разбрах?
Трябва ли да е еднакво целия ден в смисал ако си ял варени картофи на обяд и вечера е това?

Супер много неща ще изникнат като въпроси

Общи условия

Активация на акаунт