Не искам да ме свалят такива...

• 15 390
  • 199
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив / София

Дори съм забелязала, че съм предубедена към ниски мъже. Мисля, че са комплексирани от ръста си./ визирам единствено мъже/.
[/quote]

Ама те наистина са такива и аз съм го забелязала. Този извод съм си направила в следствие 10-год."ходене по срещи и интимен живот"  Joy

# 151
  • густо майна Филибето
Лелеее, къде я изместихте темата Simple Smile
Да ви върна:
Снощи бях на едно място,много добре си изкарах,забавлявах се.Усилено бях сваляна от 28 годишен мъж.Много тарикатски ме сваляше,възпитан,образован,с добра рабта и най-вероятно ще постигне много от тук нататък в живота си.Трениран,облечен-казвам ви всички тези подробности,за да разберете,че не беше някакъв застрелян тъпанар.Много настойчив,обаче не можеш да му се разсърдиш,защото не преминаваше границата.И все пак,по-млад от мен!Точно това на мен не ми харесва.Не знам защо,не ми допадат по-млади мъже от мен.Ако питате моите приятеки,по-хубаво от това няма.Но за мен не е така.А това не се случва за първи път,постоянно такива ми се лепят.Може с две,с три ,с четири години да е по-млад,но все по-млад!Сега някой ще си каже:ненормална.И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко?И дори да се поднася то само,вие да го бутате с досада настрани?

ама вървежни мацки има тука ..Simple Smile и се оплакват.. съчувствие искат

не успях да прочета всички отговори.. но само искам да вмъкна че тези похотливи създания мъжете (особено интелигентния тип) никак не мрат да свалят някой а той да се дърпа...
по-скоро историята ми намирисва на кокошката която бяга от петела, но не прекално бързо и на съответно виртуално напомпване на самочувствието...

нищо лично, просто размисли ... и страсти .. чужди  Hug

Така е то с невербалното общуване. Сега чакаме опровержение Simple Smile

# 152

Дори съм забелязала, че съм предубедена към ниски мъже. Мисля, че са комплексирани от ръста си./ визирам единствено мъже/.

Ама те наистина са такива и аз съм го забелязала. Този извод съм си направила в следствие 10-год."ходене по срещи и интимен живот"  Joy
[/quote]

Не мисля,че е така.По същият начин,високите жени биха били комплексирани от големите си ходила,защото много пъти съм чувала мъж да се изкаже-жена с 40-41 номер,ужас!Зависи си от човека.

# 153
Защо? в много приятна насока тръгна темата. Сега някой ще каже, че не обича да го свалят плешиви, и ли синеоки.. Може би е най-добре да си сложим табелки - ниските далече, с коремчетата - при мен.
А Шанел ще трябва да си сложи и акта за раждане, защото никой няма да й повярва, че е на 35.  

# 154
  • густо майна Филибето
Недей така , синеоките са вървежни, но можем да включим като точка окосмяването Grinning

# 155
Като става въпрос за височината при мъжете,понеже аз съм 1,60см Rolling Eyes,на мен се ми се лепят високи мъже.Като казвам високи значи 1,80 нагоре.Дали има зависимост високите мъже да харесват ниски жени и обратното ниски мъже високи жени и т.н.?Чудя се просто. newsm78Но за мен лично от 1,75 нагоре си е висок мъж.Предполагам ,защото аз съм дребна. Rolling Eyes

# 156
Аз нося 36-38 номер, зависи от обувката, не могат да ми откажат по тоз повод  Joy
Но самата аз си мисля, че никога няма да си намеря някой хем свестен, хем по-висок, хем на подходяща възраст Sad
За очите нямам претенции, за косата почти - приемам всичко от бръсната глава до коса до кръста.  Laughing
За коремчетата също нямам особени претенции, аз не съм манекенка. Laughing

Може и да има такава зависимост. На този мой бивш, дето е 2 метра, той ми е казвал, че аз съм най-високото му гадже.
Всичките са били доста по-дребни от мен Thinking

# 157
  • густо майна Филибето
Познавам мъж 190, който си падаше по миньончета, каза , че 155 са му най-любими Grinning

# 158
  • Пловдив / София
Да, забелязвам тенденция високите мъже да си падат по по-ниски жени.

Иначе аз при мъж това първо забелязвам от целия му външен вид,височината. По улиците съм се забелязала, че мн.нахално се обръщам след мъже, които са поне 1 глава по-високи от мен, даже и да не са толкова симпатични. Blush
Другите не ги забелязвам. Mr. Green

# 159
Не мисля, че е тъпо да сваляш жена, която не ти показва, че имаш шанс..,.освен  разбира се, ако не я сваляш за една нощ. Тогава  те разбирам, че искаш да играеш на сигурно. Ти не обичаш ли да рискуваш? Толкова ли е страшно...?

Айде сега - риск  Joy Joy Joy много ви е добре някой да ви черпи цяла вечер и после да му кажете чао а  hahaha hahaha Няма безплатни раб'ти вече .... дай за да получиш ... иначе ... стара мома  hahaha hahaha ваш избор  Whistling

# 160
Не мисля, че е тъпо да сваляш жена, която не ти показва, че имаш шанс..,.освен  разбира се, ако не я сваляш за една нощ. Тогава  те разбирам, че искаш да играеш на сигурно. Ти не обичаш ли да рискуваш? Толкова ли е страшно...?

Айде сега - риск  Joy Joy Joy много ви е добре някой да ви черпи цяла вечер и после да му кажете чао а  hahaha hahaha Няма безплатни раб'ти вече .... дай за да получиш ... иначе ... стара мома  hahaha hahaha ваш избор  Whistling

Ми кой го кара да ме черпи? Не съм умрела за 2-3 питиета. И да, кат не ме кефи, си го режа директно. Както се казва вадя голямата ножица и хич не ми дреме.

# 161
Ми кой го кара да ме черпи? Не съм умрела за 2-3 питиета. И да, кат не ме кефи, си го режа директно. Както се казва вадя голямата ножица и хич не ми дреме.

Широко ви е около врата ... широкооо  Grinning

# 162
Аз пък не искам да ме свалят такива дето имат проблеми с егоцентричната жлеза. Странно защо, но все такива ми се лепят  Tired

# 163
Не мисля, че е тъпо да сваляш жена, която не ти показва, че имаш шанс..,.освен  разбира се, ако не я сваляш за една нощ. Тогава  те разбирам, че искаш да играеш на сигурно. Ти не обичаш ли да рискуваш? Толкова ли е страшно...?

Само една вечер???
Ако иска нещо повече,бая вечери ще трябва да се изръси...и то не само с питиета!!!

А тоя ,дето иска срещу едно-две малки да получи нещо,хич няма шанс....    Mr. Green    Mr. Green

А и честно да ти кажа,една жена ,ако чака да я черпят по баровете, та да си хваща мъж...   отпиши я!    Peace

# 164
Аз пък имам проблем, че никой не ме сваля. И питиета им купувам, и вратовръзки.  И те после си тръгнат с някоя друга.  

Широко ви е около врата ... широкооо  Grinning

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт