Не искам да ме свалят такива...

• 15 390
  • 199
  •   1
Отговори
# 180
Не мисля, че е тъпо да сваляш жена, която не ти показва, че имаш шанс..,.освен  разбира се, ако не я сваляш за една нощ. Тогава  те разбирам, че искаш да играеш на сигурно. Ти не обичаш ли да рискуваш? Толкова ли е страшно...?

Айде сега - риск  Joy Joy Joy много ви е добре някой да ви черпи цяла вечер и после да му кажете чао а  hahaha hahaha Няма безплатни раб'ти вече .... дай за да получиш ... иначе ... стара мома  hahaha hahaha ваш избор  Whistling

Риск си  е ...да се набутате с едно-две питиета??  Laughing  

# 181
...И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко?И дори да се поднася то само,вие да го бутате с досада настрани?
аз. мъжът трябва да е по-възрастен, по-висок, и по-богат от мен.
   подкрепям и съм абсулютно съгласна!

# 182
Ха,че аз съм женена за "агнешко" LaughingМъжът ми е 7 години по-малък от мен.Нищо ненормално или перверзно няма във отношенията ни,двойка сме като всички други.Дори въобще не мисля за това,че е по-малък.Държи се напълно зряло,никога не е бил инфантилен,дори когато беше на 21 г.(от тогава имаме връзка)На мен това ми е втори брак,и смея да кажа,че е доста сполучлив.Първият ми мъж беше 7 години по-голям от мен,но по-голям муньо и мамино синче едва ли има.Така че не съдете прибързано Mr. Green
п.п.външно пък въобще не личи,че аз съм по-старата,мъжът ми е едър и висок,и да,има стегнат задник...все още...

# 183
 Laughing Вие сте сладурки! Това че вписвате тук опитите за свалки е добре - не рискувате да ги забравите поне. Аз явно не отрязявам никого за повече от секунда, защото нищо не помня. Дори не ми прави впечатление. Случва ми се относително редовно приятелка/-и да ме "светват", че някой е точил лигички по мен, а аз дори не мога да си спомня как е изглеждал човека или просто отсичам нещо от рода на: "да бе?!" и следва хилеж. Друг път ми подават сигнали с клаксона на колата, а аз си мисля, че нещо фаровете не ми работят или номера (примерно) е паднал  Joy
Все пак като семейна жена мисля, че така е правилно, а когато ми се случи нещо подобно просто го приемам като един комплимент, че съм една красива и ухажвана жена. (Наскоро ми "свалиха" 10 години от възрастта, а на първата родителска среща преди 4 години класната ме пита дали съм каката на детето)
Възрастта в крайна сметка не може да е препятствие, ако всичко останало е наред - няма разбити семейства, има общи интереси и... там каквото всеки си търси  Grinning

# 184
Открай време ми се лепват по-млади от мен мхм.."агънца", а чак за толкоз отракана не се мисля. Най-възрастния ми приятел беше с около 3 години по-голям от мен. Случвало се е да ме свалят и разни чичковци, но след един определен момент комуникацията с тях става обременяваща, прекалено много комплекси, предразсъдъци и закостенелости излизат на преден план, естествено за сметка на доборото прекарване.
Един 28 годишен мъж пък ,дори и да е по-млад от мен, няма как да го сравня с 18 годишен сополанко. Хиляди пъти предпочиатм свалка с млад 20 и няколко годишен левент, вместо с някой зрял-зрял- презрял 40 годишен господин. И като цяло нямам нищо против младите хора. При тях поне ги няма онези негативни наноси на времето, които биха могли да скофтят и един най-безобиден разговор ..за музика примерно.

# 185
Ем сърби, ем боли - женска му работа! Mr. Green
При вас  не е ли същото  Mr. Green
[/quote]

Коментарът е за вашите "проблеми", а когато аз кажа че искам/не искам агнешко, тогава ме обсъждай!
Хиляди пъти предпочиатм свалка с млад 20 и няколко годишен левент, вместо с някой зрял-зрял- презрял 40 годишен господин. И като цяло нямам нищо против младите хора. При тях поне ги няма онези негативни наноси на времето, които биха могли да скофтят и един най-безобиден разговор ..за музика примерно.
Малии, колко съм зле, отивам да се гръмна - хем дърт, хем от музика не схващам, ужасТ комплексен!!!

# 186
Да кажем, че просто младите хора са по-безгрижни.
Нотар, теб не те познавам. Но определено не ми е  било приятно след иначе задушевните разговори за Пинк Флойд батковците, хайде да не казвам, "чичковците", да ми изпращат смс-и със ектремни съобщения за здравословното си състояние или да ми реват два часа как жена им ги  измамила с детските итн, итн. Още по-неприятни са ми разговори от типа: "Виж ме колко много разбирам от история, спорт, самолетостроене и какво ли още не. А.., ти знаеш кой е Род Стюард?! Боже, как е възможно това! Но едва ли знаеш кой е ...на баба Злата шурея Mr. Green"

# 187
Аз също никога не съм харесвала по млади мъже;)))))) Hugдечковци  са;)

# 188

Коментарът е за вашите "проблеми", а когато аз кажа че искам/не искам агнешко, тогава ме обсъждай!

Не съм те обсъждала,а само ти зададох въпрос, на който явно нямаш отговор!  Crazy

Вкарваш всички жени под един знаменател"- вашите проблеми" и  за това те контрирах със същия въпрос.

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 13:35 от kuku-ruku

# 189
  • София
И аз съм в групата HugОт тийн години още,винаги съм се заглеждала по мъже,а не по момчета,с приятелят ми разликата е почти 12 години и мога да кажа,че се чувствам отлично!Мъже на моята възраст(23) или дори с 3-4-5 години по-големи просто,как да кажа,не тежат някакси в моите очи.Бях на рд на една приятелка скоро,имаше един страхотен пич и просто от любопитства я попитах какъв е,кой е и т.н.Като ми каза,че е на 20г и половината от чара му си замина Peace

# 190
Не съм те обсъждала,а само ти зададох въпрос, на който явно нямаш отговор!  Crazy
Вкарваш всички жени под един знаменател"- вашите проблеми" и  за това те контрирах със същия въпрос.

Да, отговаряш на въпрос с въпрос, което си е чисто бягство. А жените смея да вкарвам под един знаменател, защото имам опит /поне на години, ако не на бройки/. Едно от изключенията, които потвърждават правилото и моите думи е моята жена!  Party

# 191

Да, отговаряш на въпрос с въпрос, което си е чисто бягство. А жените смея да вкарвам под един знаменател, защото имам опит /поне на години, ако не на бройки/. Едно от изключенията, които потвърждават правилото и моите думи е моята жена!  Party

Не разбрах кое изключение е твоята жена.

# 192
Аз пък си шаря във възрастовия диапазон +/-10 години на моите и ми е супер приятно и весело. Т.е. когато се забавлявам, не ми е особено важно колко е по-голям или по-малък от мен (в границите на тези 10) мъжът срещу мен. Sunglasses Какво значение имат годините, когато ти е приятно!? Когато не ти е, годините са последното нещо, заради което ти е неприятно.

# 193
Трещерица - не следиш темата! Naughty
Бижу - знаех си, че си читава!

# 194
Бижу - знаех си, че си читава!
bowuu Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт