90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №77

• 30 897
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Ура ,издържах плодовия newsm44 newsm44 newsm44. Сега къпя крокодилчето и си лягам, за да не правя набези към хладилника.Днес се опазих от изкушения.Утре не е страшно - обичам белтъчните.

# 601
момичета, аз  приключих с вечерята Simple Smile, утре съм плодова Simple Smile
а ето и отчета за днес:
Закуска: 10 часа - 1 ябълка
обяд:13 -малко повече от 1/4 плосък хляб + 2 об. бисквити
вечеря 19:30 - 1/4 плосък хляб + лентичка черен шоколад (малко се поолях вечерта с хляба, но... Embarassed)
Хайде, чао от мен
Спокойна и минусова нощ  Hug

# 602
  • София, родом- Силистра
Момичета за белтъчния ден нали мога да си направя кюфтета запечени а не пържени и ако да каква кайма ползвате?

# 603
Отчитам се след въглехиратния ми ден:
обяд - 200 гр форнети
следобед - парченцето шоколад
вечеря - 5 лъжици грис халва
 Сега съм понатъпкана, но ме чака глад петък и събота. Хубава вечер от мен и бягам да гледам Незабравима  Laughing

# 604
# 605
Момичета, дайте ми идея за ястие за утре. На въглехидратен съм, но не ми се ядат макарони..Simple Smile
Това с гриса е много хубаво.. чудя се дали да не си направя да ям грис утре..аз много обичам:)

# 606
  Ели, благодаря ти  Hug Надявам се да ми е за първи и последен път.Сега ми се повдига Sick  Ауууууу, че полезни постове си давала...преди време ти ги четях като се канех да почна режима.Тази вечер след сериала ще се отдам на четене пак да си припомня някой важни неща които си казала Hug  bouquet

# 607
  • България
Момичета за белтъчния ден нали мога да си направя кюфтета запечени а не пържени и ако да каква кайма ползвате?
по принцип наидобре е да се пече,а не пържи.мн е калорично и вредно.аз дори на децата се опитвам да го избягвам.каима повъзможност с повече телешко месо,наидобре смляна пред теб в магазина.
Момичета, дайте ми идея за ястие за утре. На въглехидратен съм, но не ми се ядат макарони..Simple Smile
Това с гриса е много хубаво.. чудя се дали да не си направя да ям грис утре..аз много обичам:)
за обяд пица с зеленчуци,питка.аз наблягам на маакароните-само ги посолявам и слагам малко масълце./никога не съм ги харесвала солени,но незнам защо тук така ги ям,точно когато е разрещено не ми се яде сладко/.за вечерта обезателно пробваи шоколадовите квадрати,може и баклава,тиквеник.от всичките дни в този винаги имам наиголям минус!странна работа,нали?!
днес за първи път ядох едно и също за обяд и вечеря-само заек и мандарините за закуска.
утре съм на ориз с грах и царевица и зелева салата.
лека вечер и минуси сутринта,дори и малки но траини.  bouquet

# 608
  • на малък остров в океана

А с пицата как си? Ако нямаш тесто или не можеш да месиш като мен, взимаш две филийки, поливаш ги с доматен сос, нарязваш 2-3 гъбки и половин глава лук, поръсваш с риган, печеш 10 минутки на грил и готово. Гарантирам, много е вкусно!  chef

# 609
Хапнах салата от моркови за вечеря. И тъй като омазах нещата днес си откраднах пърченце пържолка от порцийката на мъжлето  #Cussing out

От утре съм сериозна. Кашарел с мен ли си  Hug

# 610
  • София
Здравейте пак!
Реших и аз да напиша какво ядох днес Laughing
Сутрин -1 ябълка
за обяд -панирана риба и рачещки рулца с мешана салата
за вечеря -същото като на обяд
Обаче .....сега много ми се е дояло някакво мезе и само се оглеждам в един суджук и да пия винце.....
Никъде не прочетох за мезетата: луканка,филе,пъстърма и др.
Днес съм на протеини и все си мисля,че мога да си хапна малко мезенце + чаша червено вино с моя мъж Heart Eyes

# 611

А с пицата как си? Ако нямаш тесто или не можеш да месиш като мен, взимаш две филийки, поливаш ги с доматен сос, нарязваш 2-3 гъбки и половин глава лук, поръсваш с риган, печеш 10 минутки на грил и готово. Гарантирам, много е вкусно!  chef
   Сладурки, правете си бърканата пица.Няма месене, само не слагайте яйце за да е режимна.

Ивче, с теб съм! Hug Утре съм на грах, а ти?

# 612
  • София, родом- Силистра
Кашарел каква е тази бъркана пица?

# 613
Искам да питам как така баклава във въглехидратния ден, нали вътре има орехи?

# 614
  • Варна
Отдавна не съм писала, но съм с вас още, не се предавам. Вчера ми беше 8-ми ден - плодов. Този път издържах леко, без да ме боли глава и без да прегрешавам. Днес ми беше белтъчен: на закуска изядох една ябълка, на обяд пилешко с гъбки и на вечеря печено пиле.

Утре ми е бобов ден, май деня за варивата ми е най-лесен, защото много обичам картофи, ориз, боб и т.н.

А, и да се похваля - за 8 дни съм с 4 килограма по-слаба, много добре се чувствам, определено съм обнадеждена, че ще постигна целта си Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт