90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тук ще се научим да носим и на пиене  Joy

Аз от половин литър на ден - преди, пия по 2л поне сега Simple Smile

# 556
  • Бургас
И аз към Грешните мадони  Mr. Green, преди малко сгризах един морков, ми прияде ми се. Утре ще си ги хапвам на воля.
Ilitaaa не се мери вечер, винаги показва повече.

# 557
Не знам дали е голямо прегрешение,но ще ми се пръсне корема. Гърдите ми почти ги няма от кърмене,бременност и отслабване. Винаги първо там свалям,а предполагам и повечето.
За утре си спретнах една картофена манджичка с картоф,морков,гъби,червена чушка,лук и подправки без никаква мазнина.
Подскачах малко на въже уж да ми поолекне ама не уви. И както съм се скарала с 00 не знам какво ми е в стомаха. Купих си сушени сини сливи и ще пробвам с чай от тях,някой го беше препоръчал.
Хубава вечер на всички. Аз се разкарвам с маска от хума и кисело мляко и плаша народа. Дано детето не се пробуди,че тогава ще има парти

# 558
   Хайде добър вечер. Hug Днес мина добре само дето не вечерях обедното Joy Утре въглехидрати..хич незнам какво ми се ще.Първите два пъти го чаках с голям мерак тоя ден, но сега вече като знам че е позволено и никак не ме съблазнява нещо определено.Чудя се за спагети...но какъв сос да им сложа?!Краставичките киселите са баш за утре нали?
   Водата как да ви кажа...пия си я.Много я обичам, но само студена от хладилника.С кафето никакъв проблем обожавам го чисто, но понякога в белтъчен ден си го пия със сметана и посладител.Не всеки белтъчен де, но като ми се допие така го пия обикновенно следобед като ми е горчилка в устата.

# 559
направи си постните мафни на Пети от под форума с рецептите на 7ма страница са  Peace

# 560
Вчер вечерта и аз не упях да вляза и сег ане мога да наваксам с четенето, но се впечатлих от резултата на Ujasia  smile3501 ДАвай все в същия дух и вторите 29 дена да са още по-минусуви.

Благодаря Ви, мдааа прави сте грешката е в броенето ooooh!
Днес е водния,а той си хапва цял ден месце.При това положение
 кога да направи водния-утре или след плодовия(в събота).

Аз бих си изкарла и тези четири дни и тогавя водния т.е в събота, а за втория месец на 58мия ден когато се пада пак след плодов.

Аз вчера и днес не бях нещо режимна май.  Confused Незнам защо така. Основните ми яденета бях ражимни, ма днес на въглехидратите се олях малко и ядох преди 12 един геврек  #Cussing out  А за вечеря ядох един сладки с бдеми и сега имам един отвратителни киселини, супер съм ядосана на себе си.  Абе тази четворка я омазах, ама за последнтаа преди водния се стягам и никакви прегрешения, дори съм решила и млякото от кафето да махна, макар че предния път винаги така съм и пила и съм сваляла.

Иначе днес на обед си напрвих пълносърнести спагети със зеленчуков сос с домати, лук, моркови и тиквички, став супер бързо и лесно, опитай те.

А какъв е този боб на Pety дето всички за неого говорите? Изпуснала съм нещо.

А и какъв ден е днес, че се правят тиганици и какво още беше? Не че направих за момиченце, ама да знам какво съм изпуснла поне за следващата година да направя  Mr. Green

# 561
Петка нищо не си изпуснала,дадох само линк за снимка на боба къде го ядох вчера.
http://i49.tinypic.com/30j4i9g.jpg

# 562
  • България
кашарел за вечеря хапни шоколадовите квадрати!по вкусно няма от тях!киселите краставици са за утре-да. Hug
харизанка правя ги аз тия волности-понякога хапвам по 3пъти от основното- Rolling Eyes Hugнали през 3часа е позволено-13ч-16ч-19ч.в бобовия ден винаги съм мн гладна.вода пия мн.наливам в едно  500мл шише и така следя-до 3л е.само дето не спазвам правилото-30мин след хранене.утре е деня за мн хапване-колкото повече по свалям. Thinkingпринцеска да вземем да измислим въглехидратна диета-щом от това слабеем. Hug Hug Hug
 newsm78за утре съм се спряла на пица и тиквеник.
жалко че по това време няма никои тук-аз като се заплесна в феизбука....не му се вижда края..  bouquet

# 563
rosi, съгласна съм за въглехидратната диета - хем ще ядем най-вкусното, хем ще отслабваме  Hug
Мен сън не ме лови тази нощ, само се въртя и от време на време скачам на кантара.  Laughing Имам усещането, че утре сутринта (към 12 сигурно  Embarassed) ще съм изчистила плюсовете след водния.

# 564
Момичета мерси за подкрепата - засега удържам фронта, но аз най-огладнявам привечер, та ще видим.
Ивана 33, преди 3 седмици Петй ми препоръча сок от сливи. Честно казано не вярвах че ще има такъв ефект - много съм доволна и само той ми действа.
Пухинка, аз съм от тези които си прегрешават с някои неща и то без угризения - водка вечер и кафето с течна сметана или прясно мляко. Ако пък няма никакви прегрешения човек ще трябва да види да не са му поникнали крилца като на ангелче!
Харизанче, ти си върха; направо ме разбиваш с лафове!

# 565
Мацки, като ви чета, и оставам с впечатлението, че повечето имат проблем с 00 по време на диетата  Confused Аз всяка вечер пия от зеления китайски чай /не истинския, а този за отслабване в аптеките/ и нямам проблем  Peace Не знам дали е препоръчително, но за сега нямам никакъв проблем с тоалетната сутрин  Wink

# 566

Добро утро!
Нека кафето е от мен!
Лек и минусов ден фиданки!

# 567
  • на малък остров в океана
Добро утро! Минавам само да кажа, че нямам огромен + след водния ден. Имам 200 грама отгоре, но е нормално предвид, че съм сложила храна в корема, който се беше изпразнил. И не съм ходила днес до 00. Така че не му се плашете толкова на тоя воден ден!

Ето кафенце и закуска от мен

Оооо тя Галина е сервирала кафето. Crazy

# 568
  • Бургас
Добро утро!
Галина, Ujasia мерси за кафето, изпивам си моето и се мятам на велото. Плодчета по късно, че цял ден съм на тях Grinning
стел успех днес, не е трудно ще се справиш  Hug
Лек ден  Hug

# 569
   Добро утро!
  Гале, Ужасия благодаря за кафето и закуската.
 Аз тъкмо си допивам водата и се оправям да ходим на кафе с детенце. Hug

По-късно ще се включа като си измисля въглехидратното меню за днес. Laughing

Успешен и усмихнат ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт