90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Благодаря Ви, мдааа прави сте грешката е в броенето ooooh!
Днес е водния,а той си хапва цял ден месце.При това положение
 кога да направи водния-утре или след плодовия(в събота).

# 526
Благодаря Ви, мдааа прави сте грешката е в броенето ooooh!
Днес е водния,а той си хапва цял ден месце.При това положение
 кога да направи водния-утре или след плодовия(в събота).
Наде ,аз бих продължила така без първи воден.

# 527
Ilitaaa, можеш да хапваш на воля сурови зеленчуци вместо плодове  Peace

# 528
Поля_от_слънчогледи  Душицата ми сгря  Heart Eyes вече изпадах в тих ужас... как ще бъцкам кисело, сладки, стипчиви плодчета. Ще си хапвам сурови  домати, краставици и чушчици и по някоя друга сурова ядка ще вкарам. А в такъв случай, трябва ли и закуската да  е зеленчук ? Hug Благодаря ти   bouquet

# 529
Изчети внимателно първа страница, там си пише, че ако не обичаш плодове, може да ги заместваш със зеленчуци  Peace Предполагам, че и на закуска няма да е проблем   Grinning

# 530
Здравейте фиданки! Аз днес съм водна или поне имам доброто намерение - до обяд със сигурност няма да се предам, но после не е много сигурно. Както и да е - ако има зор ще хапна плод, няма да се мъча!О-ооо, току що прочетох за тези +++ след водния и май ще си хапвам плодове и днес. Само ядките ще прескоча. Мерси Ели! Сиси 8227, заедно сме!
Много нови попълнения имаме - това е добре и успех на всички в борбата. А и добре дошли на завърналите се и никакво отказване този път!

Принцеса, аз направо се родих откакто Pety ми препоръча този сок от сливи - невероятен е; аз съм пробвала какво ли не, но това просто действа безотказно (а самите сушени сливи въобще не ми действат така - само ме боли корема от тях и се надува).
Мама Барба, успех с разделното!
Поля От Слънчогледи, браво за успешния и без прегрешения воден ден! Резултатите в сантиметри са впечатляващи.  bouquet
Pety, този боб изглежда неприлично апетитен във водния ден!
Ивана, радвам се за теб и продължавай все така!  bouquet

Момичета, няма ли начин и ние да си направим табличка като тази на първа страница - мисля че е много стимулиращо и видно за всички какви резултати отчитаме. Някакви идеи?

Стел, радвам се за теб и детенцето. Как какво - през втория цикъл ще свалиш много сантиметри! Стига си се шашкала! И всички ще те подкрепяме - моят воден е днес. Hug
Мона, поздравления!  bouquet

# 531
Албена, благодаря   bouquet

Най-после и аз да се похваля  Mr. Green

# 532
Албенче, успех с водния.не е толкова тежък.

# 533
Албенче, данните се пращат на Жани(*janeta) на лични съобщения и те включва в табличката.Който е мераклия, нека се запише!

# 534
Албена, много съм навита и аз за табличка. Към кого трябва да се обърнем, за да ни направи и качи?
Поля от слънчогледи, честити минуси.  Hug

# 535
с интерес ви следя с водните дни,все си мисля че като е само вода трябва да се свали.а като чета момичетата отчитат +.може би е от не изхвърлената вода.
След водния ден винаги има -, но после след белтъчния може да се появи малък +.

# 536
АЛБЕНЧЕ мерси дай боже всеки му много минуси
Можеш ли да кажеш какво е това за разхлабване че и аз имам проблем
Водните днес удържате ли фронта(вчера ми беше много лошо по това време ама не умрях така че дерзайте)                                                                                                         

# 537
Аз приключих с малко сурови ядки и стафидки.Та това е моя воден .

# 538
Браво, Сиси!
Лека вечер на всички фиданки!

# 539
неиздържахххх......  newsm45 преди малко прегреших.... по навик си поръчах 3в1 на кафето  smile3511 голяма съм шматка цял ден без гаф и наккрая да се издъня  Sad

Общи условия

Активация на акаунт