Отговори
# 75
Светле, Пентаксима и ние го сложихме. Приорикса няма нищо общо с него това е ваксина против морбили, рубеола и заушка.

# 76
Ти ме хвърли в размисъл. Нали им слагат по касата личните лекари?

# 77
  Месецът преполовил, а аз още не съм писала в тая тема newsm78

Ваксината против шарките се слагаше на 13 месеца май..там някъде. Или на година и 3 месеца, не помня точно. И аз изпитвах ужас, че се падаше точно когато някъде щяхме да ходим и затова даже я поотложихме. Казваха,че давала странични реакции около 17-20 ден, не веднага след слагането. Освен това май педиатрката ни изписа калциев глюконат и вит.С като подготовка преди да я сложи. Не е имала абсолютно никакви проблеми нито в деня на слагането,нито след това. Ние винаги сме си я къпали след ваксина,слава богу оцеля:) Всяко дете е различно. Бела не ми е дала реакция на ито една ваксина от тези,които са й слагали- точно тези по каса. Други не съм й слагала и нямам намерение.

Нямам време сега да чета назад, прегръщам ви и се надявам всички,които са имали проблеми, да са ОК Hug Hug Hug

# 78
Днес е „Неделя на Всеопрощението“ или просто „Прошка“. Ден в който да поискаме и да дадем прошка.
Простете ми ако съм обидила някой или не съм била насреща, ако някой е имал нужда.
И Благодаря ви, че ви има.

Ти ме хвърли в размисъл. Нали им слагат по касата личните лекари?
Светле, може да си забравила мила, тази ваксина си е по ЗК и няма как да не са му я сложили на Дарко.
Онзи ден точно това четох, че дава реакция около 7-14 дена след слагането.
И Шошко досега не е давал реакция на нито една ваксина, дано и сега да е така.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 08:29 от Nefertity

# 79
-честит празник на всички именници

-Нека пламъчето на любовта никога да не угасва!

И не на последно място ви моля да ми простите ако има нещо ,с което съм ви засегнала Hug Hug Hug

# 80
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,на всички които обичат и са обичани ,честито и на именниците днес ,аз лично мисля днес да се поглезя малко ,се пак и двамата с мъжо то сме почивка ,лек ден и весел празник на всички .обичайте се и правете деца . Heart Eyes

# 81

Честит празник на всички именници и винари  днес!!!

-Поздрав и за всички влюбени !

# 82
Всяко дете различно понася ваксините. На Цвете й слагаха тази васкина преди две седмици, нищо й няма. Педиатърката каза че до три месеца след поставянето може да получи лек обрив, това единствено като страничен ефект, реакция.
Честит празник на всички-именници, влюбени!  bouquet

# 83
Да са ви честити и трите празника, момичета! Бъдете живии здрави и вие, и семействата ви.

И на мен простете за грешките, които волно или неволно съм допуснала пред вас. Hug

Нефче, просто не знаех, че така се казва ваксината.  Embarassed При нас нямаше странични ефекти, вярвам, че и при вас ще е така.

Ники, тъкмо вчера се чудех защо не пишеш. Знам,че ти е много натоварено, милинка.  Hug

Момичета, я сега и аз да питам нещо. По колко е нормално да спада на тегло бебето през първите дни от раждането? Мънчикото ми племенниче на ден спада по 100-130 грама. Освен това непрекъснато спи и сестра ми се притеснява. Нормално ли е? Моите и двамата не са били така поспаливи.  Confused  Пишете, е да я успкоя малко.

# 84
Светле, нали и моя Шошко избърза и той спадаше на тегло по 120 гр на ден. Така беше първите 4 дена. И аз много се бях шашнала и тогава микропедиатърката ми обясни, че това е абсолютно нормално. И той спеше почти нонстоп. Така си продължаваше да си спи първите 3 месеца.  ooooh! бях се побъркала. Скоро като се оплаквах на майка ми че не иска да спи, тя точно това ми припомни как съм и се оплаквала, че моето бебе само спи ....

# 85
Честит празник на всички влюбени и празнуващи Трифон зарезан.Пожелавам ви да сте опиянени от любов.
Аз искам прошка от вас затова,че напоследък все по-рядко присъствам в редиците ни.надявам се да ми простите затова,а ако има и друго също.
Обичам ви. Heart Eyes Hug

# 86
  • Варна
Честит празници на всички - имен ден, Трифон Зарезан, Свети Валентин и Китайската нова година.
Ако съм обидила някой неволно с нещо моля да ми прости!

# 87
Момичета, моля да ми простите, ако с нещо неволно съм ви засегнала.Обичам ви  Hug

# 88
Момичета, моля да ми простите, ако с нещо неволно съм ви засегнала.Обичам ви  Hug
И аз така  Hug
Да сте живи и здрави и всички покрай вас!  Heart Eyes
Бъдете обичани и наздраве!   bouquet

# 89
Честит празник на всички без значение кой какво празнува  bouquet
Светле,моята Рая спеше до третия месец почти непрекъснато,будеше се само за хапване(и сега си поспива.)И на тегло спадаше много в болницата а се роди 4,00 килограма.После като започна едно наддаване по кило кило и 200 на месец та сега сме 7100 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт