Отговори
# 135
Мърморанче, силно стискам палци за сестричката ти. Дано днес ви донесе само хубави новини.  Praynig Скоро се сетих за нея, ама в мен е останало впечтлението, че първо ще проведе едно дълго лечение и тогава ще има контрала.Пиши като имаш новини.

Благодаря ви за подкрепата,момичета. Тъкмо се връщам от полицията - нищо.

# 136
  • Варна
Pashic честито! Лека и безпроблемна бременност и живо и здрава бебче на финала!
Марморанка стискам палци резултатите на сестра ти да са добри!
Светле много неприятно. Дано полицията си свърши работата.

# 137
Мерси милички, резултатите на сестра ми са добри  Grinning Hug
Светле, това с дългото лечение е 6 месеца, и после контролата, но то е за друга болест. А днешните резултати са за друго. Но и двата й проблема са много страшни, и дано всичко е наред и с другите резултати по-нататък  Praynig
Лека вечер на всички  Hug

# 138
Ох, Мърморанче събрало й се е и на сестричката ти. Дай Боже вече само добри резултати.  Praynig

Исе, как сте вие днес? Излезнаха ли резултатите на малчо? Пиши, че ви мисля.

# 139
Честит втори рожден ден, мъничкък Жори! Здраве и весели игри да те съпътстват занапред! Бъди много щастлив, мъничък!

Зоренце,
честит ви празник и на вас!   bouquet  И вие живи и здрави да сте покрай малчо! И дай Боже някой ден да го направите батко!  Laughing

# 140
Честит втори рожден ден мило слънчице Жори!Бъди здравичък и много щастлив мило дете!

Честит празник Зори-

Цитат
Исе, как сте вие днес? Излезнаха ли резултатите на малчо?

Светле вчера не бяха готови,казаха ми днес да се обадя.
Иначе сме по-добре,Хриси през последните 24ч. не е вдигал висока Т и кашлицата се поуспокои вече.
Дано минава бързо Praynig,защото вече ще изперкам съвсем Tired

# 141
 newsm59 На порасналия Жори

# 142
Дано минава бързо Praynig,защото вече ще изперкам съвсем Tired
Вярвам ти!  И аз на моменти съм така. Ама няма да се даваме. Hug
Стискам силно палци за добри новини днес.

# 143
  • Варна
ЧРД на пораснал Жори! Много радост на цялото семейство!

Хриси да се оправя, стига е плашил мама!

Светле, като видях, че си писала, не знам защо реших, че си влязла с добри новини. Ама то още не е късно да влезеш де. Силно се надявам за това! А между другото, чела съм, че когато човек загуби голяма сума пари, все едно си е "платил", за да му се размине нещо друго, не по-малко неприятно, но в друга сфера на живота. Дано успееш да ги прежалиш по-лесно тия пари с такава нагласа.

Прегръдки и целувки за всички, които имат нужда от тях! И да споделите кой какви мартеници е направил. Simple Smile

# 144
Честит рожден ден Жори! Много здраве, щастие и безгрижни игри ти пожелавам!

Честит празник и на мама! Много да го слушате и да му се радвате на порасналия мъж!   bouquet

# 145
     Честит рожден ден Жорко!Расти здрав, щастлив и много послушен за радост на мама и тати!

# 146
  • Варна
Честит рожден ден на Жори! Да расте жив и здрав и много щастлив!
Честит прамник и на Зори! Присъединявам се към пожеланията някой ден Жорко да стане батко! Весел празник!

# 147
Здравейте
Новините днес са и аз незнам какви-добри ли,лоши ли newsm78
Резултата от гърленият секрет е +,но според лекарите в болницата това не означава със сигурност скарлатина,защото стрептококи може да има и без наличие на скарлатина.Също така според тях той нямал характерните белези за тази болест-малинено червен език,бледост около устните и т.н.,но все пак те са пулмолози и не се сблъскват всеки ден с шарки
Най-точно можеше да каже JP-то,но тя не си направи труда да дойде и да го види у дома на домашно посещение,а каза да й занесем епикризата без да водим детето ooooh! ooooh! ooooh!
Като се обадих в градината да кажа и сестрата ми каза същото-нямаме 100% гаранция за скарлатина.Но остана направо удивена от факта,че детето не е прегледано от педиатър.
И така,незнам вече какво да мисля

# 148
Ох, Исе, не знам вече какво да кажа, че да ти вдъхна силички. А детенце как се чувства? Оправя се, нали? А за отношението на личната ви нямам думи. ooooh!

# 149
Здравейте, другарчета! Халеевата комета минава по-често от мен Mr. Green. Обаче аз чета всеки ден, само в писането ме няма.

Първо искам да честитя на най-скоро порасналите ни бонбони - Бобчо и Жори. Бъдете много здрави и усмихнати.

После по една голяма прегръдка за Светлето и Исе. Много ви се насъбра, дано скоро лошото остане зад гърба ви.

Следват кореместите - по-отдавнашни и по-скорошни, а също и близкопредстоящи такива - погал-погал!

Сега да си напиша обясненията. Моята мечта за нова работа най-накрая се сбъдна. Засега съм само по заместване, но това е първата стъпка. Имам надеждата да продължа или поне да трупам опит в областта. Досега ме обучаваха, от понеделник трябва да се справям сама. Интересно е и най-важно - в пъти по-спокойно от предната и с по-хубаво работно време.

В тази връзка малката мечка благополучно тръгна на детска градина. Ходи от един месец и мисля, че свикна успешно.  Най- са ми милички разни `арт` произведения - всеки ден има разни `рисунки` и `апликации`. Лилибон, твоето магнитче играе главна роля в излагането им.Не ни се размина един мечи грип, който тя ни докара от ДГ, ама всички го изкарахме.

Аз все още се опитвам да се нагодя към новия режим, малко ми куца домакинската работа, добре, че се оправдавам с Невена, че е разхвърляно. Мартенички тази година не успях да направя навреме и традиционното пращане на канадски мартенички в БГ няма да се състои.

Момичета, не ме гледайте мен, пишете повече, чета ви и ви мисля.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт