дезинфекция на играчки

• 7 022
  • 71
  •   1
Отговори
# 15
Всичко минава през пералнята. Изобщо не ми се губи време да пера плюшени играчки на ръка. Досега всички са пропявали след като изсъхнат.

# 16
В пералнята ги пера. И тези с механизъм също. Продължават да ме влудяват с пеенето си.
Кучето на Фишер Прайс няма ли си етикет с инструкции?

# 17
Електрониката в играчките със сигурност няма да се повреди, ако се "изперат" в етанол (той не е проводник, аз го ползвам за миене на компа си - направо наливам смело, бързо се изпарява, но съм включвала и на мокро, няма проблем).

# 18
Слагам всичко в пералнята.Не пера новите играчки обаче.

# 19
  • Mediterraneo
никога дори не ми е хрумвало да пера плюшките.
Как пък се сетихте за това?  Thinking

И аз често се чудя по този въпрос...

# 20
Пера ги в пералнята.  Peace Повечето си пропяват отново.  Laughing
Само кучето на Фишър Прайс не съм пъхнала в пералнята още. Почиствам го с антибактериални мокри кърпи.  Peace

# 21
никога дори не ми е хрумвало да пера плюшките.
Как пък се сетихте за това?  Thinking

Сетих се като си представих къде и как са се въргаляли (транспортиране, съхранение в складове и т.н.) преди да стигнат до детето ми.  Whistling

# 22
  • На брега на морето
Всичко вкупом в пералнята, като изсъхнат хубаво след ден-два и музикалните пропяват отново Peace, пък ако не пропеят наслаждавайте се на тишината

# 23
  • Mediterraneo
А защо изобщо позволявате на малки деца да си играят с плюшени играчки? това са най- непрактичните и безсмислени играчки изобщо. Дъщеря ми се запозна с тях във възраст, в която дезинфекцията изобщо не е наложителна.

# 24
А защо изобщо позволявате на малки деца да си играят с плюшени играчки? това са най- непрактичните и безсмислени играчки изобщо. Дъщеря ми се запозна с тях във възраст, в която дезинфекцията изобщо не е наложителна.

Защото това му е интересно и защото с тях иска да си играе.  newsm78
Той с дрънкалки и пр. подобни така и не се заигра изобщо.  Peace

# 25
  • Mediterraneo
Няма как да му е интересно, ако изобщо не знае що е плюшена играчка.

# 26
Пера в пералнята,ако е музикална на рька.
Синьт ми не се заиграва с тях,но имаме много наредени.

# 27
  • София

ама те не само за дезинфекция се перат.... нали...може да го омаца - например да го нахрани  с манджата си, да го залее с нещо, да изнесе играчката навън и да падне в някоя кал, локва, да обърше с нея някоя мърсотия.... тогава какво - играчката на боклука....или нека си играе с мръсната плюшка, защото е на 4 и вече не се налага дезинфекция Simple Smile))

# 28
И аз се чудя тъкмо дали да ги пускам в пералнята, няма ли да им паднат очите примерно? Далче съм от мисълта да ги давам на бебо, ама от стоене доста са прашясали и не искам да остават така

# 29
  • София
нищо не им пада Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт