дезинфекция на играчки

• 7 002
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
  • В друго измерение
Пера наред. Изобщо не ми пука. Махам батериите и в пералнята. Гумените или преварявам, или мия с много топла вода и бебешко нетоксично веро.

# 61
Купувах само бебешки, те са истински бебешки и се перат в пералнята без проблем, така процедирах. Изкуствени плюшени и скърцащи на вид не съм му давала.

# 62
Когато много се напрашат ги пускам в пералнята.Дезинфекция и прочее изобщо не ми е минавало през ум.

# 63
  • София

Подкрепям последното мнение! Вярно, че има една част хора, държащи си децата голи и боси и в мръсотия, но определено не съм от тях!

Моето е от тях - ходи минимално облечено, не му пера играчките повече от веднъж годишно, ако ми се видят мръсни, валя се с кучето по пода, където гостите влизат с обувки, разрешавам му да джапа в калните локви, живее на каравана голо и босо по цяло лято и изобщо е много щастливо и смея да твърдя, доста здраво.

п.п. По темата - в пералнята ги пера, на 40 градуса Peace

# 64
Пера ги в пералнята.

# 65

Подкрепям последното мнение! Вярно, че има една част хора, държащи си децата голи и боси и в мръсотия, но определено не съм от тях!

Моето е от тях - ходи минимално облечено, не му пера играчките повече от веднъж годишно, ако ми се видят мръсни, валя се с кучето по пода, където гостите влизат с обувки, разрешавам му да джапа в калните локви, живее на каравана голо и босо по цяло лято и изобщо е много щастливо и смея да твърдя, доста здраво.

п.п. По темата - в пералнята ги пера, на 40 градуса Peace

Браво, късметлийка. Не обичам крайностите, но специално куче не бих дала да припари ди детето ми (нито коте) - откакто преди да забременея 2 години се щурах по каквии ли не гинеколози, за да попадна на последната, която откри на мен и мъжа ми микоплазма - той гледаше котка, а леля му - голям пес вкъщи си (ваксиниран редовно и т.н.). Та детето ми  у лелята няма да стъпи, а котката скочи от балкона, та нямам сега такива грижи (домашни), остават "уличните"... Та внимавайте с тия домашни любимци ми беше мисълта (съвсем добронамерена).

# 66
Купувах само бебешки, те са истински бебешки и се перат в пералнята без проблем, така процедирах. Изкуствени плюшени и скърцащи на вид не съм му давала.

Подкрепям с две ръце!  Peace Никой не го спомена, а е важно.  Peace
Наистина трябва да са "бебешки", иначе другите са някакъв ужас. Да не говорим, че се "скубят" и пускат и мъх.  Confused

# 67
  • Бургас
Пера в пералнята.Само в началото не вадех пеещите механизми,но като ги видях как са им се разтекли батерийте направо ги изхвърлих.

# 68
Никога не съм прала играчки. Единствено изплаквам, тези дъвчащите играчки,които са за зъби! Прекаленото миене на играчки ми се вижда безмислено,поради това,че слага всичко в устата,което намери!

# 69
  • София
Пера на ръка, ако има механизми разшивам или внимавам точно там да не мокря. Rolling Eyes

# 70
Аз нсъщо никога не съм прала играчки.
Само чесалките за зъбки съм мила.
Иначе плюшени - като се зацапат - хвърлям. Никога не съм разпаряла, пък да вадя механизми и да зашивам и тн.

# 71
  • Бургас
Един-два пъти съм прала сякаш плюшени, но чак пък да ги дезинфектирам  ooooh!
Немарливо я карам в това отношение явно, ама не съжалявам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт