Къде в Пловдив??? - 10

• 68 417
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Ако не те притеснява (не знам ползваш ли) - магазините за 2ра употреба има мнооого такива гащеризончета за дребосъци на смешни цени.. - и във Фиестата (макар че лично скоро не съм ходила), и в Зиг-Зага на В. Априлов (срещу Копчето) - за там съм сигурна..
И на гарата също съм виждала..
Сигурно и до тунела ще има във Феерията..
Цени - между 5 и 20 лв по спомени..
 Peace

# 151

Наистина ли нямаше?
Трябва да е било нещо инцидентно заради снега да не е могъл да дойде някой от друг град примерно.
Ще проверя и ще пиша.

За одеалцата
Във ВВ има много хубави на Тач, едни испански и още една хубава марка - това във стария ВВ
В Мола също в магазина на Тач
Но най-ми харесаха в магазина на Хоум Студио на Железарска към тунела бяха получили на Пиер Карден страхотни цветове и десени, мека материя за 50 лв. Вече бях купила на Тач страхотно Бамби и отделно имам още 3 иначе нямаше и на тези да простя...
Да не са едни близначета където са ги изписали тези дни от Окръжна и двете мъничета под 2 кг?
Ако са те - стискам палци да наддават бързо и да са спокойни всички около тях.
Не са тези близначета, нашите още не са изписани.Много благодаря за инфото за одеалцата, ще проверя в Хоум Студио още днес.

# 152
Момичета,кажете ми моля ви,колко струва карта за градския транспорт за една линия-16-ката за обикновен човек.И откъде може да се купи?

Не знам, колко струва картата за една линия- те покрай протестите хиляда пъти им сменяха цените, но знам от къде можеш да си я вземеш:
 Точно до Сточна гара  голямото кръстовище, тръгваш посока ПУ.Офисът, където се издават картите се намира под блока ( до него има малка градинка), който е на около 50 м. от сфетофара.Носи си снимка!

Аз тези карти ги чаках, чаках   да ги пуснат  ( по-миналата година ставаше много по-бързо изваждането) и най-накрая взех и си купих кола Joy.
 Левче отиване до университета ( студентка съм!), левче- връщане и то излезна колкото  литър бензин в колата.

Много ти благодаря за отговора.Доколкото си го представям,това се пада в тунелчето под блока от дясната страна,ако си с лице към булеварда "Цар Борис",едно време там се издаваха и картите на пенсионерите и студентските  newsm78
  Аз кола си имам,ама майка ми няма и ползва все още градския транспорт  Laughing

# 153
  • Пловдив
Не помня дали тук някой питаше за кърпични за премахване на петна на немска фирма Thinking
Но да кажа ,че ги видях в Кауфланд  Peace

# 154
  • Пловдив
да се запиша и в новата тема.

# 155
  • София
Не помня дали тук някой питаше за кърпични за премахване на петна на немска фирма Thinking

това предполагам са продуктите на ДрБекман, има и в Пикадили. Наистина са много добри, но доколкото знам, трябва веднага след като е станало петното, да се изтрие с кърпичката.

# 156

това предполагам са продуктите на ДрБекман, има и в Пикадили. Наистина са много добри, но доколкото знам, трябва веднага след като е станало петното, да се изтрие с кърпичката.
E то веднага като е станало и с вода да се изтрие ще излезе  Laughing
Обикновените мокри кърпички вършат същата работа..

# 157
  • София
Апрески купих от Росиньол на Мария Луиза за 27 лв., намалени бяха на тази цена. Сега ходим само с тях, няма проблеми. понеже са под работата ми, мога да сляза да проверя за номера, за да не се разкарвате напразно. Ако искаш, само ми кажи, нищо не ми коства да ги питам.
Много ще съм ти благодарна
Drozi, и моята щерка е с такива, но не бях видяла, че има и големи номера

Сега слязох до Росиньол, има този номер, цената е 29 лв., само че бяха тъмно сини, но може да има е за момиче.

# 158
Аз да питам има ли някъде гумени ботуши за голямо момиче- 36-37 номер ? Crazy

# 159
  • Пловдив
В подлеза на Тримонциум-магазина до тоалетната-и са шаренки  Laughing

# 160

Също и Мола - магазина на Лакост и на Гес.

# 161
Много благодаря.

# 162
  • Пловдив
Момичета спешно ми трябва ски екипче или цял гащирезон за момиченце 3-4 години... Моля за инфо!!!   Praynig

bouquet

Аз все още чакам някой да ми свирне ... и да не сте сигурни  поне дайте идея къде да търся...  ooooh!

Може да провериш и в Марикита дали имат в наличност. Виж какви са моделите http://www.smenzamen.com/index.php?cPath=530_547_555_564_593_594 … ort=3a&page=1

# 163
  • Пловдив
[Също и Мола - магазина на Лакост и на Гес.

Като стана въпрос за Guess,да питам нещо: Онзи ден в един детски център две майки си говореха,че едната купила детски блузки на Гес с къс ръкав,били страхотни цветове, с надпис отпред и ги взела по 9 или 10 лв,а имали оригинален етикет за 19,50 долара. Ще ме светне ли някой къде да ги намеря? Очевидно не са от Мола.

# 164
[Също и Мола - магазина на Лакост и на Гес.

Като стана въпрос за Guess,да питам нещо: Онзи ден в един детски център две майки си говореха,че едната купила детски блузки на Гес с къс ръкав,били страхотни цветове, с надпис отпред и ги взела по 9 или 10 лв,а имали оригинален етикет за 19,50 долара. Ще ме светне ли някой къде да ги намеря? Очевидно не са от Мола.
Предполагам, че от магазинчето на Гладстон са ги взели. От колата видях блузки на Guess на витрината. Това магазинче продава на сносни цени маркови дрешки. Мисля, че и в подлеза на Тримонциум е техен магазина

Общи условия

Активация на акаунт